HjemlighedPlantning af bevoksning

Moorish græsplæne fra A til Z

De fleste af os er vant til æglæggende græstørv, hele området, som er tæt, korthårede græs. Meadow, som plantede vilde blomster og minder det under blomstring lyse øst-gulvtæppe, kaldet den mauriske græsplænen. For at skabe en eng, skal du markere området med et lille område omkring din bygning eller haven.

Korn tendens til at gøre op hovedparten af plænen planter. Den mest almindelige af dem - det bøjede og svingel. Du kan også sår den mauriske græsplæne rajgræs, timothe, bluegrass. 30% af dens samlede såning af blomst græs, som omfatter forskellige typer af eng og have blomster. Sådanne have blomstrende planter, såsom Phacelia, Eschscholzia, tusindfryd, alyssum, narcisser, morgenfrue, krokus, tulipaner, der passer bedst til den mauriske græsplænen. Af vilde blomster kan identificeres forglemmigej, kløver, kornblomst, sød kløver, ærenpris, Torskemund, Campion. Græsfrø sås maurisk blanding, som er købt fra hylden, men det kan også fremstilles uafhængigt af hinanden. Det skal bemærkes, at de asters, der elsker at vokse i vores land, er det bedre på denne plæne er ikke plantet.

Efter valg af en egnet plads til at bygge græsplæne jorden skal fremstilles. Prioritet forretning er rengøring sektion fra ukrudt ved gravning i jorden til en dybde på 20 cm med yderligere tilpasning. det er også nødvendigt at berige jorden, under anvendelse af organisk gødning (humus eller gødning dekomponeret) tilsætning sand og tørv. Særlig græsplæne gødning, der indeholder nitrogen, ville det være bedre at gøre substratet direkte før såning af frø blandingen. Efter det forberedende arbejde på stedet, og tykkere jorden. Til dette formål kan du bruge specialværktøj eller blot stemple ned i jorden under fødderne. Direkte såning af frø bør udføres mindst et par uger efter udarbejdelsen af jorden. I løbet af denne periode, er du nødt til konstant at trække op ukrudtet.

Så frøene af bedre i begyndelsen af maj, i tilstedeværelse af en varm og vindstille vejr. Dette gøres i fugtig jord, således er det nødvendigt at tætne frøene let ned i jorden og prikatyvat anvendelse af en rive. Podning udføres med en densitet, der er specificeret i multipla af frø (i gangene 30 g frø til 5 m2). Ved hjælp af en kan vanding med en dyse på en fin gitter umiddelbart efter såning, skal maurisk græsplæne vandes rigeligt, og derefter at beskytte afgrøden fra fugle, skal den være dækket. Frøspiring sker mere end en til to uger. kan observeres farven af planter i starten af sommeren.

Baseret på hvad vi har maurisk græsplæne (etårige eller flerårige), er bestemt af det grundlæggende princip om omsorg for dem, som ikke er særlig vanskelig. Det vigtigste punkt i denne proces er, at det er nødvendigt at bestemme den korrekte tid klipning. Den første facet udføres efter fremkomsten af græsser og blomstrende planter skyder op. Den anden, og det er også den sidste klipning i efteråret, efter sommer blomstrende planter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.