SundhedKvinders sundhed

Forsinket menstruation - testen er negativ: den frygtelige - sygdom eller graviditet?

Fordi blandt folk af jorden en lille smule gravid sker ikke hver gang, klar over forsinkelsen, en kvindes hjerte begynder at slå hurtigere. Nogle mennesker ser frem til, når det samme vil være bærere af nyt liv, andre med rædsel afventer en dom, der ville ødelægge deres verden. Og godt, hvis testen viser et konkret resultat - så fredelig. Men i virkeligheden, kvinder ofte er ofre af ordningen "måneders forsinkelse - testen er negativ." Og det er, når den virkelige mareridt begynder ...

15 almindelige årsager til forsinkelse menstruation

1. Ovulatoriske lidelser anomali - det er et problem med modningen af ægget. Det kan være, hvis du var hormonbehandling, erfaren en stærk stød eller akut betændelse indtraf.

2. P-stoffer kan "bringe ned" menstruationscyklus, når pludselig afbryde modtagelsen sats. Hertil kommer, at lægemidler, der tages for nødprævention påvirker hormoner og som et resultat ændre cyklus. Nogle kvinder begynder at bekymre sig efter en forsinkelse og en negativ test, og der er et par måneder i træk.

3. forbundet med endokrine sygdomme, bør forsinkelsen forventes månedligt Hvis du har fundet en æggestokkene cyste eller et andet problem.

4. Polycystisk ovarie påvirke ægløsning proces, og som en hormonel sygdom kan forårsage en lang forsinkelse.

5. Fibromer eller betændelse i livmoderen og vedhæng ofte ledsaget af blødning fra livmoderen. Ikke at forveksle med menstruation, fordi disse sygdomme er dårlige for cyklen.

6. Skjoldbruskkirtel sygdomme påvirke produktionen af kvindelige hormoner i kroppen. Som med andre hormonelle problemer i dette tilfælde kan du tilfældigvis måneders forsinkelse.

7. Selv stressende situationer påvirker gynækologiske problemer. Hvis du er konstant nervøs (af grunde, som alle kan finde mindst hundrede), så er du nødt til at tale om dette med et besøg hos lægen. I dette tilfælde "forsinkelse menstruation - negativ test" kan ophidse, men problemet på et psykologisk plan.

8. Tab af vægt (specielt barsk og dårligt kontrolleret) kan føre til, at den måned vil gå tabt - og i lang tid. Problemet er, at det subkutane fedt med til at sikre, at det kvindelige hormon østrogen normalt stod. Overskuddet af fedt er også noget godt ikke resulterer: Ud over problemerne med cyklen er det stadig en masse forskellige sygdomme. Men det er farligt at dramatisk vægttab. Enhver kost skal være afbalanceret. Konstant sult - en fjende af kvinders sundhed.

9. Hvis du har oplevet overdreven fysisk aktivitet, så er ganske forventes måneders forsinkelse. Selv intensiv træning for uforberedt krop kunne forårsage dette. Men hvis klasser vil være konstant, cyklen ikke er brudt helt, og bevæger sig i et par dage.

10. Medicin påvirker også kvinders sundhed. Derfor ved en reception på gynækologen fortælle ham, at drikke antidepressiva eller diuretika. Vil afhænge af dig og den tildelte behandling.

11. En radikal klimaændringer (f.eks vinterferie i de varme lande) øger chancen for forsinkelser. Og alt stablet oven på din stakkels hoved: akklimatisering, stress af rejser, månedlig fastholdelse, en negativ test. Som et resultat, kan resten blive til et mareridt. Derfor afstår fra skæring eller klimaændringer, eller slappe af: kommer hjem - alt vil falde på plads.

12. Smitsomme sygdomme i sig selv, og deres behandling med antibiotika forårsager ofte overtrædelse af ovulatoriske funktion og forstyrrelse af menstruationscyklus.

13. vitaminmangel undertiden forårsager en stofskiftesygdom. Og "belastningen" - og forsinke menstruationen.

14. svangerskabsafbrydelse er kendetegnet ved hormonelle ubalancer og skader på indre genitale væv. Så efter at have ventet en abort, vil denne cyklus være normal og stabil, er det ikke nødvendigt.

15. Og endelig den mest behagelige for det meste af grunden til forsinkelsen menstruation - en graviditet. Det er især behageligt i baggrunden af alle disse sygdomme og mangler. Under graviditet, stopper menstruationscyklus og genoptager allerede afhængig af kvindens krop, og hvor længe hun ammer.

Forsinket menstruation - testen er negativ: Er det så slemt?

Først og fremmest, hvis de 6 dages forsinkelse (en negativ test), skal du finde ud af årsagen. Selvfølgelig, et par dage, du kan gøre en anden test, men at løbe efter dem til apoteket hver uge i en måned - er meningsløs. Måske er det bare stress, men på grund af sygdommen er mere alvorlig, indtil forekomsten af adenomer i hjernen.

Derfor er det vigtigt at blive undersøgt af en specialist, hvis forsinkelsen er mere end 10 dage. Det er kun bedre end før begynde behandling - jo før ophører med at bekymre sig om den manglende menstruation. Og hvis du er gravid, er det også ønskeligt at vide på et tidligt periode.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.