Mad og drikkevarerOpskrifter

Pilaf i en gryde. Opskrift usbekiske retter

Pilaf i en gryde, vil opskriften hvoraf i forskellige områder i Centralasien være anderledes, er en sand perle østlige madlavning. Hvis du er fortrolig med de snørklede af sin forberedelse, og at sætte dem i køkkenet, er der stor sandsynlighed for, at du har en virkelig autentisk og ikke bare kød med ris og grøntsager. Lad os se på opskriften pilaf i en gryde. Samt de mulige afvigelser fra det.

Usbekisk pilaf i en gryde. opskrift

Det vil tage omkring et kilo lam (vi taler om kød uden ben), tre stykker af den dorsale del med ribber, fedt af hale eller kvalitet grøntsag (fortrinsvis oliven eller majs) olie. Det er de vigtigste ingredienser. Udover dem du har brug for et kilo ris, de samme gulerødder, tre løg og hvidløg, tre bælgfrugter rød eller grøn peber, spidskommen (spidskommen), tørrede Berberisser. Det er meget vigtigt at kvaliteten af gulerødder. Pilaf i en gryde, opskriften som vi beskriver kræver en særlig form for at vælge. Ideel gulerod for ham - den røde, men ikke alt for saftig, let dryish. Det skal skæres med en skarp kniv mellemstore strimler. Så forberede kød. Den skæres i terninger med en side på ca. halvanden centimeter. Ribben har brug for lidt slå ud og marinere i salt. Figur skyl til renlighed, blød i varmt vand. Sæt gryden ved høj varme, satte ham i hakkede bacon og opvarmes med olie til de statslige fedtegrever. Senest fjerne med en hulske. Hvis du tilbereder pilaf i en gryde, kan opskriften bruges vegetabilsk olie. Det skal antændes og dyppet i varm olie hel løg, derefter steges indtil de sorte aftegninger. En pære skal kasseres - det tjente til at fjerne fra vegetabilsk fedt lugte. Læg i olie således fremstillede Ribs kød stege i fem eller seks minutter. Bone får undervejs gylden brun. Trækker sig ud af den store gryde, der er afsat. Igen bringe olien i kog og kog løg ringe til tørhed, tilsæt derefter kød. Yngel uden subtrahere ilden. Hæld gulerødder, røre, og pas på ikke at bryde brikkerne. Kog i omkring femten minutter, reducere varme, Rør spidskommen. Så hælde varmt vand, det hele stegte fødevarer bør være omfattet. Sænk hele hovedet af hvidløg, peber. Efter yderligere reducere varmen og lad det simre blandingen til bouillonen gennemsigtighed. Sænk gennemblødt ris til kedel, med hvilken pre-drænet vand. Glat ud på overfladen, men under alle omstændigheder, ikke gider. Kog i nogle ti minutter, derefter slukke for varmen og dække låget. Tyve minutter, bør retten være insisterede.

yderligere detaljer

Pilaf i en gryde, opskriften som du nu kender, en meget særlig skål. Det kræver overholdelse af en række finesser. Ud over fårene hale fedt og regelmæssige gulerødder, krydderier behov. Chief blandt dem - spidskommen og spidskommen. Hun minder udadtil spidskommen. Og bruges til aromatisering kødretter. Pilaf kræver sort spidskommen - det er mere overfladisk. Tørrede Berberisser kan tilføje et bogmærke i den fase af kød og andre krydderier. Det lægger særlig syreindhold, men ikke fundamentalt påvirker smagen af skålen. Men uden jeera pilaf at gøre i hvert fald umuligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.