ComputereSikkerhed

Teknisk fejl - hvad er det?

Teknisk fejl - et meget almindeligt fænomen, ikke blot i verden af computerteknologi, men også i hverdagen, på arbejdspladsen og selv i de regulerende organer og institutioner offentlige. Men da vi taler om computerteknologi og alt forbundet med det, vil det bygge videre på dette aspekt. Umiddelbart skal det bemærkes, at korrektionen af en teknisk fejl af enhver art er direkte relateret til de grunde, der forårsagede den. Beskriv alt, hvad der kan opstå, naturligvis ikke er muligt, derfor, vi begrænse os til de mest almindelige problemer.

Teknisk fejl: Det er hvordan man kan forstå?

Selve begrebet denne form for svigt med computersystemet advarsler udstedt af fortolkes med nogle en universel synspunkt, er det umuligt. Faktisk, selv inden for IT-specialister tyder ikke på en præcis definition af begrebet.

Men selv operativsystemet med en besked som "Noget gik galt. Teknisk fejl. Prøv at udføre en handling senere", bare ikke kan beskrive problemet (selv om det giver at komme i nærkontakt med de mulige årsager til fiasko - link Lær mere omdirigeret til den officielle support site).

På den anden side, og det mest kan du bygge en logisk kæde, som ville være i stand i det mindste til en vis grad med til at bestemme den egentlige årsag til fiasko, at fortsætte med at finde den optimale løsning for dens fjernelse.

Essensen af problemet

Hvis vi betragter en situation, hvor på grund af en teknisk fejl, der er nogen problemer med computere eller arbejder på internettet, er der flere grundlæggende måder, hvorpå og bliver nødt til at finde en måde at afhjælpe fejlen.

Som regel kan de mest almindelige hændelser kaldes fejl på grund af forkert betjening af computeren "jern" og software fejl. Men dette er den generelle idé. Men i funktion specialiseret software årsagen manglende evne til at udføre nogle operationer kunne indtastet korrekt og tekniske oplysninger (fejlen i dette tilfælde - bare en konsekvens af oprindeligt forkerte brugerhandlinger). Denne situation vil blive behandlet særskilt af eksempel på problemer statsligt niveau.

Mulige årsager til fiasko

Som for de vigtigste årsager til svigt af enhver type på nationalt plan, kan der være en hel del. Svigt i software eller fejlfunktioner i computerens komponenter med den gennemsnitlige bruger er ikke altid den vigtigste årsag til fiasko.

For eksempel, hvis vi taler om at surfe på internettet eller ved hjælp af nogle tjenester kan være så, at problemerne med den samme adgang til netværket observeres af udbyderen. I nogle tilfælde, at problemerne kan være sig selv online-tjenester.

Så hvis en skrivefejl blev gjort netop på grund af de ovennævnte grunde, den nemmeste måde at præcisere karakteren af svigt og eventuel situation, korrektion metode er at henvise til en særlig supportteam via telefon eller bruge en anden computer eller mobil enhed, du Det kan udføres online.

Programmer, der er de mest almindelige tekniske fejl

Nu et par ord om softwaren. Generelt har hvor mange lang tid sikkert bemærket i dag er ganske vanskeligt at finde mindst en applikation, der aldrig giver fiaskoer. Men kraftig og god programmet, selv den blotte eksponering for virus eller skadelig kode kan deaktivere den med det samme.

Men en teknisk fejl - det er en lidt anden fortolkning af betingelserne i installeret på computeren brugerprogrammer. Her kan række potentielt dårlig ansøgning blive indsnævret.

Først og fremmest, hvis en teknisk fejl er forbundet med en computer "hardware", så snart du har brug for at være opmærksom på status for førere af alle installerede enheder. Det kan være nødvendigt at geninstallere eller opgradere, fordi de programmer, de åbnes ved opstart (eller endda selve operativsystemet), ikke kan bruge dem på arbejdet, eller bare for at initialisere. Du kan bruge specielle diske med drivere, som skal leveres med køb af en computer-enhed, eller at være opmærksom på alle mulige specielle hjælpeprogrammer, der giver dig mulighed for at installere eller opdatere drivere automatisk uden direkte deltagelse i denne proces brugerens system (driver Booster, DriverPack Løsning og andre).

I ikke mindre udsat for risikoen for forekomst af fejl og computerspil, og regnskabsmæssige programmer og web-browsere, og anti-virus software, og endda hele kontorpakker (især ofte set fremkomsten af sådanne problemer med de udgaver af Microsoft Office 2003 og 2007).

Den nemmeste måde at fjerne tekniske fejl

Med hensyn til svaret på spørgsmålet om hvordan man kan rette en teknisk fejl, en enkelt universel løsning til i dag ikke.

Men, menes det (og dette bekræftes af mange brugere på forskellige fora), hvis meddelelsen i ethvert program (uanset hvilken retning), som et første skridt kan være den rigtige afslutning af de ulovlige programmer og en komplet genstart af computersystemet. Måske, havde en teknisk fejl karakter af en kortsigtet fiasko og vil ikke blive vist igen ved genstart.

Problemer med browsere

Hvis vi taler om moderne browsere der bruges til at surfe på internettet, og ikke tager hensyn til den mulige indvirkning af virus i de fleste tilfælde, at problemet kan være relateret til det faktum, at de enten ikke har installeret de nødvendige tilføjelser (extensions), som for eksempel Flash Player, eller overbygninger indarbejdet for meget, skyldes som konflikter opstå på grund af blokering af tjenester til hinanden.

