ComputereSoftware

Sådan zoome siden i en browser?

Mens du surfer på globale netværk af internettet fra den nysgerrige blik opmærksomme bruger kunne ikke undslippe en mere interessant detalje relateret til visningen af siderne af hjemmesider. Sagen er, at mange af de ressourcer, der ikke vises på hele skærmen, men kun på sin centrale del, de to ikke-aktivt område på siderne malet baggrundsfarve eller dækket med tapet-billede. Du tror måske, at det er en slags browser bug, men når du kontrollerer en kortlægning opretholdes i alle programmer for visning af sider. Desuden er selv de steder, hvor mange store virksomheder ser ofte på den måde - ikke hele skærmen. Under sådanne omstændigheder vil enhver bruger ønsker at vide, hvordan man kan øge størrelsen på siden. Nogle gange virker det, at udviklerne af sites som at leve i en anden verden, og ikke ved, at selv budget moderne computer købt med en diagonal widescreen skærm mindst 20 inches. På bærbare computere er situationen den samme - deres skærme har længe blevet widescreen, selvom mindre.

Årsagen til denne udstilling af ressourcerne ligger i den forældede tilgang til at skabe sider. Det menes, at sitet skal optimeres til visning på 1024 x 768. Det er lettere at arbejde med dem på de tabletter og andre bærbare enheder. Det er bare alle blive forklaret. Og brugere, som ikke ønsker at ødelægge synet, vchityvayas med små bogstaver og kigger under mikroskop billeder, er det nødvendigt at lære at ændre størrelsen på siden. Heldigvis understøtter alle moderne browsere denne mulighed, for at særlige "tak" til deres udviklere. Senere i artiklen taler vi om en stigning, selv om dette gælder også i forhold til at reducere.

Når der zoomes stiger proportionalt alle sideelementer, derfor er det muligt at vælge det bedste forhold. Hvor meget stige? Det afhænger af skærmen diagonalt funktioner ved hjælp af programmet (i et vindue eller fuld skærm), brugerens vaner. Inden besvarelsen af spørgsmålet om, hvordan man kan øge størrelsen på siden, bemærk de to versioner af zoom. Den første - er at øge alle på tværs af siden, men den anden, mere fleksibel - en stigning på kun tekstinformation. Typisk browsere giver dig mulighed for at vælge, hvordan at zoome.

Alsidig og hurtig måde at øge størrelsen af den side, der implementeres i alle browsere - er at bruge musehjulet og Ctrl tasterne. Bærbar eller computer - ligegyldigt, det virker overalt. At kende ham, er der ingen grund til at lede efter andre løsninger, hvordan man kan øge størrelsen på siden. Åbning af webside og holde Ctrl-tasten på tastaturet, drej musehjulet i alle retninger. Som et resultat, er skalaen ændres. På denne måde kan rotation af hjulet udskiftes ved at trykke på "+" og "-". Retur standard kortlægning kan opnås ved at trykke Ctrl og (0) kombination nul.

Hvis en eller anden grund kan du ikke finde ud af at øge størrelsen på siden, kan du bruge den klassiske måde - gennem menuen browser.

I Opera skal du åbne fanen Indstillinger og vælg "webside." Her skalaen er fastsat som en procentdel, samt have mulighed for montering af bredden (sige "Nej!" Vandret rulning).

"Zoom" for at øge eller mindske i Firefox-browseren i menuen "Vis". Tilgængelige ændre størrelsen på en tekst uden billeder.

Den berømte Internet Explorer konfigureres i menuen "side -. Scale" Derudover kan du manuelt angive den ønskede forhold.

Google Chrome er løbende forbedret, så det er umuligt at forudsige, præcis hvor udviklerne beslutter at sætte muligheden for at ændre skalaen. I øjeblikket er du nødt til at åbne den (skruenøgle ikonet) menuen og vælg "skala". Administrer det ganske enkelt: "+" for at øge og "-" for at falde. Ikon ud - fuld skærm (F11), en meget nyttig funktion i nogle tilfælde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.