Hjem og familieTilbehør

Chico Klapvogn walking - komfort og bekvemmelighed

Komfortabel, letvægts klapvogne Chicco fremstiller italienske selskab «Artsana», som siden 1946 har produceret en lang række produkter til børn i forskellige aldre og deres mødre. Sortimentet af virksomheden er enorm, men i dag vil vi gerne præsentere dig for den vidunderlige Klapvogne dette mærke, som er populære i vores land og i udlandet.

Klapvogn Chico - dette er en meget god kombination af alsidighed med stilfuldt design, høj kvalitet og miljøvenlige materialer. De vigtigste ting - det er en garanti for komfort for dit barn.

Chico Klapvogn walking slå alle rekorder i popularitet i Europa og på verdensplan. Måske en af de letteste modeller i denne linje - Lite Way Top. Det er med succes blevet brugt siden barnets fødsel og op til tre år. Kørestole er udstyret med blødt og behageligt sæde. Stiv og stram ryg er dækket med blød polstring, der giver komfort og samtidig eliminerer krumning af rygsøjlen barn. Ryglænet kan låses i fem positioner, herunder fuldt vandret. Dens hældning kan let justeres med én hånd. Det skal bemærkes, at alle vogne Chico klapvogne er nemme at vedligeholde og administrere. Denne model er meget enkel folder og pålidelig mekanisme og dens robuste aluminiumsramme sikrer en lang levetid.

Den høje manøvredygtighed af en vogn forsynet med forsiden "svævende" hjul og dobbelte baghjul lidt større diameter giver det en god kryds i de mest vanskelige forhold - .. Gennem sneen på vejen, og så stolen er udstyret med en fem-punkts sikkerhedsseler for børns sikkerhed. I bunden af vognen har en behagelig og rummelig kurv for ting, der let kan fjernes.

Chico Klapvogn walking - er et stort udvalg af forskellige modeller, blandt hvilke kan du vælge den, der er mest hensigtsmæssigt for dit barn.

Den næste model, som vi ønsker at præsentere - et reelt finde for forældre til borgere. Denne klapvogn Simplisity Top KLABBER. Det er virkelig er designet til at gå i byen er kompakt, har fremragende manøvredygtighed. Når den foldes sammen, passer ind i bagagerummet på de mindste biler. Hendes nye, stilfuldt design til at tiltrække sig opmærksomhed fra andre.

Sædet er meget behageligt for dit barn, og de fem-punktsseler giver pålidelighed og sikkerhed. Komfortabelt håndtag kan justeres i højden. Sættet indeholder en pose-rygsæk og cover-regnfrakke, der vil beskytte barnet mod dårligt vejr.

Chico Klapvogn klapvogne er ikke kun for daglige ture gennem byens gader. Denne model, som Multiwai, perfekt til længere ture og ture. Takket være den pålidelige og stabile hjul klapvogn let at bevæge sig på tværs af græs, sand og sten. Derfor tage med dig til sommerhuset eller på havet har brug for denne model. Den har en letvægts aluminiumsramme. Ryglænet kan tage fem positioner, herunder vandret. Solen vil spare baby-store hætte visir. Koblingen tillader ben at gå med dit barn, selv på vinterdage.

Komfort og pålidelighed, nem administration og moderne design - alle klapvogne Chico. Consumer anmeldelser kun bekræfte alle de ovennævnte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.