Kunst og underholdningFilm

Serien "Healing Love": skuespillere, roller, plot

Melodramatiske seriel film "Healing Love", skuespillerne og den rolle, som er præsenteret i artiklen - projektet med fælles produktion i Rusland og Ukraine. Skyderiet fandt sted i Chernomorsk, Odessa og Kiev. I teleromane spillede både begyndere og kendte kunstnere. Men kritikere anmeldelser var for det meste negative. Hvad tv-serien "Healing Love"?

Aktører og roller er som følger. Serien havde en temmelig høje ratings. En kritiker foreslog, at populariteten af filmen er forbundet med ønsket af publikum til at flygte fra de grusomme realiteter i vor tid. I livet for de tegn, selvfølgelig er der en masse uheldige begivenheder. Men det tager på et klart mønster: skole, gymnasium, bryllup. Tegn af filmen er strengt opdelt i gode og dårlige, og deres liv er enkel og ligetil. Sådanne film, på trods af den genkendelige plot, altid haft en tilskuer kærlighed.

historie

Cast og besætning af serien "Healing Love" havde, som det er blevet sagt, at arbejde i flere byer i Rusland og Ukraine. Også film er optaget i tilfælde af en væsentlig periode i livet af tegnene. Filmen har alle de funktioner i melodramatiske genre: antihelt bedrag, forræderi af deres kære, den pludselige opdagelse af forholdet mellem heltinden (som før begivenhederne vist i filmen, og ikke var bekendt).

Handlingen kredser om brødre - Kostya og Lesha Samoylovy. På trods af deres forhold, de er helt forskellige mennesker. Alex er modig, venlig og ærlig mand. Han arbejder en sømand på skibet "Vereshchagino". Kostya, på grund af grådighed fik i den kriminelle verden. Med rænkespil lykkedes det ham at blive ejer af apoteket netværk og opbygge en seriøs forretning.

Siden barndommen, brødrene var forelsket i lyse skønhed Katya Buravinu og kappedes om hendes opmærksomhed. Men pigen gengældt kun Lesha. Snart at være gifte elskere. For brylluppet er alle klar: syet tøj og reserveret plads på en god restaurant ... Men Kostya er klar til at gøre noget for at fejringen ikke fandt sted.

Alex vendte tilbage fra en rejse og skynder sig til registreringsdatabasen kontor, og Kostya justerer bilulykke. Hospitalet konkluderede, at Alex aldrig ville gå igen, og nu kan han kun komme overens med hans handicap. I første omgang Kate støttede ham, men derefter mistede hun interessen for den elskede. Han er blevet en byrde for hende.

Da Alex var allerede næsten på randen af selvmord, blev hun bekendtskab med den søde og blide Mary Nikitenko. Denne pige har ændret hans liv. På trods af den skepsis af læger og andre, Alex forsøger at gå igen. I mellemtiden fandt politiet beviser for, at ulykken rigget. På steder ikke så fjern er mislykket Kain fra filmen "Healing Love".

skuespillere

I serien, spillet af Valentina Talyzina, Alexei Buldakov, Emmanuel Vitorgan, Boris Nevzorov, Aristarchus Livanov. Medvirkende mindre kendte skuespillere. Den "Healing Love" debuterede Irina Rogoza. Hun spillede Mary Nikitenko. Katie sang rollen som skønhed Alexandra Afanasyeva-Shevchuk. Samoilov brødre - Denis Kharitonov, Cyril Burdihin.

Irina Rogoza

Skuespillerinden blev født i 1986 i den lille by Zhytomyr regionen. Hun er uddannet fra den vokale afdeling af cirkus college. Den filmografi Rogoza til dato i alt otte værker i den film. Blandt dem roller i "All Inclusive", "Autumn Waltz", "edsvoren advokat", "Lavrov Method".

Alexandra Afanasyeva-Shevchuk

Skuespillerinden blev født i Kiev i 1981. Han spiller på teatret "Nikitsky Gate". Rolle i filmen "Healing Love" ikke debut arbejde for Afanasyeva-Shevchuk, hvis skuespillerkarriere begyndte i slutningen af firserne, da hun var seks år gammel spillede "Paddock" i filmen. I 2004 Alexandra Afanasyeva-Shevchuk medvirkede i filmen "En plads i solen", baseret på bogen Poliny Dashkovoy. Andre film med skuespillerinden: "Moskva Decameron" "Infant", "The Reckoning",

Denis Kharitonov

For at gøre dette, skuespilleren rolle i serien er den første arbejde i filmen. Desuden Kharitonov, og i den kunstneriske verden, han tilfældigvis. Han studerede ved Pædagogisk Institut for fysik og matematik et år - Juridiske Fakultet. Så besluttede jeg at radikalt ændre liv. Kharitonov tog i gymnasiet teater fra den første halvdel. I dag Denis Kharitonov kan ses på scenen af Teatro Romano Viktyuk. I filmen, har skuespilleren spillet kun femten roller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.