Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koger cheesecake dessert?

Curd dessert er altid afholdt i høj agtelse. Efter alt, er det meget velsmagende, sunde og kan være meget forskellige. Desuden kan det ikke kun købe i butikken, men også at gøre deres egne.

Banan cheesecake dessert

Kog en velsmagende godbid kan være i de to konti. Tag 300 g af hytteost, en banan, et strejf af vanilje, en halv kop mælk, 50 g sukker. I en blender til at piske alle ingredienser til at få cheesecake dessert. Det viser sig meget blødt, mørt masse, som har mulighed for at dekorere en række midler (sukker, frugt eller marmelade).

Hindbær ostemasse dessert gelatine

Det vil tage en masse tid på at forberede denne generelle ostemasse mirakel. Så ofte selv nødt til at bryde processen med at skabe en dessert i et par trin. Hvis der er planlagt ferien, er det bedre dagen før for at gøre en særlig kager og forberede gelé, og så lige før servering for at skabe en ost mousse. Og indsamler kun en del af dessert.

Så det tager lidt af ingredienser: 400 g hindbær, en kop sukker, 2 pakker af gelatine, 100 g mel, lidt af smør (ca. 50 g), 1 æg (eller rettere selv æggeblomme), vanille sukker (knivspids), 150 g hytteost, creme fraiche pack. Nu kan vi gå videre til en gradvis og tøvende madlavning:

  • Gøre hindbær gelé. Berry og 3 spsk sukker falder i beholderen, som er placeret på ilden. Når lade hindbærsaft, gennem en varm blanding passerer og forvandles til en puré. I mellemtiden den vandopløselige gelatine og 5-10 minutter værd indtil swell. Først da puré og hindbær gelatine blandet. Blandingen hældes i beholdere, bør hvis dybde ikke overstiger 7-8 mm. De går til køleskabet til frosne gelé.
  • Forbered dejen. Mel omhyggeligt sigtes og blandes med 20 g sukker. Denne tilføjelse også blødt smør. Det skal først skæres i små tern. Alt dette er nødvendigt for at male det hænder at danne fine krummer. Dette indtræder også blommen og 1 spsk vand. Dejen er klar. 40 minutter, det går til køleskabet, og derefter rulles ud og skæres til størrelse kremanok hvor desserten serveres. Sådanne pechenyushki lagt ud på en bageplade og bages indtil gjort. Den vigtigste ting, de selv fik.
  • Pisk flødeost. Gelatine udblødes i vand pose. Og i en separat kop pisket hytteost, creme fraiche og alle de resterende sukker. Her er det placeret, og gelatine. Alt blandes grundigt. Det satte skålen i en gryde med varmt vand til cremen er frosset.
  • Montering af desserten. I en særlig støbeform sætte flødeost. I denne form, sendes den til køleskabet. Når toppen er lagt et lille lag af gelé og igen alle fyldt med fløde. En anden dessert sendes til de 10 minutter i køleskabet. Et andet lag af gelé falder ovenfra. Endelig til randen fyldt med en cremeform. Indtil den endelige hælde dessert er i køleskabet. Det tager omkring en time. Før servering mad på en tallerken stablet sandet fundament, og på toppen af den færdige ost dessert.

Curd dessert "Diverse forår"

Jeg vil gerne lejlighedsvis forkæle dig selv med en delikatesse. Hele familien vil elske denne skål. For ham skulle forberede en halv citron, 6 æg, en kop sukker, en pakke vaniljesukker, en halv kop semulje, et pund af hytteost, stuvet kirsebær eller kirsebær (kræves kun bær), et strejf af abrikos marmelade er også nyttigt.

Sørg for at tænde for ovnen. Mens det varmer, citronskal rist, og i en separat skål med en mixer slå æg, sukker og citronskal. Efter modtagelsen blanding den frodige skum indføres i ost og semulje. Alle resulterende ostemasse dejen spredes på en bageplade eller i en form. Top i midten af et fald dåse frugtkompot. Alt dette dessert bages i ovnen i omkring en halv time.

Abrikos marmelade nødt til at sætte i en gryde og varme over svag varme, indtil det bliver flydende. Det er dem, der smurte bare desserter. Så han anvendt på bordet.

Forkæl deres kære meget let. Det er nok til at tage sig tid til at lave mad cheesecake dessert.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.