SundhedSygdomme og betingelser

Øget hjertefrekvens: årsager, symptomer, metoder til forebyggelse og bekæmpelse af

Øget hjertefrekvens også kendt som takykardi. Takykardi - dette er ikke en enkelt sygdom, men et symptom på mange sygdomme. Levendegjort hjerteslag anses større end 80 slag per minut i liggende stilling og 100 slag stående.

Øget hjertefrekvens. Årsager.

takykardi årsager er:

 • Overvægt.
 • Stressede situationer.
 • sænke blodtrykket.
 • Adrenalinsus.
 • Mangel på vitaminer.
 • Hjerte-kar-sygdom.
 • Fysisk aktivitet.
 • Forhøjet legemstemperatur.
 • Endokrine lidelser.
 • Virkningen af kaffe, stærk te, cigaretter.
 • Spænding.

Øget hjertefrekvens: farlige symptomer.

Der er tilfælde, hvor besøget til lægen for at forsinke ikke længere:

 1. Hvis hurtig puls er bekymrede, selv uden fysisk anstrengelse.
 2. Hvis pulsen ikke kommer tilbage til normal inden for fem minutter efter afslutningen af den fysiske aktivitet.
 3. I hvile, når der ikke er nogen fysisk aktivitet eller følelsesmæssige faktorer af puls er 100 slag i minuttet og højere.

Sådan Lavere din puls?

Der er mange metoder, hvordan at berolige en øget hjertefrekvens:

 1. Hvis hjerteslag levendegjort, når fysisk aktivitet er tilstrækkelig til at reducere belastningen eller stoppe (det vigtigste ikke at gøre det skarpt, for eksempel, hvis problemet opstod mens jogging, er det nødvendigt at gå på en langsom stigning og derefter stoppe) og sidde ned. Puls skal bremse i 5 minutter
 2. Hvis takykardi opstod i mangel af faktorer - skal sidde ned, tage dybe indåndinger, drikke et glas koldt vand, skiftevis med hals vejrtrækninger. Efter de sundhedsmæssige tilstand forbedres, bør du straks kontakte en læge.
 3. Mennesker, der er bevidste om deres lidelser bør straks drikke udpegede medicin, for eksempel, valokardin, Corvalol, valoserdin, motherwort tinktur, og derefter kalde råd hos din læge.
 4. Glem ikke om akupressur, som ofte er mindre effektiv end medicin. Du er nødt til at massere den del af halsen, hvor den synlige pulsering af halspulsåren, fordi der på dette punkt gennemløb og en vigtig nerve, som kan bremse puls på refleks niveau.
 5. Nogle gange hjælper det en simpel hoste og næse snurre. Eksponering sker på musklerne og vigtigt punkt, der kan stoppe alarmen tilstand
 6. Du kan udelade ansigtet i et par sekunder i en skål med koldt vand.
 7. En god måde at slappe musklerne er hug, med skal strækkes mavemusklerne.
 8. Hvis alle ovenstående metoder ikke hjælper, er det nødvendigt at tage fat hurtigst muligt til lægen, ringe efter en ambulance, og fortsætte behandlingen på et hospital under tilsyn af kvalificerede fagfolk.

Øget hjertefrekvens: hvordan man kan forhindre?

 • Hvis en person har overvægt, belastningen på hjertet er maksimalt, derfor er det nødvendigt at frigive din "motor" af de yderligere hindringer og tabe uønskede vægt. Hvis du gør det selv ikke altid er muligt, bør du se en læge - en endokrinolog og ernæringsekspert. Læger vil afgøre, hvilke problemer der findes i din krop, og foreslå måder at løse dem.
 • Det er nødvendigt at justere magt. Hvis de bruges som mad sund mad, mindre risiko for takykardi. For enhver person til at være nyttigt at udelukke fra din kost kaffe, stærk te, fed mad - de påvirker ikke kun hjertet, men også på hele kroppen.
 • På farerne ved rygning er ikke engang værd at tale om. Nu, selv om pakken siger, at cigaretter - de vigtigste fjender af menneskeheden. De forårsager problemer med hjerte-kar-systemet samt forårsager uoprettelig skade på kroppen.
 • Evnen til at slappe af til tider er afgørende, når der beskæftiger sig med takykardi, og med mange andre farlige sygdomme. Du kan gøre auto-træning (dvs. selv-suggestion), er det nyttigt for alle organsystemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.