ComputereSikkerhed

Sådan finder IP gennem "VC": redegørelse

I dag vil vi lære at finde IP gennem "VC" bruger. I sandhed, denne gang en hel interesseret. Efter alt, med hjælp af IP kan være at finde et sted, hvor den person, til at afsløre sin internetudbyder, samt nogle oplysninger om din computer. Så nogle gange er det nyttigt at forstå, hvordan man finde IP gennem "VC".

opkald

Den første mulighed, du har med den "offer" live i samme by, er det hele profilen side. er det så tilstrækkeligt at ringe til brugerens telefon (der er angivet i ansøgningen), og derefter ved hjælp af bedrag at finde ud af den korrekte adresse.

Sådan finder IP gennem "BK"? Forestil nogle udbyder, der samler alle mulige oplysninger om brugerne. Hvis "offer" er ikke for klog, vil det give dig de oplysninger, du har brug for hurtigt. Men denne mulighed er ikke den bedste. Han giver ikke en 100% garanti. Avancerede brugere ikke fortælle nogen din IP-adresse. Så er der en mulighed for svigt af planen. Vi bliver nødt til at kigge efter andre måder, hvis nogen.

hosting

Selvfølgelig, de er. Jeg spekulerer på, hvordan man kan finde IP menneskets gennem "BK"? Så bare bruge specialiserede sites, der tilbyder denne service. Der er gratis og betalt hosting. Meget forskel i dem er ikke.

Hvad der er behov? Være tilladt i det sociale netværk til din konto, og derefter indtaste i det relevante felt ID-profiler "af offeret." Vent et øjeblik, hvis det er nødvendigt, betale for tjenesten og se resultatet. I vinduet (eller via SMS-besked) viser adressen på den valgte brugerens computer. Hvor let det hele og virkelig nemt!

Men det er kun den ene side af mønten. Sagen er, at der ofte sådanne steder ikke hjælpe til at forstå, hvordan man kan finde ud af IP-adresse via den "VC", og bare hacke dine konti. Og nogen oplysninger fra dem, vil du ikke vente. I tilfælde af betalte web hosting - du er simpelthen avlet for pengene. Beløbet er lille, men alligevel.

Og hvis du tør at ringe sin mobiltelefon på sitet, kan du nemt ændre SIM-kortet. Efter alt, vil din smartphone blive sendt en virus til at afskrive de penge, og regelmæssigt og kontinuerligt. Slip af med det kan kun være en komplet udskiftning sim.

programmer

Hvis du nogensinde spekuleret over, hvordan at finde IP gennem "VC", kan du prøve at drage fordel af særlige tjenester. De angiveligt udvide funktionerne i social networking sites og tilføje dem sådan, at der ikke tidligere var tilgængelige officielt. For eksempel, læse andres indlæg, eller udstedelse af computerens IP.

Hvad skal jeg gøre? Find et specialiseret program, downloade sig ind i systemet og installere den. Endvidere at det er nødvendigt, når du først begynder godkendes i hjælpeprogrammet til kontoen i sociale netværk, samt ved hjælp af værterne. Når denne fase er afsluttet, brugeren vælge blandt deres venner, og derefter gå til fanen "IP-adresse". Der vil du se de ønskede data.

I virkeligheden er alt dette er blot et løfte ansøgning skabere. I virkeligheden er denne form for indhold - en slags virus. Han eller bryder din konto, eller "sove" du spam i en sådan grad, at du sletter den profil selv. Hertil kommer, efter lanceringen af et sådant program, og der er problemer med andre sociale netværk. Prøv at få denne form for tredjeparts-applikationer, selv hvis du virkelig ønsker at finde ud af adressen og hvor den computer af en person. Mest sandsynligt, at noget godt vil det ikke.

2IP

Findes på webstedet såsom 2IP. At han kan hjælpe os med at finde ud af, hvordan du kan finde ud af IP-adresse via den id ( "VC"). Sandt nok, ikke altid muligt at gennemføre ideen.

Til at begynde, lave en "offer" skærmbillede af siden, så det id eller det korte navn var klart synlig. Gå nu til 2IP websted og kontakte vores supportteam. De har brug for at sende et foto og forklare, hvorfor du har brug for de data om brugerens færden. Hvis i enhver illegal virksomhed sort du ikke mistanke om, at efter et par timer vil du modtage IP "offer".

I praksis kan det ses, at sådanne tilfælde er sjældne, og kun når du formår at overbevise administrationens gode intentioner. Især håber stærkt for en metode er ikke nødvendig.

opsummering

Hvad har vi i sidste ende? Som du kan se, mulighederne, som du kan henvise til det sociale netværk "VK" og finde ud af IP-adressen på den bruger, er tilgængelige. Men næsten alle af dem virker ikke på alle eller er ganske farlig. For nogle er der undtagelser, men de er meget sjældne.

Sådan finder IP gennem "VC" bruger? Måske den mest logiske løsning ville være at forlade ideen. Efter alt, kan du gøre meget skade ikke kun deres "offer", men dig selv samt dit operativsystem.

IP-adresse - dette er en komponent, der er med til at bryde ind i computere. Og hvis du ikke er en hacker, ikke bryder mit hoved over dette spørgsmål. Det er bedre at spørge direkte fra adressen på brugeren. Som allerede nævnt, nogle gange det kunne være tilfældet. Kun det kan betragtes som sikre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.