SundhedMedicin

Ambulatorium - en lille klinik

Ambulant pleje - en måde at give lægehjælp til befolkningen, uden at indebære en patient rum i døgnbehandling faciliteter. Alle diagnostiske og behandlingsmæssige aktiviteter, der udføres i hjemmet eller på patientens udseende til lægen medicinsk facilitet.

Således er sundhedsvæsenet organiseret i forhold til sager, hvis tilstand ikke kræver uret sengeleje og kontinuerlig, systematisk observation af speciallæger. Patienten er i ambulant tilstand til lægen på det planlagte tidspunkt for status overvågning og evaluering af dets dynamik.

Medicinske institutioner udfører behandling på denne tilstand - denne klinik og en klinik.

Hvad er klinikken

Ambulant - et sundhedsvæsen facilitet, hvis mission er at give lægehjælp til befolkningen knyttet til det geografiske princip, i overensstemmelse med de grundlæggende sundhedsmæssige områder, på en ambulant basis.

Ambulancen er obligatorisk skal udføres på den medicinske historie for hvert opkald til medicinsk hjælp. det holder således registreringer af patienter.

Lægebehandlingen på ambulatoriet dækker området af sygesikringen.

Dispensary kan eksistere som et selvstændigt hospital, som er en selvstændig juridisk enhed, og kan være en del af hospitalet, og at være en af sine forretningsområder.

Vurdering af effektiviteten af ambulant udføres ved at analysere sygelighed knyttet befolkningsstatistik om midlertidig handicap, forekomsten af smitsomme sygdomme, og andre demografi. Den tager hensyn til kvaliteten og klinisk undersøgelse.

Konstruktion af apoteker, herunder piletræer landskab er lavet, som regel i kombination med farmaceutiske virksomheder og beboelse fond dedikeret til sundhedspersonale og apotek personale.

Mobil ambulant enhed

Mobil klinik - en enhed der fungerer på grundlag af det centrale distrikt hospital. Formålet med sådanne en mobil ambulante ydelser omfatter:

 • tilrettelæggelse og gennemførelse af periodiske lægeundersøgelser og lægeundersøgelser;
 • organisering og afholdelse af konsultationer med repræsentanter for den vedhæftede kontingent;
 • implementering af sundhedspleje hospital knyttet til offentligheden, herunder gennem de smalle medicinske specialer, læger, der tilhører de ansatte i det centrale distrikt hospital.

Klinikken afviger fra klinik

Polyclinic - en slags medicinsk facilitet eller en specialiseret form for alsidig, designet til medicinske og diagnostiske aktiviteter i receptionen eller derhjemme.

I modsætning til hospitaler, er ambulance ikke har tilstrækkelig kapacitet og antallet af staten til at give terapeutisk og forebyggende arbejde i en bred vifte af områder inden for medicin; Lægehjælp udføres kun på de basale medicinske profiler:

 • terapi;
 • kirurgi;
 • obstetrik og gynækologi (i store klinikker i bebyggelser på landet);
 • tandpleje;
 • Pediatrics.

Som bemandet kontorer

Manuelle selvstændige ambulant aktiviteter skal overlæge, hvis funktion er at give den bemanding.

Strukturen i institutionen indeholder følgende divisioner bemandet med relevante eksperter:

 • Registry.
 • Kontorer af speciallæger.
 • Strukturer involverede diagnostisk (radiologisk undersøgelse, laboratorium, kontor af funktionelle diagnostik).
 • Terapeutiske afdelinger (fysioterapi, behandling værelse).
 • En anden gren, som kan implementeres på grundlag af ambulant - en dag hospital i op til et lille antal senge. I dette tilfælde personalet omfatter mere læge og en sygeplejerske eller medicinsk assistent dag hospital.

Organisation ambulance indebærer en farmaceutisk virksomhed. Det er normalt tages hensyn til opførelse af bygninger for åbning af apoteker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.