ForretningLedelse

Effektiv strategisk ledelse - er nøglen til succes for organisationen

Strategisk ledelse - er en slags ledelse, baseret på det menneskelige potentiale som grundlag for organisationen, orientere produktionsaktiviteter for forbrugerprodukter forespørgsler. Det er også ret fleksibel i at reagere på ændringer i virksomheden, der fuldt ud opfylder de udfordringer, det ydre miljø og giver mulighed for visse fordele i konkurrencen. Nemlig disse faktorer bidrager til overlevelsen af organisationen på længere sigt, og at opnå på de samme mål.

Strategisk ledelse - er en af de ledelsesmæssige funktioner, som finder sin refleksion i de langsigtede mål og tiltag i virksomheden. Det skal bemærkes, at der i selve formuleringen af strategi og dens redskaber er kernen ledelse og et sikkert tegn på kvalitet ledelse af selskabet.

Strategisk ledelse - er tilstedeværelsen af en specifik kontrolstruktur hvilket system omfatter følgende elementer:

- analyse af det interne og eksterne miljø;

- bestemmelse af målvirksomheden ;

- udvælgelse og strategi analyse, gennemførelse sin evaluering;

- gennemførelse af strategien;

- vurdering af tendenser identificeret ovenfor.

Til vellykket operation, skal virksomheden give visse faser af strategisk ledelse. Således, som en indledende fase af oprettelsen af isolerede stand af gruppe af virksomheder, som bedriften og præsentation udviklingsstrategi til de vigtigste punkter, som er:

- definition af styrker og svagheder i det interne miljø i virksomheden;

- Identificering af mulige trusler mod en vellykket forretningsudvikling af eksterne faktorer, der påvirker aktiviteten af virksomheden;

- ekspert evaluering af data fra resultaterne af de to foregående faser;

- udvikling af missionen, mål og strategisk vision for organisationen;

- udvælgelse direkte strategiske områder;

- den afsluttende fase - en analyse af den vedtagne strategi.

Strategisk ledelse - et system, som har til formål og emne. Således i dette tilfælde objekterne er enheder deres strategiske og økonomiske strukturelle enheder visse funktionelle områder. Som genstand for strategisk ledelse (management) anses for at være:

- problemer, der er direkte relateret til de globale mål for virksomheden;

- problemer, der er forbundet med en bestemt organisation, hvis det er nødvendigt for at nå dette mål, men i øjeblikket er der ingen hverken indeholdt i utilstrækkelige mængder;

- problemer i forbindelse med eksterne faktorer er ukontrollabel.

Innovationsledelse og strategisk ledelse er komplementære økonomiske begreber. Innovation Management er et styresystem, som består af to undersystemer: kontrolobjektet (reguleret) og kontrol emne (kontrol). Forbindelsen mellem subjekt og objekt af dette udføres ved at sende information, direkte danner forvaltningsprocessen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.