Kunst og underholdningLitteratur

Hvad ordsprog fortælle om Pancake Day?

På tærsklen til karneval, mange er villige til ikke blot at lave mad pandekager med forskellige fyld, men også lære historien om denne vidunderlige ferie. Selvfølgelig er mange af de vaner og skikke hos de mennesker, der er indeholdt i folklore, kan du genkende dem ved at læse en række ordsprog om Pancake Day.

lækker ferie

Mange festivaler, som nu anses for at være et rent kristen, men alligevel har yazychnicheskie rødder og noter før dåb Rusland. Ud til begyndelsen af fasten, før den lyse dag i påsken, som begyndte umiddelbart efter Ost Uge (også kendt som fastelavn), denne festival markerer ankomsten af foråret. Dette fremgår af praksis, såsom afbrænding af statue symboliserer vinter, dekoreret med lyse attributter af tøj, heste, kane, hvor de unge var ridning. Men ordsprog om Pancake for meget snak om festivalen, der tilhører de gamle slaviske traditioner:

• Blintsov, pandekager, pandekager, ligesom hjulene på foråret!

• Pandekage ledsage solen skinner forventer!

symbol ferie

Det ser ud til, at i dette særlige skål ligesom pandekager? Og kog dem er ikke svært på noget andet tidspunkt af året. Men kun få mennesker i det mindste en gang i en uge er ikke Pandekage napechet denne velsmagende godbid. Varm, gul, rund pandekager - en symbol på solen. Træt af den bitre kulde, sne, vinter, folk derfor forsøgt at bringe de varme og glade de første manifestationer af foråret.

• På Olie have det sjovt, men blev behandlet til en pandekage!

• Ingen pandekage ikke olie.

Der er en anden grund til populariteten af pandekager på en dejlig ferie i foråret. Efter juleferien begyndte en streng hurtigt, og kødet er allerede blevet forbudt ved tidspunktet for Carnival. Men de kager, ost, creme fraiche, æg - en liste over godkendte produkter. Man mente, at i løbet af ugen Ost måtte spise pandekager til mæthed. Og det ordsprog om pandekage levende udtrykke kendetegn ved denne begivenhed:

• Pandekage ikke kile - mave ikke splitte.

• Pandekager og kys konti ikke kan lide.

Dag til dag stridigheder

Ordsprog og talemåder om fastelavn kan også fortælle meget om forløbet af ferien. Han blev betinget opdelt i to perioder - det var de første tre dage er accepteret at gå til at besøge slægtninge, men derefter indsamlet fyldte, bagte pandekager først, det var muligt at gøre husholdningen.

Allerede torsdag opstod jinks, der har deltaget i de børn og unge. Det fungerede som en platform for en ferieby, som samler unge fra hele vejen rundt. Der er allerede gjort vittigheder, ride en rutschebane, gå slæde på en slæde, førte danse og synge sange. I nogle landsbyer, de sprang over den enorme brand.

Alt dette mylder af sjov og ferie mave perfekt beskrive ordsprog om Pancake:

• På bjergene for at ride i pandekager ligge!

• Som en olie-ugers loft pandekager fløj.

Jeg var meget glad for denne festival for børn. Ud over at spise en bred vifte af godbidder, børnene deltager i en række forskellige aktiviteter. De rullede ned ad bakkerne og hoppe gennem ilden (nogle steder voksne på alle var forbudt og kun havde en børns morskab). Hertil kommer, at særlige sammensatte digte, ordsprog og ordsprog om fastelavn for børn.

Særlig ferie færdiggørelse

Afrunding pandekage uge Tilgivelse søndag. Festlighederne stoppe meget brat. Med ringende kirkeklokker alle gik hjem. På denne dag, var det nødvendigt at bede om tilgivelse fra alle de venner og slægtninge. Hvad der er vigtigt - burde have været givet remission.

• Lad os give ærbødighed på Cheese søndag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.