Sport og FitnessFiskeri

"Practitioner ER-6 Pro". Lydgiver "praksis": instruktion, gennemgang, features og anmeldelser

Ekkolokation teknik bruges i stigende grad af fiskere. Producenter af disse enheder er konstant at forbedre deres produkter. indenlandske produktion af udstyr i dag er meget populær. Det er forbundet med tilgængeligheden af ekstra dele til det, samt gennemførelse af garantien russiske producenter i deres helhed.

Pro. En af de bedst repræsenteret type anordninger er blevet en model ER-6 Pro. известен рыбакам уже давно. Sounder "Practitioner" er kendt for fiskere i lang tid. Tech virksomheder er konstant at forbedre den foreslåede anordning forbrugeren. Modellen præsenteres her betragtes som en af de bedste i dag.

tekniske egenskaber

Ekkolokation teknik med "Practitioner-NC" skiller sig ud for sin styrke og pålidelighed. Pro. En af de bedste genkendes af ER-6 Pro model. представляет собой переносное устройство с датчиком. Lydgiver "praktiserende" er en bærbar enhed med sensoren. Huset er kendetegnet ved en øget fugtbeskyttelse klasse (IP67). Den vejer kun 170 gram.

For at komme i gang, instrumentet skal indsættes en lommelygte batterier. Bredt temperaturområde fra +40 til -20 ° C lader enheden arbejde i sommer og vinter.

Udstyret har en skærm med en opløsning på 64 x 128 pixels. Ekkolokation er lavet ved hjælp af en bjælke. Dens vinkel er 40º. Det er således muligt at scanne vandsøjlen til en dybde på 25 m. Apparatet har mange nyttige ekstrafunktioner.

Funktioner af ansøgningen

Præsenteret enhed tillader fiskeri om sommeren og vinteren. Pro» позволяет начать сканирование на глубине от 0,5 м. При этом будет достаточно легко ловить рыбу на мелких водоемах. Sounder "praktiserende 6 ER-Pro» gør det muligt at starte scanning i en dybde på 0,5 m. Det vil være ganske let at fiske på lavt vand.

teknologier er blevet anvendt til at udelukke interferens med vandplanter i udvikling af udstyr. Derfor ekkolod model gør det muligt at bruge selv på mudret eller overgroet med alger floder eller søer. Denne teknologi har forbedret kvaliteten af fisken sporing.

Den lille vægt af indretningen gør det muligt at holde den med en hånd, så på samme tid og holde stangen. Frekvens sonar ikke skræmme væk fisken. Det bare ikke høre de signaler der sendes af enheden i dammen. Du kan også "lyser" hullet i vinteren. I modsætning til andre lignende enheder "praktiserende 6 ER-Pro» kan anvendes sikkert.

design funktioner

Teknologien leveres i enheden kun en bjælke. Pro». Men når konfigureret korrekt, vil det ikke være mærkbar, og funktionen giver en god respons og følsomhed sonar "Practitioner ER-6 Pro». в этом случае будет интересной и захватывающей. Fiskeri i dette tilfælde vil være interessant og spændende.

Huset er kompakt og let. Derfor er det let at holde med den ene hånd. Når denne operation er ganske høj komfort enheder. Sounder kan skjules i en rygsæk eller lomme, når de flytter over dammen.

Høj grad af beskyttelse gør det muligt for udstyr til at være resistente over for vand stress. Selv om det falder ned i vandet, er det sonar ydeevne bevares fuldt ud. Hvis du falder i et hul eller fiskeri bådene med brugere bemærkes, at sirenen forbliver operationel selv under vand i en dybde på op til 25 minutter.

Fjernbetjeningssensor behøver ingen yderligere vægtning agenter. Det er godt nedsænket i vand. Kablet kan bøjes på alle mulige måder.

Kom godt i gang

For at begynde at arbejde med instrumentet, skal du studere sin redegørelse. Sounder til fiskeri "praktiserende 6 ER-Pro» kan operere fra Penlight batterier 200 timer. Det er meget belejligt. Selv under lange ture behøver ikke at ændre strømforsyningen. Batterirummet er placeret i sensoren.

Du kan derefter tænde for enheden. Sensoren sænkes ned i vandet. Når skærmen er tændt, vil det være et velkomment tegn. Alle oplysninger om dybden af reservoiret vises. For at forlade menuen ved at trykke på højre knap. Dernæst starter nedtællingen. På dette tidspunkt, er du nødt til at trykke på knappen igen. Samlet enhed har dem 2. Funktioner klart angivet i vejledningen.

Displayet i den elektroniske del af anordningen har et baggrundslys. Han er sort og hvid, men billedkvaliteten er ganske god. Dette er gjort muligt ved hjælp af en mere kraftfuld processor. billedkvalitet gør det nemmere at holde styr på lindring af floden bunden.

yderligere indstillinger

Præsenteret ekkolod har et par yderligere indstillinger. Dette letter anvendelsen af indretningen. Justere dybden skala kan være manuelt. Dette er muligt, hvis fiskeren kender afstanden til bunden. Som standard, vil billedet besætte jorden for omkring 18% af skærmen. Du kan også hente det rum i bunden.

Det er muligt at tilpasse lydsignaler, såsom påvisningen af fisk af en vis størrelse. Du kan også vælge den tid af året. Pro» летом воспринимает водоем как воду, а зимой – как лед. Sounder "praktiserende 6 ER-Pro» sommer opfatter som et vandreservoir, og om vinteren - is. Indstilling denne tilstand forbedrer sporing nøjagtighed.

