Sport og FitnessYoga

Andrew Sidersky. Biografi. "Yoga 23"

Yoga i dag er spredt næsten overalt, det er utrolig populær blandt kvinder, mænd og selv børn. Men kun få af dem, der er passionerede sysler "overflade" ved, takket være hvem de østlige "gymnastik" kom ikke kun i vores land, men generelt i begyndelsen af marts rundt om i verden.

Hvilket førte til en trække Sidersky yoga?

Når i Kiev i familien af konventionelle teknik arbejdsstyrke blev født en dreng, hans navn, samt forældrene var Sidersky. Biografi fremtidige yoga mestre begynder med 1960. Seks år efter fødslen af et barn blev truet med at forblive immobile. Den hurtige udvikling af spinal krumning kunne føre til en total lammelse af de nedre lemmer.

Besejre sygdommen hjulpet armaturer ukrainske Professor for Ortopædi og Dr. Zherdinovsky Putilova. Sidersky nu selv siger han, at deres metoder til medicinsk gymnastik har været så godt som nutidens populære geni Pilates-systemet. Beskæftigelsen ved at forbedre den fysiske træning blev suppleret med sport svømning, efterfulgt af en lang uddannelse "på jorden". I 1975 blev skoliose stoppet. Sidersky revet med af det faktum, at i dag kaldes dykning. Hans træner Z. N. Berman, har opnået mere end én pris i verden rejsen, med respekt for yoga og praktisere mange af hendes vejrtrækning og gymnastiske elementer.

Tre år senere, Andrey Vladimirovich Sidersky blev elev af Kiev Polytechnic Institute. Her er han straks sluttede sig til de lokale sportsforening og dykning entusiaster for første gang konfronteret med en specialiseret publikation om yoga, der gav ham til at forstå, at indiske praksis ledsage ham næsten lige siden barndommen. Andrew læst en masse samizdat litteratur, oversat udenlandske forfattere og danne deres egen mening om de mirakuløse teknikker, mange af dem lægger i praksis.

I 1980 blev han en instruktør i vandet sport coach og et universitet klub "Atlantis" i hastighed svømning. Mange års erfaring og en rig teoretisk ramme tilladt Andrey Vladimirovich indføre nye teknikker i arbejdet med klienter svømmere.

Hvordan var dannelsen Sidersky som en yoga mester?

Coaching Sidersky ikke stået stille, han i 1988 for at forbedre deres færdigheder og parallelt fortsat anvendelse i deres arbejde yoga teknikker. Siden 1989 han headede afdeling yogaterapii på det medicinske center "Avicenna" i Kiev.

Når Sovjetunionen kollapsede, Andrew Sidersky i stand til at tage til udlandet for at få praktisk viden om yoga så berømte mestre som V. Van Kootenai og A. Farmer, i sin tid, der studerede på meget Iyengar. Interesseret i ukrainsk yogi og praksis kampsport, lære hemmelighederne af læren af de mange eksperter fra hele verden: Sh Remete, Chen Wang Peng, Sri Indar og andre.

Ved at forstå det grundlæggende i alle de "klassikere", Sidersky efterhånden, som de fleste avancerede mestre, kom til hans egen intuitiv forståelse af systemet. Efter at have forsøgt at forestille sig alt, hvad han har lært gennem skade og stress, viljestærke indsats og tankevækkende undersøgelse, var han i stand til at skabe en praktisk metode, der kunne stilles til rådighed for udviklingen af nybegyndere og bringe dem til det ønskede resultat så hurtigt som muligt. Det var den største opmærksomhed på Andrei praksis og finde nye løsninger, har vi skabt en virkelig hensigtsmæssigt system, der fokuserer på det moderne samfund.

Hvad gik forud for fremkomsten af Y23 teknik?

Den første udvikling storstilet, som blev skabt af Andrew Sidersky, blev en særlig teknik til afholdelse af undersøiske øvelser for det respiratoriske system, kaldet "Plavita sadhana." I fire år har hun forbedret. Den anden "udtænkt" af yogien blev "Kort Pranayama", udformet som en varm-up af en række korte øvelser for at trække vejret. Denne teknik efter moderniseringen i 2007 kom ind i 'Boeks "kompleks base, som i dag er verdens største svømmere.

Separat til yoga lærere og undervisere Sidersky etableret og yderst professionel metode. Alle disse udviklinger førte ham til opdagelsen i 2005 af den pædagogiske kompleks, og der var en yoga studio Sidersky, som åbnede sine døre for både begyndere og professionelle.

I dag, i den største studie i Østeuropa er klasser af Qigong og yoga, praktiserede en række psyko-fysiske teknikker. Sidersky forsøger i deres praksis, præsenteret i klasseværelset, da funktionaliteten og psyko-energiske komplekser kan optimeres bedre.

Yoga studie, skabt Andreem Vladimirovichem, kombinerer perfekte proportioner og høj fitness orientalsk kunst. I denne klasse er bygget, så de nemt kan integrere selv meget travle moderne indbygger metropol.

