ForretningLedelse

Hvilke foranstaltninger vil øge likviditeten i virksomheden

Likviditeten af din virksomhed - er graden af muligheden for tidlig eller blot accelereret tilbagebetaling af sin gæld. Kort sagt, hvis virksomheden på dens udvikling har taget æren for N-th sum (da dette beløb er, som regel, lille sker ikke), likviditeten er højere, jo mere det kan, hvis det er nødvendigt, for at betale lånet. Det er en slags indikator for den finansielle stabilitet i virksomheden.

Taler generaliseret, så er denne grad måles ved at dividere de tilgængelige aktiver i selskabet for den samlede gæld. Hvis det er mindre end 0,2, dette tal er meget lavt. Høj score vil hjælpe virksomheden "overleve" under krisen eller bare i løbet af finansiel ustabilitet. Lav garantere konkurs næsten enhver force majeure. Så virksomheden vil ikke vare et par måneder.

Hvorfor ellers er det vigtigt at forbedre likviditeten i virksomheden? Spørgsmålet er ikke kun, hvor længe kan opretholde organisationen i en nødsituation krise. Dens niveau af likviditet - det er en af de indikatorer, der er vigtige for potentielle partnere. Fordelagtig partnerskab er vigtigt for enhver virksomhed, men hvis det har potentiale til at blive erklæret konkurs, den person, der kan tilbyde en langsigtet og frugtbart samarbejde, i de fleste tilfælde, vil passere. Det samme gælder for investorer - meget få mennesker interesseret i virksomheden med lav likviditet, medmindre andre indikatorer vil inspirere alvorlig tillid. Men mange organisationer kan med held kun eksistere gennem investeringer.

Derfor forbedrer likviditeten i selskabet er meget vigtigt for ejeren. Dette kan gøres ved hjælp af integrerede løsninger til at forbedre den finansielle situation i selskabet og for at reducere gælden. De vigtigste foranstaltninger til at sikre likviditeten stigning, som følger:
- den størst mulige reduktion i værdien af tilgodehavender;
- en stigning i overskuddet;
- optimering af kapitalstrukturen i virksomheden;
- fald i værdien af materielle aktiver.

En separat spørgsmål er, hvordan man kan opnå dette. For at optimere produktionen kræver kompetent ledelse ordningen, og hvis dets tegning ikke har råd til ejeren, at det er sandsynligt, er det rimeligt at bruge N-th sum, og ansætte en anden medarbejder - en talentfuld professionel, der vil drive og indtægtsskabende ordningen.

Andre måder at øge likviditeten i virksomheden - finansiel stabilisering og et fald i tilgodehavender. Dette kan opnås ved at analysere de aktiver, for deres mere rationel fordeling, planlægning alle finansielle aktiviteter i virksomheden og i tillæg til planlægning, mere og aktualitet af data planer. Med hensyn til den finansielle stabilitet, vi har brug for en meget fornuftig tilgang, der tager sigte på at reducere månedlige udgifter. Det er ikke hensigtsmæssigt at gøre det på bekostning af arbejdernes lønninger. Du kan finde en masse andre elementer, som organisationen har evnen til at gemme.

Forøgelse af likviditeten i virksomheden kan også give refinansiering af tilgodehavender og accelereret sin hastighed. Det er således muligt at øge mængden af finansielle aktiver. Med etableringen af regler om supplies virksomheder optimering af materielle og råvarepriser værdier. Gennemførelse gennemførlighed af beregninger vil også hjælpe med optimering.

Øge mængden af solgte produkter, kan du regne med en hurtig stigning i selskabets likviditet. Aktivt at bruge disponible midler, kan virksomheden opnå vækst rentabilitet og størrelsen af overskuddet. Marked udvidelse af grænserne, vil også bidrage til at øge likviditet og solvens i selskabet. Et andet vigtigt aspekt - at øge produktiviteten af personale, der arbejder på bekostning af en mere stiv ramme, højere krav og sanktioner for overtrædelse.

Med erfaring og økonomi uddannelse ejer for nemt at håndtere selve opgaven. Men de fleste af disse tilfælde, benytte sig af økonomer og analytikere. Som regel, dette bidrager til velstanden i virksomheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.