Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Hvordan at lave mad svampe. madlavning teknikker

Svaret på spørgsmålet, hvordan man laver svampe, er tvetydig. Faktum er, at det vil afhænge af arten.

Men der er nogle generelle og grundlæggende regler, som skal overholdes nøje.

For det første, før tilberedningen anbefales friske svampe meget omhyggeligt vasket, sat i en gryde, tilsæt vand og tænd ilden. Det er nødvendigt at vente med at komme i vandet koges. Efter dette, dræne væsken, tilsættes frisk, koldt. Nu kan du sætte gryden på ilden til helt kogte svampe.

Denne proces er nødvendig for at maksimere den "pull" af disse akkumulerede skadelige stoffer. Det faktum, at de er naturlige svampe, som er meget godt absorbere det omgivende materiale. Især når det vokser nær veje.

For det andet skal vi huske på, at hver type svampe vil være klar til et andet tidspunkt. Derfor, før du sender i en gryde, anbefaler vi omhyggeligt sortere dem.

For det tredje, på trods af den tidligere princip, der er én og kun generel regel, at "fortælle" hvordan man laver svampe, uanset hvilken type. De vil være klar, når vasken til bunden. Hvis det ikke sker, så stole på den anbefalede tid er ikke nødvendig. Selv om det allerede er gået, og svampe er ikke faldet, hvilket betyder at de bliver nødt til at forberede før denne kerne indikator.

Fjerde, i færd med madlavning det anbefales at fjerne skummet, der dannes. Nødvendigvis god saltvand med det samme. Du behøver ikke at bekymre sig, fordi de svampe "vil tage" et meget salt, som de har brug for.

For det femte skal vi huske på, at svampe kogt ned til et par gange. Derfor er tilsætning af en stor mængde vand ikke anbefales.

Sjette, skal vi være meget omhyggelig med ikke at spise ukendte prøver. På grund af dette, kan du spare ikke kun hans, men også sundheden for deres kære.

Lad os dvæle ved, hvor meget at tilberede svampe, afhængigt af arten. Det eneste, du skal huske på, at disse tal er omtrentlige, og madlavning teknikker kan variere.

Hvordan at lave mad svampe svampe?

Det anbefales at koge dem fra tredive til fyrre minutter, men det kan også blive sat ud. For at gøre dette, skære frugten i tynde strimler, sat i kogende olie, reducere varme og lad det simre i tyve minutter. Hvis det er nødvendigt, er det tilladt at tilføje en lille mængde vand.

Sådan koger friske champignoner - østershatte, kantareller og asp?

De to første vil være fuldt klar i tyve til tredive minutter. Du kan også stege dem under tag.

Men den måde at lave mad asp svampe mere kompleks. Så bør friske svampe være forberedt ikke mindre end halvtreds minutter. Anbefalet tyve minutter dræne vandet og hæld frisk beholder.

Hvor længe skal jeg lave mad svampe svampe?

Dette er en af de arter, der ikke kræver lang tilberedning. Mindre end fem minutter. Ud over denne forarbejdningsmetode:

  • de kan steges til samme tid;
  • svampe anbefales bages i omkring tyve minutter, børstning overfladen med smør og drys med ost.

Hvordan at lave mad svampe svampe?

Denne type kræver den længste madlavning. Behov for denne proces mindst en time. Desuden behovet for konstant at fjerne skummet, er det ønskeligt at skifte vand en gang.

Hvordan til at lave mad svampe - polsk, russula og rørhatte?

Til deres fremstilling vil være nok en time efter kogende vand.

Efter korrekt behandling svampe blevet uundværlig tilføjelse til ethvert kulinarisk parabol. De kan lage, tilføje som en vigtigste fyldning i kager, sætte creme fraiche og kød, stegte kartofler eller tilberede en lækker champignon suppe.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.