Kunst og underholdningLitteratur

Dzhordzh Gordon Byron, "Childe Harolds Pilgrimage": et resumé. "Childe Harolds Pilgrimage" - et digt i fire dele

I denne artikel vil vi se på Byrons digt, som blev offentliggjort i perioden 1812-1818, skal det som et resumé. "Childe Harolds Pilgrimage" - er navnet på denne verdensberømte produkt.

Først et par ord om historien i digtet. Byron ved udgangen af juni 1809 begyndte sin to år lange rejse. Han besøgte Spanien, Portugal, Tyrkiet, Albanien, Grækenland. Poet interesseret i den måde, hvorpå folk i disse lande lever, hvad deres kultur er. Sociale kontraster, med hvem han havde at håndtere, især slog ham. Byron oplevede tyranni af udenlandske og lokale tyranner, uhindret. Hans oprørt komplet magtesløshed af den lokale befolkning. Alle disse indtryk resulterede i en afspejling af digteren om de spørgsmål, der udgør handlingen i digtet, dets sammenfatning. "Childe Harolds Pilgrimage" - et værk, hvor forfatteren berører de vigtigste spørgsmål af historie og modernitet samt det evige problem.

Dette er en to-årig rejse har givet en masse til digteren. Han indså, at hans lyre bør tjene samfundet. Byron følte hans borgerlige kald. I løbet af disse 2 år skrev digteren de første 2 sange for deres fremtidige digt "Childe Harolds Pilgrimage." En meget kort resumé af dette arbejde giver en idé kun om plottet, men ikke om de kunstneriske funktioner. Derfor, før man går videre til den vigtigste del af artiklen, vil vi sige et par ord om dem.

romantik Byron

Dette arbejde betragtes som den første af Byron, romantik, og romantik af en ny type, som er forskellig fra sine forgængere. Dzhordzh Gordon kører ikke fra virkeligheden, i modsætning til andre kunstnere af ordet. Digteren forsvarer friheden for folkene i deres umistelige ret til national befrielse krig. Byron taler til forsvar for den menneskelige person fra ydmygelse og vold. Men det kræver, handling, og fra manden selv. Digteren fordømmer hans skam for tilbedelsen af tyranni.

Som alle romantikere, Dzhordzh Bayron forherliget natur. Men i denne forbindelse er det forskelligt fra sine forgængere. Digteren sang den ikke abstrakt, men i forhold til mennesket. Byron hævdede, at kun åndelig udvikling og en fri mand kan føle harmoni med naturen. Kommunikation gange gennemsyrer hele digtet. Moderne lys lyser fortiden og samtidig giver os mulighed for at se ind i fremtiden.

De vigtigste elementer i produktet, har vi noteret. Vi har nu gå direkte til det resumé indholdet af digtet "Childe Harolds Pilgrimage."

1 sang (resumé)

Den første del omhandler invasionen af Napoleons tropper på iberiske halvø. Poet ligesom spanierne, der kæmper angriberne. Dzhordzh Bayron vise folk i crowd scener, i aktion, når folk har det sjovt, arbejder, kæmper. I sin synsfelt og er adskilt heroiske identitet. For eksempel fortæller han historien om Maiden of Zaragoza. Succesen med den kamp af beboerne i Spanien for en sag digter anser enhed helten til folket. Denne sejr er vigtig for andre undertrykte folk, der forventer, hvorvidt Spanien vil være i stand til at opnå frihed. Digteren håber, at hendes stige bosiddende i andre lande. Det er, hvad de siger i det første digt af sangen "Childe Harolds Pilgrimage."

2 sange

Resumé af det andet produkt af sangen udvikler indholdet af den foregående. Forfatteren fortsætter temaet kæmper mennesker. Under turen, Childe Harold er i Albanien, og derefter falder til Grækenland.