Du kan justere opdateringshastigheden af oplysningerne på skærmen, lysstyrke og kontrast i billedet. At forbedre driften af sensoren på et bestemt sted er nødvendig for at udføre kalibrering. Ligeledes er en støjfilter justeres. Kun hvis du har brug for en meget stor fisk, der beviser, sat på 0,9, og værdier på 0,3 eller 0,6 er velegnet til små og mellemstore.

driftsformer

Pro» имеет несколько основных режимов, которые применяются рыбаками по мере необходимости. Sounder "praktiserende 6 ER-Pro» har flere grundlæggende modes, som anvendes af fiskere efter behov. Den mest populære og forlangte af dem er fisk id. I denne tilstand søgen efter fisk i dammen,.

Fagfolk kan bruge Pro Mode. I dette tilfælde, vil skærmen vise oplysninger om alt, hvad der sker nede i dammen. Denne tilstand giver en masse information.

Flasher mode giver dig mulighed for at se det største objekt i vandet. Også har funktioner som en dybdemåler og demo-tilstand. Sidste formål at demonstrere effektiviteten af apparatet uden vand. Indstillingerne er lavet ved hjælp af en enkel grænseflade. Instruktioner vil gøre det muligt at forstå i detaljer snørklede af processen.

Søg fisk

Pro» позволяет искать рыбу в водоеме. Sounder "Practitioner ER-6 Pro» gør det muligt at søge efter fisk i dammen. Til dette formål er der en særlig tilstand. Det kaldes fisk id. Når instrumentet vil vise batteriniveauet. Lige over oplysninger vil blive vist på instrumentet følsomhed.

Ovenfor er det vist den nederste overflade. Også viser oplysninger om dens massefylde. Den største numre instrument repræsenterer dybde. Hvis tallene er understreget, kalibreres derefter sensoraflæsninger. Vinter tilstand vil blive angivet med en stjerne. Øverst til højre på skærmen vises 3A skala. Standarden er 3 m.

At anvende søgetilstand fisk, skal du installere sensoren i vandet. Når fisken bliver vist på skærmen (hvis den findes, og svarer til størrelsen af filteret). Sounder tager ikke højde for tredjeparts poster. Han reagerer kun på fisk.

Styring andre funktioner

Pro». I en række forskellige tilstande af reservoiret anvendes sonar "Practitioner ER-6 Pro». Новосибирск, Екатеринбург и прочие города нашей страны имеют множество клубов любителей рыбной ловли. Moskva, Novosibirsk, Jekaterinburg og andre byer i vores land har en masse klubber fans af fiskeri. Deres feedback hjælper at fastsætte en særlig mening på enheden, samt tage hensyn til de særlige forhold i sin ansøgning.

En af de mest populære former bruges af fiskerne i vores land under operationen repræsenteret af sonar, er at finde den største fisk. Han kaldte Flasher. Det bruges til at overvåge reaktionen af agn eller fisk på den. Når denne funktion anvendes ekkolod sender en dam flere pulser pr sekund. Det giver fisker med alle de nødvendige oplysninger i realtid.

Også ønskede funktion af enheden er dybden. Han viser oplysninger om afstanden til bunden, samt overfladetemperaturen, og batteriniveauet.

positive anmeldelser

For at forstå, hvordan enheden tilbyder høj kvalitet indenlandske producent, er det nødvendigt at overveje svarene fra fiskere. En sådan synspunkter præsenteres i en række forskellige kilder. Pro». En masse positive tilbagemeldinger er præget af ekkolod "Practitioner ER-6 Pro». , Волгоград, Оренбург и множество других городов имеют рыбацкие клубы. Ekaterinburg, Volgograd, Orenburg og mange andre byer har fiskeri klubber. Her, indretningen vist i faktiske testede forskellige reservoirer.

Både nybegyndere og erfarne fiskere siger pålidelighed og holdbarhed af enheden repræsenteret. Det er ikke bange for dårlige vejrforhold, kan modstå ekstreme temperaturer, høj luftfugtighed og endda komme i vandet.

Fiskerne bemærkede også, at instrumentet udfører den hævdede funktion producenten fuldt ud. Informationen vises i realtid. Spor bund topografi, samt den korrekte størrelse fisk ved hjælp af sonar er meget enkel.

negative anmeldelser

Pro. Der er også negative anmeldelser om modellen ER-6 Pro. отмечен некоторыми пользователями как устройство, отличающееся недостаточным качеством. Lod "Practitioner" er præget af nogle brugere som en enhed, hvor utilstrækkelig kvalitet. Nogle fiskere sige nok gode læsbarhed på skærmen, samt dens lille størrelse.

Desuden har nogle brugere udtrykte mistillid til evnen af enheden for at spore placeringen af fisken stille og roligt. Men blandt alle de anmeldelser indsendt positiv udtalelser så meget mere. Kun 3,5% af fiskere, der har deltaget i debatten, talte negativt af den illustrerede anordning. Langt de fleste anmeldelser var positive. Mange fiskere klart argumentere sin stilling, forklarer fordelene ved ekkolod drift. Derfor kan vi sige, at den indenlandske udstyr er virkelig høj kvalitet, pålidelig og effektiv.

Efter at have overvejet enheden til at spore fisk i dammen, kan vi konkludere, at dette er en høj kvalitet enhed. Pro. Den bedste model for den indenlandske produktion kan med rette betragtes ER-6 Pro. признан рыбаками как простое, комфортное и высококачественное устройство. Sounder "Practitioner" er anerkendt af fiskere som en enkel, komfortable og af høj kvalitet enhed. Fiskeri med hans deltagelse bliver en spændende og produktiv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.