Hvad er "Yoga 23" system?

Systematiseret langsigtede udvikling, Sidersky kom til oprettelsen af en særlig praksis, der ifølge forfatteren, er væsentligt forskellig fra "det, vi plejer at gøre."

I 2008 var der en "Yoga 23", så opkaldt med antallet af øvelser, der er involveret i opførelsen af individuelle og gruppe-programmer. Systemet har to år til at forbedre og udvide sin base. Det omfatter uddannelse teknikker for kampsport, fitness, yoga, dykning og konkurrencedygtig svømning. Unik den fandt, at med den rette tilgang, at systemet er i stand til sikkert give gode resultater i en forholdsvis kort periode.

Den nederste linje er et sæt af øvelser, der udgør matrix; og de formularer, der træffes af kroppen i løbet af beskæftigelse, - en slags "kode enheder" sendt til verden og ændre matrix af vores information space. Teknikken er rettet mod det faktum, at det skal defineres for hver enkelt kan hjælpe dem med at opnå det ønskede mål. Forfatteren understreger, at anvendelsen af mulige kun med den rigtige intention og overholdelse af moralske principper sådanne teknikker. I andre øvelser kan skade ikke kun sundhed, men også skæbnen for mennesket i almindelighed.

Gennem praksis, der blev indført i Sidersky uddannelse, har yoga i hans system med succes blevet brugt i rehabilitering, terapeutiske og generelle udviklingsmæssige formål.

Andre udvikling inden for yoga Sidersky

For dem, der praktiserer yoga på et højt niveau, Andrey skabte et andet system, herunder specialuddannelse kort, klædt i rækkefølge. Ellers er det projekt, der hedder GYAMS eller 'Udøver yogier -. Kontrol mini-serien "

Fortsat at udvikle "Yoga 23" på sin base Andrey Sidersky bragte en ny retning YOGA 23 Fitness. Dette er en ganske dynamisk træning med særlig vægt på princippet om at trække vejret. sværhedsgrad her er lavere end i bunden programmet. Klasser er bygget af tidspunktet på dagen - afhængig af deres energi-indhold. Uddannelsen involverer alle de muskler og organer, som sikrer inddrivelse af hele organismen.

Der taler om yoga Sidersky?

Andrew Sidersky opfatter yoga som finere tunet system for omfattende, ikke kun fysisk, individuel udvikling. En række teknikker kan påvirke hjernen, hvad er nøglen til forvaltningen af både bevidsthed og det omgivende rum. Andre systemer udelukkende rettet mod Psychotechnics er måske ikke så effektiv på grund af det faktum, at lidt opmærksomhed fysiologi og energetik.

Forstå dette princip (som senere blev bekræftet i skrifter af den antikke Nath) vedholdende yogi hjulpet arbejde teoretisk fysik.

Yoga for Sidersky - kalder dharma, hvad han gør med glæde, føler sin skæbne. Han erkender, at forfatterens systemet kan bringe til perfektion kun til sig selv. At se de mange konsekvenser af analfabeter brug af yogiske praksis i det moderne fitnesscenter, Andrei forsøger at gøre alt for, at disse negative tendenser blev udelukket.

Hvad andre gør det berømte yogi?

Den praksis og teori om yoga og psykotronisk teknikker - det er ikke alle, hvad Sidersky. Bøger yogi international berømmelse, men få i antal, men er meget populære blandt dem, der er interesseret i det østlige kultur. Andrey lanceret tre store arbejde med forskellige aspekter af Hatha Yoga, "tredje åbning af styrke", "Hatha Yoga" og "Yoga otte omgange." Han skriver også kronikker og digte.

Ud over at skrive sine egne værker beherske en masse tid afsat til oversættelser af værker af Calder, Carlos Castaneda, M. Chia, R. Bach og middelalderlige afhandlinger om Hatha Yoga.

En ny form for kunst, eller en særlig type tænkning?

Sidersky og kendt som grundlægger af en særlig form for kunst, designet til at ændre og forme miljøet. Han maler, der består af geometriske og farvekombinationer, som på en eller anden måde kan påvirke, for eksempel på den menneskelige bevidsthed. Denne Psykotronisk kunst han har tendens til at henvise til en bestemt type "design arbejde" helt blandbar med følelser. I samme ånd, det udvikler sig og skulpturer.

Generelt er disse ideer er ikke nye - de er blevet forstået af mange abstrakte kunstnere. Sidersky gav også sit arbejde den yderste funktionalitet. Hans psy-art designet til at vække folk det skjulte potentiale og for at tilpasse det til den viden om den indre verden.

Sidersky - en unik person, a-kind geni, der har formået i det konventionelle system indføre noget radikalt nyt, men benægter ikke resultaterne af de gamle mestre. Hans liv er en demonstration af det faktum, at hver person har sin egen skæbne, med Europa, at det forbedrer verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.