SundhedMedicin

Hjerteklapper: beskrivelse, struktur, funktioner og mangler

Hjerteklapper - en af komponenterne i det menneskelige hjerte. Ret deres arbejde giver ikke kun funktionen af det kardiovaskulære system, men også hele organismen. Af denne grund er det meget vigtigt at vide, hvor meget af hjerteklapperne en person, hvordan de arbejder, hvordan man genkender tegn på hjerteklapsygdom.

menneskelige hjerte

Det menneskelige hjerte er en hul muskel. Det er dannet af fire kamre: venstre og højre atrium, højre og venstre ventrikel. Atrium til ventriklerne kombinerede vingelasker. Hjerterytmen er reduceret, og blod dele kommer fra atrium til ventriklerne. Halvmåneformede ventiler forbinde hjertekamrene med blodkar, hvorigennem blod udstødes fra hjertet ind i aorta og lungearterien.

Således passerer det gennem højre blodkammer med et højt indhold af carbondioxid og til lungerne for iltning. En blod fra lungerne gennem venstre side af hjertet er rettet tilbage til blodbanen. Sikre konstant pumpning blod gennem karrene - den væsentligste funktion hjerte.

hjerteklapper

Ventilindretningen er påkrævet i processen med at pumpe blod. Hjerteklapper tillade blodgennemstrømning i den rigtige retning og i den rette mængde. Ventiler - det folder af den indvendige foring af hjertemusklen. Denne form for "døre", som passerede blodgennemstrømningen i en retning og forhindrer dens bevægelse tilbage. Ventilerne åbnes på tidspunktet for den rytmiske sammentrækning af hjertemusklen. Alt i menneskets hjerte har fire ventiler, to fløj eller to halvmåneformede:

  1. Bicuspid mitralklap.
  2. Tricuspid trikuspidalklap.
  3. Halvmåneformet ventil af pulmonal bagagerum. Dens andet navn - pulmonal.
  4. Halvmåneformet aortaklappen eller aortaklappen.

Hjerteklapper åbnes og lukkes i overensstemmelse med den konsekvente reduktion af atrierne og ventriklerne. Fra deres synkron drift afhænger blodkarrene, derfor oxygenmætningen af det menneskelige legeme celler.

ventilapparat funktion

Blod, der handler på skibe i hjertet, opsamles i højre atrium. клапан. Yderligere forsinke fremskridt trikuspidalklap. Når den åbner, blodet ind i højre ventrikel, hvorfra den udstødes gennem pulmonal ventil.

Endvidere blodtilførslen til lungerne for iltning, og derfra ledes ind i venstre atrium gennem aorta ventil. Hjerte mitralklap forbinder venstre kammer og hæmmer blodgennemstrømningen mellem dem, så den akkumulerede blod. Efter blodgennemstrømningen i den venstre ventrikel og akkumulere det i den ønskede mængde blod udstødes ind i aorta gennem aortaklappen. Opdateret fra aorta blod fortsætter sin bevægelse gennem karrene, berige ilt kroppen.

Patologi af hjerteklapperne

Arbejdspladser ventil er at regulere blodstrømmen gennem hjertet. Hvis den forstyrres rytmen af åbning og lukning af ventilen apparat, er hjerteklapper lukket eller ikke helt åben, kan det forårsage en række alvorlige sygdomme. Det bemærkes, at de mest almindelige patologier er omfattet af mitral og aorta ventiler.

Hjertefejl er mere almindelige hos personer over tres år. Desuden kan hjerteklapsygdom være en komplikation i baggrunden af nogle smitsomme sygdomme. Børn er også modtagelige for sygdomme i ventilapparatet. Typisk er denne medfødte misdannelser.

De mest almindelige sygdomme er hjertesvigt og stenose. Ved brud ventilen lukker tæt, og en del af blodet returneres. Kaldet stenose forsnævring af ventilen, dvs. ventilen ikke åbnes fuldstændigt. I hjertet af denne patologi oplever konstant overbelastning som at skubbe blodet tager større indsats.

klapprolaps

Hjerteklap prolaps - den mest almindelige diagnose, som bestemmes af en læge med patientens klager om fejlfunktion i det kardiovaskulære system. Oftest denne sygdom er underlagt mitralklappen af hjertet. Prolaps opstår, fordi bindevæv defekt, hvor ventilen er dannet. Resultatet af disse defekter er ikke helt lukket ventil og udstrømningen af blod forekommer i den modsatte retning.

Adskil den primære og sekundære ventil prolaps. Primær prolaps refererer til medfødte sygdomme, når bindevævet defekter er genetisk disposition. Sekundær prolaps opstår på grund af skade af brystet, myokardieinfarkt eller gigt.

Typisk betyder ventilen prolaps ikke bære alvorlige konsekvenser for menneskers sundhed og nemt behandles. Men i nogle tilfælde kan der være komplikationer såsom arytmier (rytme forstyrrelse af hjerte muskelsammentrækninger), svigt og andre. I sådanne tilfælde er behandling nødvendig medicin eller kirurgisk.

