Kunst og underholdningLitteratur

Gregory Melekhov i romanen "Og Stille flyder Don": karakteristika. Den tragiske skæbne og åndelige quests Gregory Melehova

M. A. Sholohov i sin roman "Og Stille flyder Don" poeticizes liv af de mennesker, dybt analyserer sin livsform, samt oprindelsen af sin krise, som i vid udstrækning påvirket skæbne af hovedpersonerne i arbejdet. Forfatteren understreger, at de mennesker, spiller en central rolle i historien. Det var ham, der, i udtalelsen fra Sholokhov, er dens drivkraft. Selvfølgelig, hovedpersonen værker af Sholokhov er en af repræsentanterne for mennesker - Gregory Melekhov. Prototypen det menes - Harlampi Ermakov, Don Cossack (billedet nedenfor). Han kæmpede i borgerkrigen og den første verdenskrig.

Gregory Melekhov, som vi er interesseret i karakterisering - uuddannede, enkel Kosak, men hans identitet er mangesidet og kompleks. De bedste funktioner, der ligger i de mennesker, gav dens forfatter.

Gregory Melekhov i de tidlige værker

Sholokhov i begyndelsen af hans arbejde fortæller historien om en familie Melekhovo. Kazak Prokofy forfader Gregory vendte hjem fra den tyrkiske kampagne. Han bringer med sig en tyrkisk kvinde, der blev hans kone. Med denne begivenhed, den nye historie af slægten Melekhovo. Karakteren af Gregory er lagt i det. Denne karakter er ikke tilfældigt ligner i udseende til de andre mænd i hans slags. Forfatteren bemærker, at han er "i sin far": Peter over et halvt hoved, selvom hans alder af 6 år. Det har den samme "Visly korshunyachy næse" ligesom Panteleya Prokofevicha. Gregory Melekhov som foroverbøjet, ligesom sin far. Både endda smile havde noget til fælles, "zverovatoe". Continuer slags Melekhovo er han, og ikke Peter, hans ældre bror.

Tilslutning med naturen

Gregory fra den første side er vist i de daglige aktiviteter er typiske for livet af bønderne. Ligesom alle dem, det fører til vanding af heste, beskæftiget med fiskeri og vandreture i merrymaking, forelsker, er involveret i den almindelige bonde arbejdskraft. Karakteren af helten afsløres tydeligt i scenen eng klipning. Det Gregory finder sympati Melekhov andres smerte, kærlighed til alle levende ting. Han var ked af ænder, skære et uheld spytte. Det ser Gregory, som forfatteren noter, med "akut følelse af selvmedlidenhed." Denne karakter føles godt natur, som den er afgørende tilsluttet.

Som det er beskrevet karakteren af helten i dit personlige liv?

Gregory kan kaldes en mand med beslutsom handling og gerninger, stærke lidenskaber. Dette er veltalende mange episoder med Aksinja. På trods af sin fars bagvaskelse, ved midnat, på tidspunktet for høslæt, han går stadig til denne pige. Pantelei alvorligt straffer sin søn. Men ikke bange for sin fars trusler, Gregory stadig går tilbage til sin kæreste om natten og kun returneres ved daggry. Selv her i hans karakter manifesteret et ønske om at gå rundt til enden. Ægteskab til en kvinde, han ikke elsker, kunne ikke bringe denne karakter til at opgive sig selv, fra en oprigtig, naturlig følelse. Han kun beroligede Panteleya Prokofevicha, som kalder til ham: "Du må ikke Strum far" Men ikke mere. Denne karakter har evnen til at elske lidenskabeligt, og ikke tåler nogen latterliggørelse på sig selv. Han har ikke tilgive vittighed om sine følelser, selv Peter og griber en fork. Gregory altid oprigtig og ærlig. Han taler direkte til Natalia, gjorde hans kone ikke kan lide det.

Hvordan gjorde livet af Listnitsky on Gregory?

Først, han ikke er enige om at løbe væk fra gården med Aksinja. Men for at den manglende evne til kommandere og medfødte stædighed til sidst tvang ham til at forlade sit fædreland, til at forlade godset til Listnitsky med sin elsker. Gregory blev en brudgom. Men ikke for ham et liv bortset fra familiens hjem. Forfatteren bemærker, at det em let-fodret liv. Hovedpersonen er plumped, doven, begyndte han at se ældre end deres år.

