ForretningLedelse

Funktioner af den russiske ledelse, og hvordan det adskiller sig fra den vestlige styringsmodel

Vi alt for ofte kom høre til os fra det engelske ord "management", bogstaveligt oversat som "administration, ledelse." I dag er der mange definitioner af begrebet, og de er alle sande.

Ledelse - er en særlig form for erhvervsaktivitet på den person, som tager sigte på at nå målene.

Management - bestemme retningen af at opnå et overskud i det fremtidige system for prognose, planlægning, organisering af produktionen af varer eller tjenesteydelser.

Som enhver anden form for aktivitet, ledelse har sine egne karakteristika. Russisk kontrolsystem er absolut forskellig fra den europæiske. Det skyldes mange faktorer. I Rusland ledelsen optrådte relativt nylig, med fremkomsten af markedsrelationer og udvikling af iværksætteri. Grundlaget for det er de menneskelige ressourcer (medarbejdere) og forretningsaktiviteter.

Funktioner af den russiske ledelse er at:

 • en ekstremt høj hastighed for forekomst af politiske og socio-økonomiske processer i landet, som ikke kan, men har en betydelig indvirkning på alle områder af menneskelig aktivitet;
 • en kombination af faktorer, der bidrager til udvikling og styrkelse af ledelsessystemet, eller omvendt, så det ikke;
 • særlige træk ved den mentalitet af russisk mand.

Funktioner af den russiske ledelse er stadig i det faktum, at begrebet "leder" i sig selv i vores land er meget sløret. I den snævre betydning af ordet manager - leder, leder af virksomheden, en stor virksomhed. I vores land i dag, dette udtryk betyder anderledes form for aktivitet. Det russiske selskab sekretær, administratoren har ansvaret for den smålige papirarbejde, også kaldet manager, det er ikke helt rigtigt.

Ved niveauet for udvikling af markedsrelationer Rusland halter bagefter de vestlige lande i det mindste et halvt århundrede. I dag kører vores land den fase af udviklingen af markedsrelationer, at Europa gik gennem et par årtier siden. I Rusland er der sådan en rig erfaring business management i vilkårene for fri konkurrence, som er tilgængelig i Vesten, i forbindelse med hvilke sådanne problemer er noteret russisk ledelse som:

 • utilstrækkelig viden om efterspørgslen. Efterspørgslen efter et bestemt produkt kun bestemmes ved opnåelsen af slutproduktet;
 • mangel på langsigtede mål forretningsudvikling;
 • Manglen på en uafhængig evaluering af russiske ledere;
 • mangel på skolens styrende reserve, korruption, manglende evne til at opnå det ønskede resultat af sin virksomhed uden at have forbindelser i høje steder, penge osv

Funktioner af moderne russiske ledelse er mest åbenbart i de fire vigtigste faktorer:

 • forvaltning af infrastrukturen, politiske og socioøkonomiske forhold af sin eksistens;
 • tilpasningen af de prioriteter og retning af de kræfter til at udføre dem;
 • et sæt af foranstaltninger, der sigter mod at udvikle ledelsen sfære i Rusland;
 • træk ved social bevidsthed, at ændre, hvilke kræver en meget lang periode.

I dag er mange ledere af russiske virksomheder forsøger at lære af erfaringerne fra vestlige firmaer kontrol, der ikke altid ender lykkeligt. Det skal forstås, at nogle succes opererer i Europa, de love og regler for ledelse er ganske uegnet til brug i den russiske kontekst. Funktioner af den russiske ledelse, betragtes som den vigtigste særkende administrationsselskabet i Rusland og Vesten. En mand, der er vokset op i vores land og har modtaget russisk uddannelse har sin egen tilgang til løsning af den ene eller andet problem, reagerer forskelligt på forskellige situationer, hvilket skaber visse vanskeligheder ved at følge den vestlige model for ledelse. Det betyder ikke, at vi helt skal opgive oplevelsen af udviklede lande ledelse og søge det nye måder fra bunden. I betragtning af alle de grundlæggende funktioner i russisk ledelse, grundigt studeret oplevelsen af landet, for at bryde ind i området for ledelsen er langt foran, snarere excel i mange områder til rådighed for de russiske virksomhedsejere og ledere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.