Insufficiens og stenose af ventilapparatet

Den væsentligste årsag til fiasko og stenose er reumatiske endocarditis. Beta-hæmolytiske streptokokker - årsagen til den inflammatoriske proces ved reumatoid arthritis, hjerte nå ændrer sin morfologiske struktur. Som et resultat af disse ændringer i hjerteklapper begynder at arbejde anderledes. ventil vægge kan være kortere, hvilket forårsager en fejl eller en forsnævring af ventilåbningen (stenose).

Som en konsekvens af gigtfeber oftest mitral insufficiens hos voksne. Stenose i baggrunden af gigtfeber er underlagt aorta eller mitralstenose hjerteklap hos børn.

Der er sådan en ting som "relativ fiasko". Denne patologi opstår, når ventilen struktur har været uændret, men dens funktion er afbrudt, det vil sige, at blodet har en returflyvning. Dette skyldes den forringet evne af hjertet til at trække sig, ekspansion hulrum i hjertekammeret og så videre. Hjertesvigt er også udformet som en komplikation ved myocardieinfarkt, kardiosklerosis, tumorer i hjertemusklen.

Manglen på en kvalificeret behandling stenose og insufficiens kan føre til utilstrækkelig blodtilførsel, indre organer dystrofi, hypertension.

Symptomer ventil sygdom

Symptomatologi for hjertesygdomme afhænger af sværhedsgraden og omfanget af sygdom. Efterhånden som sygdommen øger belastningen på hjertemusklen. Så længe hjertet til at klare denne byrde, sygdommen er asymptomatisk. De første tegn på sygdommen kan omfatte:

  • åndenød;
  • uregelmæssigt hjerteslag;
  • hyppige bronkitis;
  • smerter i brystet.

I hjertesvigt indikerer ofte en mangel på luft, og svimmelhed. Patienten oplevede svaghed og træthed. Medfødt prolaps af mitralklappen er manifesteret i børn episodisk smerter i brystbenet i perioder med stress eller belastning. Erhvervet prolaps er ledsaget af hjertebanken, svimmelhed, åndenød, svaghed.

Disse symptomer kan også angive på den vegetative-kar dystoni, aortaaneurisme, arteriel hypertension og andre hjertesygdomme. I denne henseende vigtigt er nøjagtig diagnose, som afslører, at funktionsfejl giver det en hjerteklap. Behandling af sygdommen er helt afhængige af den korrekte diagnose.

diagnosticering af sygdomme

Ved det første tegn på en hjerteklap defekt bør omgående søge lægehjælp. Optagelse udfører læge, endelig diagnose og ordination af behandling omhandler en smal specialist - en kardiolog. Terapeuten lytter til hjertet til at opdage støj, udforske historie af sygdommen. Yderligere undersøgelser blev gennemført kardiolog.

Diagnosticering af hjertesygdom udføres under anvendelse af instrumentelle metoder. Ekkokardiografi hovedundersøgelsen aflytning ventil sygdom. Det giver dig mulighed for at måle størrelsen af hjertet og dets afdelinger, at identificere overtrædelser af ventilerne. Et elektrokardiogram registrerer puls, afslører arytmi, iskæmi, hjertehypertrofi. Røntgenbilleder af hjertet viser ændringen i konturen af hjertemusklen og dens værdi. Diagnosen valvulær vigtigt kateterisation. Et kateter er indsat i venen, og den fremføres ind i hjertet, hvor den måler trykket.

Desinfektion

Medicinsk behandling omfatter ordination af præparater med henblik på fjernelse af symptomer og forbedring af hjertefunktion. Kirurgisk interventioner til at ændre formen af ventilen eller udskiftes. Operation for at korrigere form, som regel patienter tolerere bedre end udskiftning kirurgi. Hertil kommer, efter hjerteklap udskiftning patienter blev administreret antikoagulanter, som skal finde anvendelse i hele livet.

Men hvis du ikke er i stand til at afhjælpe manglen af ventilen, er der et behov for at blive udskiftet. Som protesen anvendelse af mekanisk eller biologisk hjerteklap. Prisen på protesen afhænger af oprindelseslandet. Russisk proteser er meget billigere i udlandet.

På valget af type kunstigt ventil påvirkes af flere faktorer. Dette er patientens alder, tilstedeværelse af andre sygdomme i det cardiovaskulære system, samt hvilken type ventil skal udskiftes.

Mekaniske implantater holder længere, men kræver et helt liv til at acceptere koaguleringsmidler. Dette skaber vanskeligheder i installationen af deres unge kvinder, der planlægger at få børn i fremtiden, da modtagelsen af disse stoffer er kontraindiceret under graviditet. I tilfælde af udskiftning af trikuspidalklappen indstillet biologisk implantat, på grund af placeringen af ventilen i strømningssystemet. I andre tilfælde, hvis der ikke er andre kontraindikationer, anbefales at installere en mekanisk ventil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.