Beskrivelse af Grækenland

En væsentlig del af den anden sang er dedikeret til landet. Dens beskrivelse og at fortsætte med at udvikle vores oversigt. "Childe Harolds Pilgrimage" - et værk, hvor Byron ser kontrasten mellem fortid Grækenland, som engang havde været en virkelig stor, og ydmyget af situationen for de personer under den tyrkiske åg. Dzhordzh Gordon beundrer "smukke Hellas". Men hans glæde erstattes af vrede mod hendes afkom, der har indgivet sig til åg af erobrere-fremmede. Grækenland, bemærkede han, trampet ned i mudderet. Bøj tilbage under tyrkiske slaver med piske, men græsk er tavs. Dette forstyrrer digter.

Men hans vrede erstattes af det håb, at de mennesker, der stadig lever "kraften i ukuelige frihed" iboende forfædre. Og opfordrer derfor til landet for at stige op til at kæmpe. Kærlighed Byron til Grækenland forbliver uændret. Stanza af digtet dedikeret til hende, hjælpe os med at forstå, hvorfor Dzhordzh Gordon besluttet at deltage i befrielseskampen af det græske folk.

Offentliggørelse af de to første sange

De første to sange af digtet blev født 10 mar 1812 Ovenstående blev forelagt deres resumé. "Childe Harolds Pilgrimage" straks vundet anerkendelse. Byron efter offentliggørelsen af de to første sange modtaget stor berømmelse. Hans arbejde har stået de mange udgaver, og populariteten af George Gordon voksede fra dag til dag.

tredje sang

Ankommer i Schweiz, begyndte Byron at studere livet i dette land. Alt, hvad der forekom ham bemærkelsesværdig, er det præget i sin dagbog og i breve. Derfor, for at beskrive de lokale folk, deres levevis, natur og historiske steder. Alle disse observationer er indarbejdet digt "Childe Harolds Pilgrimage." Resumé af den tredje sang bliver tilbudt til din opmærksomhed.

Det afspejlede rejseoplevelse af digteren. Byron blev tvunget til at gå til Schweiz, forlader sit hjemland. I dette land, han funderer om slaget ved Waterloo (digter først besøgte dette historiske sted), fortæller om nederlag for Napoleon.

Refleksioner over krigen

Udsigt over digteren med slaget ved Waterloo skifter til forestille den majestætiske natur. Byron stopper ikke at tænke på, at krig, der ikke ophører med at lede menneskeheden i mange århundreder ødelagt skønheden som en person skabt af hænderne, såvel som naturlige. Tanker om krig igen, når den lyriske helten af produktet sammenlignes med begivenhederne i slaget ved Waterloo, som fandt sted i det 15. århundrede, da byen Morat kæmpede for deres uafhængighed. Byron siger, at slaget ikke vindes af tyranner, og unionsborgerskab, frihed, lov. Kun disse målsætninger kan retfærdiggøre den blodige krig, tænkte han Dzhordzh Bayron ( "Childe Harolds Pilgrimage").

Resumé af tredje del, dog omfatter ikke kun tænker på krigen. Vi tilbyder dig at stifte bekendtskab med andre vigtige emner Byron ræsonnement.

menneskets forhold til naturen, og forherligelse af Rousseau og Voltaire

Dzhordzh Gordon overvejer karakteren af Schweiz, kommer til tanken om, at ethvert menneske er en del af naturen. Glæden ved livet er i enhed med det. Ved at udvikle sin idé, digteren forherliger pædagog Rousseau, der gik ind for den menneskelige forhold til naturen. Denne filosof proklamerede ideerne om frihed og lighed. Byron siger en anden filosof, Voltaire. Han forberedte hovedet på de mennesker til revolution. Hans sind "på fundamentet af tvivl" etablerede kirke "oprørske tanker."

Så i den tredje bog af digtet afspejler digterens tanker og de begivenheder, der ophidsede mens hele verden. Byron interweaves i en afslappet, fri fortælling salmer natur apt kortfattet og karakteristika ved de forskellige historiske tal, og genre scene, hvor bolden bliver vist før slaget ved Waterloo.

4. sang

Vi beskriver nu den 4. sang af digtet "Childe Harolds Pilgrimage." Det blev etableret i Italien og offentliggjort første gang i 1818. For Byron Italien blev en stat i at realisere en masse af hans liv og kreative ideer. Det var Dzhordzh Gordon her har fundet personlig lykke, at have mødt med Terezoy Gvichchioli.

