Mad og drikkevarerDesserter

Banan mousse: velsmagende, sund, let at forberede

Bananer - meget nyttig frugt. De er fulde af næringsstoffer, der er afgørende for kroppens sundhed. Den enkleste måde at inkludere dem i kosten - det regelmæssigt festmåltid på lille gule "Boomerang". Ud over brugen i sin naturlige form kan tilføjes i dessert bananer.

Ideel til store og små

Uden tvivl, vil du kan lide tanken om at gøre bananer den vigtigste ingrediens delikat mousse. Få en nærende og sund dessert, der er perfekt til voksne og børn. De forbruger mere frugt uden tvang på den del af forældrene.

Af den måde, er der opskrifter, der øger bananer søde græskar, pre-made hendes æg-græskar blanding. Der er et ønske - at eksperimentere, tage risici! Nogle gange, selv selvmodsigende, ved første øjekast, produkter giver en fantastisk resultat.

I mellemtiden vi udskyde eksperimenter til side og være opmærksom på banan mousse opskrift , der er let at implementere, men det er kendetegnet ved høj smag kvaliteter. Lad os starte!

Banana mousse Eggless

ingredienser:

 • Bananer - 500 gram (3-4 stykker).
 • Cream - 300 ml.
 • Hvidt sukker - 75 gram.
 • Citronsaft.

1. Før fremstilling af et sådant delikatesse som banan mousse, først fjerne skaller af banan. Skær skrællet frugt i tynde skiver. For at forhindre brunfarvning af frugt, hæld citronsaft.

2. Læg skiverne i en blender og bland indtil en tyk puré. Spar en masse for at kunne bruge den senere.

3. Pisk fløden. For at gøre dette, hæld cremen i en skål med manuel eller elektrisk piskeris (med den seneste hurtigere) og begynde at røre langsomt. Når blandingen bliver tykkere, tilsæt sukker gradvist, overholde den oprindelige hastighed piske for at forhindre falde ned af blandingen. Du vil vide, at cremen forberedt, hvis, vippe skål, du opdager, at de ikke vil lække.

4. Kogt flødeskum blandet med mosede bananer. Det er vigtigt, at du blander ingredienserne, ikke stoppe, indtil den når en glat konsistens af blandingen. Hvis du ønsker, add banan mousse lidt vanille. Dette vil give desserten en speciel smag.

5. Fordel vægten af formularer, kopper eller glas og plads i køleskabet i mindst to timer. I løbet af denne tid, en vidunderlig hud erhverver retten tekstur og konsistens, samt behageligt køler. Du kan dekorere med banan mousse til at smage, tilføje chokolade chips, en sirup, eller små stykker frugt.

Mousse kage vil ikke ødelægge

Mange husmødre elsker at tilbringe tid i køkkenet, bagning en bred vifte af bagværk og kager. Masters mener, at disse retter har en beroligende terapeutisk effekt. Og hvis vi tilføjer dem en banan mousse kage, vil hele familien elske det!

Og selv om de "modstandere" af fosteret med malaysiske rødder masse (hindbær, ribs, jordbær, kakao og andre gaver af naturen), vores vitamin helt ud af konkurrencen. Du kan tilføje den til enhver kage (for eksempel, vanilje). Som de siger, vil mousse kage ikke ødelægge.

én betingelse: du skal lave mad, uden distraktion, til sjælen, omhyggeligt proportionering. Først da vil den frodige som en sky, sød som et kys, blid som et tryk på mousse. Saml de korrekte redskaber: Det skal være dybt nok til at gøre det passer til skum, som startede det.

Blandt de mange opskrifter på lækre delikatesser fra favorit bananchiki altid muligt at finde en, du kan lide.

Søde skummende kager og bagværk

Banan mousse kage anvendes til dekoration toppen og fyldning mellem lagene (shortcakes) kage.

ingredienser:

 • Bananer - 3 stk.
 • Cream - 300 ml (tør eller konventionel indhold på ikke mindre end 20% fedt).
 • Gelatine -. 2 timer L. gelatinepulver.
 • Vand - 150 ml.

Gelatinen skal fortyndes i vand, lad stå op i 20 minutter til svulme.

Skær frugten, sted i en blender trummerum til puré staten. Pisk fløden. Bland frugt puré og fløde i en dyb tallerken.

Den kvældede gelatine tilsættes til 70 g sukker, varme for at opløse kornene (til ikke føre til kogning!). Så skal du omhyggeligt kombinere gelatine blanding med en blanding af fløde og kartoffelmos og slog med en mixer.

Kagen i køleskabet i 3-4 timer. Hurra, kan du forkæle dig selv!

Curd + banan

Ikke ringere i værdi og bananer kendte produkt mejeri - ost. Den indeholder letoptagelig calcium, som styrker knoglerne (børn dobbelt nyttige!). I forbindelse med den Overseas frugt bliver ekstraordinært, delikat smag hytteost og banan mousse, som er umuligt at bryde væk!

Mousse "Stribet flyvning"

Lad os kalde det så.

ingredienser:

 • Pakke med hytteost 200 gram.
 • To bananer, en mellemstor.
 • Mælk - tre fjerdedele af glasset.
 • Kakaopulver - 1 spsk. skeen.
 • Vanilla (til din smag).
 • Madlavning lag, der skiftevis piskes i en blender.
 1. Chokolade: en halv pakke hytteost + kakao + banan.
 2. Vanilla: halv pakke hytteost + banan + vanilje.

Hvidt lag er lagt mere generøs end mørke. Således skeen i enhedsdosis cup forsigtigt lægge det hvide lag yderligere alternativ farve til at fylde beholderen. Cover toppen af en sød dessert af snedække. Chokolade chips dekorere din skum "sne", tilføjer smag. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.