Gregory Melekhov i romanen "Og Stille flyder Don" har stor indre styrke. slå scene denne helten Listnitsky Jr. er en klar indikation af dette. Gregory, på trods af den bestemmelse, der tager Listnitsky uvillige til at tilgive uret, til dem. Han slår ham med en pisk på hans hænder og ansigt, uden at give tid til at komme sig. Melekhov ikke bange for straf, som vil følge denne handling. Og det koster nogenlunde Aksinjas: forlader, ikke engang se tilbage.

Selvværd, der er iboende i helten

Som supplement til billede Gregory Melehova vi konstatere, at karakteren af det - en udpræget følelse af selvværd. Det er her, dens styrke ligger, som er i stand til at påvirke andre mennesker, uanset hvilken position og rang. Selvfølgelig, i en duel med en sergent ved vanding vinder Gregory, der ikke tillade sig at ramme senior i rang.

Denne helt er i stand til at stå op, ikke kun for deres egen fordel, men også for en anden. At han er den eneste forsvar Franjo - Woman hvorover oprørt kosakkerne. Fanget i denne situation kan gøre noget mod den onde begået af Gregory for første gang i lang tid, næsten græd.

Gregory modet i kamp

Begivenhederne i Første Verdenskrig påvirkede skæbne mange mennesker, herunder denne karakter. Hvirvelvind af historiske begivenheder blev fanget Gregory Melekhov. Hans skæbne - en afspejling af den skæbne mange mennesker, repræsentanterne for en simpel russiske folk. Som en ægte Kazak Grigorij helt givet kamp. Han er modig og beslutsom. Gregory let vinder tre tyskere og tager dem til fange, behændigt slår fjenden batteri, og også gemmer officer. Medaljer og George Cross, modtog han rang af officer - det er tegn på modet af helten.

Killing en person, i modsætning til karakteren af Gregory

Gregory generøse. Det hjælper i kampen selv Stepan Astakhov, hans rival, der ønsker at dræbe ham. Melekhov viser dygtige, tapper kriger. Men drabet er stadig fundamentalt modsiger human natur Gregory, hans livsværdier. Han bekender sig til Peter, at han havde dræbt en mand, og gennem ham, "er syg sjæl."

Ændring af verden under indflydelse af andre

Ganske hurtigt Gregory Melekhov begynder at føle sig frustreret og utrolig træthed. Først, han frygtløst kæmpede uden tøven, der kaster i kamp og deres egen, og andres blod. Men livet og krig konfronteres Gregory med mange mennesker, der har meget forskellige syn på verden, og de begivenheder, der finder sted i det. Efter at have talt med dem Melekhov begynder at tænke over krigen, samt det liv, han lever. Den sandhed, at bærer Curly, ligger i det faktum, at det menneskelige behov for at skære sikkert. Denne karakter er let at tale om døden, om retten og muligheden for at fratage andre af livet. Omhyggeligt at lytte til ham og Gregory forstår, at udlændingen ikke kan accepteres som en umenneskelig position for ham. Garanzha - helten, der såede tvivl i sjælen af Gregory. Han pludselig spørgsmålstegn ved værdier, der tidligere troede uforanderlige, såsom Kosak militærtjeneste og kongen, at "vi er på halsen." Garanzha gør en hel del at tænke på hovedpersonen. Begynd åndelig søgen Gregory Melehova. At denne tvivl er begyndt Melehova tragisk måde at sandheden. Han er desperat forsøger at finde mening og sandhed i livet. Tragedien udspiller sig i Gregory Melehova vanskelig i historien for vores lands fremtid.

Selvfølgelig, tegnet af Gregory reelt landsdækkende. Den tragiske skæbne Gregory Melehova beskrevet af forfatteren, og i dag er den sympati for det sæt af læserne af "Quiet Flows Don". Sholokhov (hans portræt er givet ovenfor) var i stand til at skabe en lys, stærk, kompleks og sandfærdig natur russisk Cossack Gregory Melehova.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.