Mad og drikkevarerDesserter

Dyukanu dessert: en pæn bonus til vægttab

Overvægtige mennesker bare blev en svøbe i de seneste årtier. Samtidig forekomsten af fedme har været stigende interesse for de forskellige måder at slippe af med den grimme og unødvendige fylde. Men i lang tid folk forstod den sorg, at uden motion og mad begrænsning i vægt ikke normalizuesh. Og alle kostvaner er meget kedeligt ved det faktum, at de tilladte mad intetsigende og usmageligt. Derfor kost, foreslået af franskmanden Pierre Dyukanom, syntes villig til at miste mere end blot en øjenåbner: det giver konkrete resultater, og dermed processen med at komme af med de ekstra kilo er behagelig at bruge og behagelige smagsløg.

ernæring principper: I begyndelsen

Hele processen er opdelt i fire faser. Den vanskeligste (men sammenlignet med andre kostvaner, kan overvindes) - den første, som kaldes "Attack". Spiser kun protein på urter og krydderier er ingen begrænsninger, obligatoriske to liter vand (uden gas) per dag. Hvor længe vil denne fase for dig personligt afhænger af mængden af overskydende vægt: minimum 3 (overskydende kilo til 10), er den maksimale - 10 dage (hvis overskuddet overgår 30). Denne periode er meget vigtig, da han begynder fedtforbrænding proces. Det ser ud til, at det er svært at overleve, især søde tand. Men den attraktive og kost, selv ved starten du har råd til dessert "på Dyukanu", som ikke reducerer til nul din indsats. Selvfølgelig vil dette ikke være boller, kager og tærter fra det velkendte til dig produkter. Men disse slik er velsmagende og nyttige.

For eksempel yoghurt jelly kager. Vil være nødvendigt for dem at yoghurt fedtfattig og mælk (et glas), en sukker erstatning - 6 tabletter, kanel og vanilje - som du vil.

Mælken opvarmes, indført deri sødemiddel og vanillin, og når det er opløst - gelatine (langsomt, langsomt og interfererende). Når væsken er glat, er det opvarmes igen og tilsæt yoghurt. Det er fortsat at hælde i kopper og køle i køleskabet, før servering drys med kanel.

Alle desserter Dyukanu at "angribe" omfatter en nul-fedt hytteost, yoghurt, mælk og sukker erstatning. Undertiden opskriften omfatter æg, og gelatine.

mad principper: Succes udvikling

Når kroppen har været aktivt at ødelægge fedtstoffer, det kommer den anden fase. Det hedder, eller "vekslen" eller "cruise". Det første navn til mere præcist formidler betydningen af denne fase: de dage i proteinmel erstattes af de dage, hvor det harmonerer med eventuelle grøntsager (undtagen dem, der indeholder stivelse). Fortsæt dette trin kan være så meget som nødvendigt, indtil du finder den rigtige, "forlig" vægt. Normalt mennesker det tager mindst en måned.

For denne periode, også opfundet på ingen måde den eneste dessert på Dyukanu. Så søde tand og kun elskere kan nyde velsmagende. Alt for mange Dieters på dette system, den mest ros cheesecake dessert på Dyukanu. Folk selv tilpasset det til Multivarki - da han forbereder meget hurtigere og kan være sig selv forkæle dem næsten hver dag. Det vil kg ost, 5 af testiklerne, det samme kanel og vanilje, to store skeer af sukkererstatning (denne gang væsken) og to lidt majsstivelse. I alle blender (uden kanel) bringes til homogenitet og delt i halve. I den ene del af kakao og fylde den resterende krydderi, og begge er hældt i en kop ad gangen. Mode - kager. Resultatet - en lækker godbid og stribede.

Desserter Dyukanu til interleaving er en stor sort, da de kan tilføje yderligere ingredienser, såsom citrusskal.

ernæring principper: at gøre bæredygtighed

Denne del af vægttab proces kaldes "fiksering" eller "stabilisering". På listen over godkendte produkter tilsættes ris, kartofler og pasta (i en uge - ikke mere end 2 gange), i den samme dag - hård ost (40 gram) af olivenolie, 150 gram brød og fruktik, ikke kun kirsebær og banan. Målet - at opnå vedligeholdelse af idealvægten genvundet.

Hvor mange vil tage dig denne gang - også meget individuelt. Anslået antal optælling er tabt i de tidlige stadier af kilo på 10 dage hver.

På dette stadium, er enhver dessert Dyukanu kan tilføje noget frugt kun tilladt nødt til at overveje sin tilstedeværelse i skålen og spiser hver for sig.

ernæring principper: den sidste, triumferende

Det kaldes også "støtte". Der kan være næsten alt, men hvad rådes til at undgå alle læger og ernæringseksperter, det vil sige, fastfood, sukkerholdige sodavand og masser af slik. Men som regel folk allerede trukket ind i spillets regler og foretrækker bakken croissanter dessert Dyukanu. Resterende betingelser: en gang om ugen (normalt torsdag) for at arrangere "angribe" den dag, som i begyndelsen af kosten - det er den første; følge reglerne hele tiden - det er det andet.

Den gode nyhed er til begyndere overflod, der byder på Ducane desserter. Opskrifter og så nummereret i hundredvis, men nu er de genopfyldes næsten hver dag af dem, der har oplevet succes med en lignende stil mad.

Vilkår og professionelle

For at bevare de resultater, er det vigtigt at overholde visse betingelser. Der er behov for tre gange om dagen. Hvis det er nødvendigt, at en eller anden grund, kan du indtaste og eftermiddagste.

Undgå "fastfood", olier (især mejeriprodukter) produkter med stivelse (kartofler, gulerødder, ris, pasta), sennep, søde sodavand, salt og alkohol.

Vil du - du kan to gange om ugen for at arrangere en "amok" - en tid til at spise noget. Kun resten af måltider skal være korrekte, og de "peers" er adskilt af tid - fra hinanden i det mindste hver anden dag.

I de fødevarer - kun naturligt. Vægttab begynder hurtigt, hvilket er meget puster nyt liv og skaber tillid. Kost velsmagende og opfyldt, selv lunefuld mand. Mængden af mad ikke-normaliseret, og der kan være hvor som helst.

Vanskeligheder og ulemper

Men som andre steder, er der ulemper. Først og fremmest, det er manglen på de nødvendige vitaminer og sporstoffer. Så processen med at tabe vægt bør ledsages af indtagelse af vitaminer i komplekset. Fedt er også noget små for normal funktion, og indfører derfor lidt vegetabilsk olie. Men det vigtigste - selv de mest fristende dessert Dyukanu kræver selvforplejning. Så hvis du ikke kan lide at lave mad, kosten du hurtigt kede sig.

Men det er det værd!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.