ModeSmykker

"Braid", "Bismarck", "Italiensk"? Weave - det vigtigste kriterium, når de vælger kæde

Guld smykker, og især kæden på alle tidspunkter nydt stor popularitet blandt mænd og kvinder. Efter alt, vil kæden være et glimrende supplement til billedet, understrege en bestemt stil og status. Den er lavet af guld produkt kan bæres som en selvstændig dekoration, og det er muligt at tilføje til det en smuk vedhæng. Kæden kan være en stor tilbehør til både hverdag og den festlige garderobe. Under alle omstændigheder er det understreger individualitet og skaber en interessant billede af sin ejer. Det er ikke tilfældigt, at valget af den kæde, både kvinder og mænd nærmer med den største omhu. I århundreder man mente, at guld produkter kan give sin ejer magt og styrke.

Lidt historie

Guld kæder i anden halvdel af det tyvende århundrede blev en selvstændig dekoration. I processen med vævning kæde juvelerer er begyndt at bruge forskellige guld: hvid, rød, gul. Hver guldsmed investeres i andele skitsere deres egen idé om betydningen.

Gør kæde - ganske omstændelig besættelse, den består af flere etaper: først, master smelter blødt metal, så trækker det ind i en tynd tråd, som vil fortsætte med at klippe og krølle. Og kun ved at gøre dette job, kan du begynde at binde hvert link manuelt. Således, for at skabe den mest, at hverken er et unikt produkt. På nuværende dag i smykker industrien er meget udbredt specialiserede maskiner. Dog fremstillet i hånden, fortsat er i stor efterspørgsel.

Det vigtigste kriterium

Et af de vigtige egenskaber, når de vælger smykker er en væveteknik. Blandt dem er der mere populære og mindre populære. Kæden består af en række enheder indbyrdes forbundet på forskellige måder.

Der er vævning ordning, kun egnet til mænd eller kvinder, unge eller ældre mennesker, og der er universelle typer. Så for de stærkere køn lavet et kredsløb med en stor masse, og derfor mere holdbare og pålidelige. Hvilken slags væve guldkæder er velegnet til alle kvinder og piger? Selvfølgelig, lettere, yndefuld, skabt af dele af komplekse konfigurationer.

Anker og pansrede

Til dato er der ingen ensartet klassificering af vævning guldkæder. Men henvisning til de led i kæden dekoration traditionelt opdelt i tre hovedkategorier:

  • pansrede - links i kæder er anbragt i forhold til hinanden i et plan;
  • anchor - simple koblingsenheder arrangeret i vinkelrette planer;
  • med links - bolde.

Anker vævning er de mest almindelige fastgørelsesmidler kædens led. Dekorationer af denne type er ganske enkel, men meget holdbar, pålidelig, vil derfor være en fantastisk tilføjelse, og til den daglige, og den ceremonielle outfit. Anker vævning, måske, vil aldrig gå af mode.

Armored flette mindst populære blandt smykker kærester, det er en meget hård og holdbar. For det første kæde af type vævning er god kontakt med huden og ikke er til gene, når der bærer, og for det andet, udsmykningen ser godt ud på tøjet.

Links-bolde - ganske delikat vævning, ser godt ud på bekostning af den diamant cut, mens du bærer produkt af denne art skal være forsigtig.

Kombineret og fantasi

Desuden kan vævning ordninger inddeles i:

  • Kombineret - en kæde bestående af forbindelser af forskellige former tangles (afskallede og anker);
  • fantasi - kombination enheder komplicerede konfigurationer, kombinationen af runde, ovale, firkantede former.

Så snart udvikle smykker håndværk, på grundlag af de grundlæggende former for ledningsrod er flere og flere nye typer, der kombinerer forskellige teksturer og mønstre, nye tilslutning links. Sådanne dekorationer er utrolig smuk, usædvanlige og vil tilfredsstille selv den mest krævende smag.

Tsepochka- "italiensk"

Vi vil gerne bo på denne kæde, som "italiensk", vævning denne udsmykning kan fremstilles som en maskine eller manuelt, vil det være den mest pålidelige på nogen måde. Dekorationer er normalt dyre, men deres kvalitet og lang levetid er pengene værd.

Hvad er interessant "italiensk"? Vævning - volumen, alsidig nok som egnet til folk i alle aldre og køn. Men i lyset af en mand, dets ejer, tsepochka- "italiensk" tilføjer, mod og styrke, og de kvinder - gåder og tiltrækningskraft. Kæde ser meget imponerende, hvilket gør smykker er egnet til hverdagen, og festlige former for tøj. Det interessante er at væve? Den består af en flerhed af små elementer, der omgiver og tilvejebringer kædeform. På trods af omfanget af denne type vævning det giver produktet en lethed og originalitet. Fans ekstraordinært sikkert vælge fra en vifte af muligheder det tsepochku- "italiensk".

Så forskellige og smukke

Ganske berømte vævning "Bismarck" på grund af sin massivitet giver produktet en solid og imponerende udseende. Normalt i efterspørgsel blandt mænd.

Det ser meget interessant tsepochki- "Serpentine". De ser lidt tykkere end den "italienske" Kæde - bred og flad. Svejset til hinanden enheder ligner vride siden af hinanden linie.

Det er værd at bemærke, at kæden under navnet "Figaro". Ganske interessant form, som "italiensk", fletning, i modsætning til den første type, plain, sammensat af runde forbindelser og aflange, skiftevis med hinanden. Det ser flot ud med både affjedring og som selvstændig smykker.

Især populær blandt kvinder ved hjælp tsepochka- "sive" (og elsket "italiensk"), vævning det ser dyrt og imponerende.

Meget interessante tangles kæder som "grisehale", "øre", "snegl", "Nona", "Snake", "fugleperspektiv" og mange, mange andre. Derfor valget af dekoration - en vanskelig, men meget spændende og interessant proces!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.