Beskrivelse Italien

Det skal bemærkes, at den fjerde sang er rumfanget i produktet. Det Byron bestræber sig på at skabe et mangfoldigt og integreret billede af landet, som blev hans andet hjem. Dzhordzh Gordon holdt meget af Italien. Han beundrede sin høje kunstneriske kultur og historiske fortid. Men digteren stadig så på hende som en mand, der ikke har glemt sit folk og sit hjemland. Indtil da, "mens Storbritanniens tunge lyde", vil holde sit hjem til minde om den store digter Dzhordzh Gordon Byron.

"Childe Harolds Pilgrimage" alligevel helliget primært beskrivelsen af andre stater. Billedet af digteren Italien - et land, som andre nationer ikke kan være en fremmed. Byron var overbevist om, at hendes ære "nationer skal stå op." Men opfordrede han italienerne selv og til at kæmpe. Han siger, at vi skal huske de eksempler fra historien af staten, præget af heroiske fortid. Til minde om de mennesker skal altid forblive sine store sønner. Derfor, med henvisning til Venedig, det minder folk af "tusindårsriget frihed." Byron kunne ikke se, hvordan hun affinde sig med tabet af deres uafhængighed. Han er overbevist om, at den menneskelige sjæl modnes og vokser kun i kampen.

Argumenterne vedrørende de italienske helte, tænkere og digtere

I Ferarri siger Torquato Tasso, digteren George Gordon Byron ( "Childe Harolds Pilgrimage"). Resumé af historie forbundet med hans navn, bør anføres absolut.

Hertugen beordret til at annoncere Tasso skøre, hvorefter digteren tilbragt i fængsel i 7 år. Byron siger, at hertugens navn i lang tid ville blive glemt, hvis hans forbrydelse ikke har været forbundet med den skæbne Torquato. Italiensk helte, tænkere og digtere fra alle veje. Dzhordzh Gordon kalder Firenze, fødestedet Boccaccio, Petrarca og Dante, "den utaknemmelige byen," som her "endda buster nej." "Landet i hans drømme" var Rom, hvor digteren tilbragte mange strofer. Byron kig gennem ruinerne og monumenter forsøger at trænge ind i fortiden for at genoplive den svunden tid.

Et kig på historien

Den fjerde sang er en masse beskrivelser af italienske attraktioner. Men det er klart, og i det, som Byron forsøger at overvinde den fremherskende romantiske idé om menneskehedens historie i sit digt "Childe Harolds Pilgrimage." Synopsis af lederne af det arbejde - ikke en let opgave, da der er mange overvejelser og næsten ingen plot. Det skal bemærkes, at digteren ofte imponerer med sin forudviden fremtidige begivenheder. Han fastholder sin egen fantasi, for ikke at dykke ned i de argumenter, indvindes fra virkeligheden. I de passager, der afsættes til revolutionen i Frankrig, Dzhordzh Gordon håber, at kornet sået frihed til i fremtiden, "vil ikke længere bitter frugt."

Tid og Evighed

Byron, såvel som i de tre foregående sange entusiastisk beskriver naturens skønhed i den fjerde del af digtet "Childe Harolds Pilgrimage", hvoraf et sammendrag er allerede tæt på finalen. Billedet af havet, fremlagt i slutningen af det arbejde, mindeværdigt, som billedet af et vandfald Velino, overfører al sin pragt. I udtalelsen fra George Gordon, naturen giver en person mulighed for at komme i kontakt med evigheden. I hovedet på digterens evige - uforanderlig kategori. Tid er i konstant bevægelse, det er flygtigt. Køretid er ofte styrter George Byron i sorg og tristhed. Men han forbinder med dem håb. Digteren mener, at i fremtiden vil blive udsat af dem, der bagtalte ham. Kun tiden er en reformator "falske domme".

Dette afslutter den "Childe Harolds Pilgrimage." Synopsis af sangene af dette arbejde, selvfølgelig, giver kun en generel idé om det. Det skal bemærkes, at digtet blev ført bort af A. S. Pushkin, som selv udført sin oversættelse. Produktet har absorberet en stor oplevelse George Byron fra sin ungdom før den mest frugtbare periode i hans arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.