Kunst og underholdningFilm

Evgeny Kulakov - Biografi og personlige liv

Biografi Evgeny Kulakov begynder i Moskva, hvor han blev født den 17. august af 1980.

vidunderlige held

Evgeny Kulakov tænkt ind i teaterskole. Og han gik i teatret er ikke meget ofte, hvis kun med sin klasse. Efter at have bestået de afsluttende eksamener i skolen, falder den kommende skuespiller automatisk ind i den teknisk skole, men der han kategorisk ikke kan lide. Eugene, besøger flere klasser, forstår, at det ikke er hans formål i dette liv. Snart hans øjne fanger brochuren "For indrejse i universiteterne," hvor Evgeny Kulakov ser annonceringen af et sæt i Shchukin School. Han kommer til den første gang, hvad der kan kaldes rent held. Eugene lærer på kurset A. Shirvindt. I 2001 afslutter han sine studier på college. I samme år begyndte han at arbejde i "Hermitage" teater.

Generelt biografi Evgeny Kulakov fortjener opmærksomhed, hvis kun fordi, at meget i skuespillerens liv sker af skæbnen, som ved et uheld.

Arbejde i teatret

Arbejde i "Hermitage" bringer en masse "stjerne" rolle Kulakov, hvorigennem han blev en af de førende aktører i truppen.

I et interview om arbejdet i teatret Kulakov sagde, at det kollektive er altid en gensidig forståelse og indtægter. Og selv de mest udfordrende rolle er let, hvis du spiller i et velkoordineret hold, en god fornemmelse for det, og selvfølgelig lytte til ordene fra direktøren.

Eugene forestillinger i skuespil som "Anatomiske Teater Engineer Yevno Azefs" i 2003, "Feast under ChChChumy" i 2005, blev evalueret af medierne som "udmærket", men kritikere kaldte det en vigtig aktør.

I stykket "The Golden Calf, eller vende tilbage til Odessa", han spillede rollen som lænden i "anatomisk teater ingeniør Yevno Azefs" han fik rollen som David.

Eugene spillet zar Paul I i produktionen af "Kapnist frem og tilbage." Denne rolle har været temmelig vanskelig opgave, fordi du var nødt til at spille den store mand, og selv den komplekse karakter af linealen havde ret til at skildre, ikke slå, betyder det ikke bliver en parodi. Perfekt klaret arbejdet, Kulakov, viste sig endnu engang at sådanne aktører som det er - unikke, sande "forfatter" elementer.

Evgeny Kulakov: Filmografi

At handle i film Evgeny Kulakov begyndte samtidig med debut på "Hermitage" teaterscene i det fjerne 2001. Han formåede at kombinere arbejde i teater og filme i studiet. Hans første forsøg var en kortfilm, "Og det var nat", hvilket er noget af en succes.

Den første skuespiller til at blive en tv-serie drama "Den anden side af de ulve" instrueret af Vladimir Hotinenko i 2002. I 2003 medvirkede han i melodramatisk tv-serie med titlen "Teater Blues".

Glory skuespiller for sin rolle i tv-serien "Studerende". Der spillede han en stor rolle - eleven-intellektuel Eugene. Det skal bemærkes, at en sådan "yderst intellektuel rolle" ofte får kunstneren.

Berømte maleri "Antikiller 2: Antiterror" Egora Konchalovskogo, selvfølgelig, bragte Evgeny Kulakov endnu mere popularitet og anerkendelse. Af den måde, i en actionfilm skuespiller, han er også perfekt spillede rollen som "nørder".

I tv-serien "Club", som gik på alle skærme i landet fra 2006 til 2009 Eugene vises allerede i en lidt anden rolle: reinkarneret ind i en ung blogger Ignat. Men filmen rating for Eugene var melodramaet "Peter FM». Den enorme succes kom som en fuldstændig overraskelse. Den kontante budget var cirka syv millioner dollars.

Og, selvfølgelig, den berømte tv-serie "Næste", at samle på skærmen, millioner af seere kunne ikke spille sin rolle i livet for en skuespiller. Dette projekt Evgeny Kulakov kom ved et uheld, på det tidspunkt, hvor alle dele er allerede blevet fordelt og godkendt. Dette er en stor film om arbejdet i FES (Federal Expert service), som beskæftiger sig med fremlæggelsen af de mest indviklede forbrydelser. Fists spiller en interessant rolle - hacker Wani Tikhonov.

hobby

Skuespilleren har en interessant og noget usædvanligt hobby. Han entusiastisk samler antikke julepynt. Hans samling er konstant opdateret. Legetøj har så meget, at de kan pynte juletræet endnu mere.

Samlingen indeholder gamle kopier af det sidste århundrede. Dette er den engelske stjerne af glimmer. Kendskab til denne svaghed Eugene, slægtninge og venner giver ham en bred vifte af juledekorationer. Nogle gange kan han selv fuldføre din samling af nye skat.

Personlige liv

Evgeny Kulakov og hans kone mødtes mens du stadig en studerende. Den fyr forelsker uden hukommelse næsten øjeblikkeligt. Darling kalder Olga. De studerede i samme år, og han tog aldrig øjnene fra sin elskede. Sig selv Olga ikke straks gjorde opmærksom på Eugene, og den unge fyr har at handle aggressivt nok til at opnå den fordel for kvinder. Han bringer blomster, gaver, har andre tegn på opmærksomhed. Kort sagt, i løbet er alle mulige måder. Til sidst Olya overgive sig. Eugene foreslår snart til hende, og hun svarer ja. Unge ikke planlægge overdådige bryllup. Alt gik ganske beskedne. Klokken ni om morgenen - det var den eneste gang, var frie til at male. Men bruden og gommen det var helt uden betydning.

Parret har en søn, Ilya. Efter at barnet er født Olga ikke gå på arbejde, med al sin opmærksomhed til familien: barnet og hendes mand. Fem år senere vendte hun tilbage til teatret.

Kun kærlighed og gensidig respekt

Familie Evgeny Kulakov - et fint eksempel til efterfølgelse. Alle relationer er bygget på gensidig forståelse, loyalitet, støtte og kærlighed. Skuespilleren elsker og respekterer sin kone, hver gang meget oprigtigt glæde sig til sine succeser på scenen.

Til gengæld Olga er altid klar til at give sin mand råd om hvordan man underviser publikum en rolle. Hun er meget glad for konen, da han pludselig tilbudt en rolle i tv-serien "Næste".

Stærk arbejdsbyrde og travle tidsplan, desværre sjældent gør det muligt for hele familien at samles omkring et bord. Skuespiller arbejder på filmen og på samme tid på teatret. Olga er altid parat til at støtte Eugene. Hun forsøger at behage hendes mands nye tilfælde, tilføjer til sin eksklusive samling af julen legetøj, og oprigtigt tilfreds med det, når det er muligt at finde noget ikke-standard.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.