Som det fremgår, er det nødvendigt at bruge add-ons sektion og til at starte bare deaktivere alt dette arbejde ikke finder anvendelse. I det ekstreme tilfælde, kan du prøve at logge på en hjemmeside eller tjeneste via en anden end den, der er installeret i systemet standardbrowser (for eksempel for at bruge Opera eller Chrome i stedet for Edge i Windows 10). Men det anbefales ikke at bruge Mozilla Firefox i de seneste år, da den nyeste version af browseren selv i værket har en masse problemer (dette bekræftes af de fleste af hans fans).

I øvrigt, i forbindelse med de seneste begivenheder i Ukraine, tekniske problemer i forbindelse med adgang til russiske sites, tjenester og sociale netværk, kan elimineres ved inddragelse af VPN funktioner browsere eller ved at installere Tor webbrowser.

Fejlfinding Microsoft kontorpakke

Mindst en del af den tekniske fejl kan forekomme i de kontorpakker fra Microsoft. Der er flere løsninger.

Først og fremmest kan du bruge Recovery "kontoret" gennem en passende pakke kontrolpanel til at udføre fuldstændig fjernelse og re-installation af pakken, eller brug den enkeltstående installer modifikationer Office 365, hvor der kun skal have adgang til internettet (software på brugerens computer er ikke installeret).

Teknisk fejl: det er, hvad der er i spillet?

Med moderne eller ældre spil er det noget mere kompliceret. Så flyve, her så, og ikke fortælle mig, hvad kunne problemet er (i spillet eller i "jern").

Men som et eksempel, en hyppigt anvendt metode til at fjerne fejl. For eksempel i spillet Battlefield 4, når en lancering vindue via PTP viser en menu, der har en linje korrektion system.

The Black Desert ansøgning, mærkeligt nok, er problemet elimineret ved at aktivere den linje for at deltage i kundens test GameNet, som er i de generelle indstillinger. Og sådanne eksempler kan resultere i en meget lang tid.

Mulige fejl i betalingssystemerne

Svigt i betalingssystemerne - er heller ikke ualmindeligt. Men i tilfælde af online tjenester såsom "Yandex" eller "Privat24" essensen af problemet ligger primært i de browsere, der bruges til input. Nok til at ændre browseren og prøve at logge på igen.

Nogle gange er det måske ikke, og de tjenester, selv, selv om den rigtige bruger login og password. Der bliver nødt til at kontakte support, og på samme tid at finde ud af muligheden for sin egen pung. I tilfælde af "af Yandex" uden officiel registrering med levering af notarized kopier af dokumenter til at udføre pengeoverførsler eller afbetale kort i butikken er umuligt.

En anden ting - de faste programmer som WebMoney Keeper. Som en af løsningerne til at opdatere programmet kan kaldes for at løse problemet (ved den måde, ved starten af programmet vil tilbyde at hente den nye version). Men her er det nødvendigt at være opmærksom på det punkt, at systemet skal have et specielt filformat KWM nøgler. Hvis de ikke gør det, bør punge genoprettes ved at følge systemet.

Metoder til eliminering af fejl fra eksempel på den matrikulære pas

Endelig kan en teknisk fejl omfatte den manglende evne til at gennemføre enhver handling som følge af uagtsomhed fra offentligheden og andre kontoransatte. Betragt situationen på eksemplet med fremkomsten af tekniske fejl matrikulære pas.

Da oplysningerne om fast ejendom eller ejeren af de data, der oprindeligt kunne indtastes forkert (tastefejl, misforhold elektronisk register over matrikulære dokumenter eller noget andet), udføre iscenesættelse registrering af fast ejendom eller at udføre andre handlinger, såsom ejendom leje eller køb / salg af den kontrollerende softwaren vil ikke udføre software.

Hvad er mest ked af det, som regel, de menige medarbejdere, selv om, og få adgang til softwaren på klienten niveau, kan ikke ændre indstillingerne. Desuden at rette sådanne fejl kan kun teknisk underlagt breve lov. Især kan korrektionen kun foretages af den relevante instans i matrikulære registrering (CCCH) på anmodning af den fysiske eller juridiske person, på initiativ af CMO arbejdere, identificere problemet, og en retsafgørelse (på grundlag af en retshandling).

Som du kan se, er proceduren ret besværligt. Og dette er blot ét eksempel. Men hvor meget mere du kan bringe situationer med uagtsomhed af kontoransatte eller embedsmænd.

konklusion

Endelig er det fortsat at sige, at der har været overvejet, ikke alle årsagerne til og konsekvenserne af fremkomsten af tekniske fejl i forbindelse med computeren verden. Hvis du grave dybere, kan man se, at livet for det moderne menneske på gaden er så computerstyret der opfylder situationen, på grund af tekniske fejl, kan være i næsten alle aktivitetsområder. Men kun en lille del af fiasko er blevet diskuteret ovenfor, som ofte står slutbrugere. Og her er vi ikke særligt berørt de mulige tekniske aspekter i forbindelse med software eller anden form for udstyr. Men fremkomsten af fejl på denne jord, også kan ikke udelukkes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.