Sport og FitnessFiskeri

Rybhoz cancere. Gebyr fiskeri i forstæderne

Fiskeri - det er et fascinerende tidsfordriv. Det bliver endnu mere positiv og fornøjelig, hvis du blot tilføje at slappe af på bredden af dammen med en fiskestang en anstændig fangst. Rent fisk og plads blandt de gratis farvande er ikke så ofte. Det er derfor mest inkarnerede lystfiskere foretrækker at betale damme og søer. Der er en fisk og har præcis den plads og ren, og indgang / tilgang.

Rakovo Fiskeri

Alle betingelser for et behageligt ophold og en vellykket fiskeri etableret i fiskeriområder kræftformer. Gebyr fiskeri tilbydes i mange reservoirer nær Moskva, men det var i kræft indsamlet alle sætter pris på fiskerne. Og stedet vidunderlige, smukke, og fisk i vandet en masse, og det gear kan lejes, og fangsten kan være så varieret og betydningsfuldt, der vil være noget at prale til dine venner.

Hvordan kommer man dertil

Dambrug er beliggende i forstæder landsby kræftformer. Gebyr fiskeri er også til rådighed for de lokale beboere og besøgende. Du kan komme til dambrug på Novorizhskoe eller Volokolamsk motorvej. Stien løber gennem landsbyen og Kostrovo Mansurovo. Efter sidstnævnte skulle nå kræft og allerede der er et fiskeri. Dette gøres meget nemt, markører på den måde vil der være mange.

reservoirer

Tilstedeværelsen af flere pools i forskellige dybder og størrelser - det er højdepunktet i kræft. Gebyr fiskeri foregår i farvandet, der kaskade ned til den maleriske flod Malaya Istra. I Upper dam fordelagtigt fanget karper. Lavere Pond er især efterspurgt af fiskere i efteråret. På dette tidspunkt, kommer her for en rig fangst af skaller, karper og aborre.

Fiskeri i "karpe" dammen er kun tilladt fra kysten. Men i Nizhny kan nyde fiskeri, både på vandet og fra båden.

fiskeribestemmelser

Der er et par enkle og klare regler, der gælder for alle fiskere, hvilket gør det kræft. Gebyr fiskeri er kun for mænd. Kvinder og børn under tolv kan følges.

Ikke tilladt at bruge mere end to typer fiskeredskaber. Ikke tilladt og brug af deres egne svømmehaller. I den øvre dam er forbudt alt fiskeri fra en båd.

Gebyret er taget udelukkende ved indgangen til fiskeindustrien. For fangsten, uanset hvad det måtte være, vil blive opkrævet ekstra gebyr.

Der er ingen særlige steder. Fiskerne er fri til at gå langs kysten, ser sig omkring, forsøger deres hånd, indtil de finder "deres" god fisk sted. Rybhoz Rakovo tillader brugen af en helt enhver lokke eller lokkemad. Hvis det ikke, kan du altid købe det, ligesom fiskeredskaber (kroge, fiskesnøre, og så videre. D.).

Det er muligt at leje en grill og højre på stranden for at lave en brand. Selv lov til at sætte telte op. For at betale for en familieferie ekstra penge er ikke nødvendigt. Hovedreglen er - ikke forstyrrer hinanden.

priser

På trods af, at fiskeriet foregår i en økologisk rent område, som i dag i forstæderne er meget sjældent, priserne her er til rådighed for hver. Afhængigt af dammen, hvor du planlægger at fiske, vil variere, og priserne. I en dam (hvor der er ørreder, karper og sølv karper) vil fiske koste 800-1000 rubler per person. I en anden (hvor sædvanlige karuds, skalle, havaborre) vil koste fiskeri 600 rubler.

Bare hundrede rubler vil være muligt at foretage en uafhængig tur i området for at inspicere de damme, for at forsøge at finde hende et godt sted. Og først derefter at betale for en fuld billet og holde fisk. Tillæg vil tage kun, hvis du planlægger at bo for natten. Nat fiskeri er dyrere på 200 rubler.

regler fiskeri er enkle og klare, priserne er demokratisk og tilgængelige. Så godt fiskeri i kræft. Anmeldelser sige, at her kan man komme som en hel dag, og for et par stykker, der er nedsat et telt. Erfarne fiskere sige, at dette er et af de få steder i forstæderne, hvor der ikke er strenge regler eller fast vægt opløselige at fange fisk.

anmeldelser

Så hvad siger de om, hvad gebyret fiskeri i kræft? Anmeldelser om dette sted er altid positiv. Fiskere fortælle, hvordan forskellige kan være her fiskeri. Den gode nyhed er, at du altid kan vælge, hvem du vil have i dag for at fange på krogen. Hvis dette er en sjælden ørred eller tunge karper, og vælg derefter den øverste dam. Hvis du kan lide små fisk, men i stort antal, gå til bunden af aborre eller karpe.

At dømme efter de anmeldelser, damme periodisk zaryblyayutsya, fiskeri er god til enhver tid. Sig, der blev fanget og karper til 12 kg og karper omkring 7-10 kg, vintertid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.