Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrift hjem pølser fra svinekød og kylling

Hjemmelavede pølser med sauerkraut og en side skål af kartoffelmos opnået utrolig velsmagende. Med øl er også meget, meget god. Det er bare en opskrift pølser hjem synes ganske kompleks. Faktisk alt er ganske muligt, og for at klare udarbejdelsen af retter og alle kan. Du skal blot ønsker, og at vælge den rigtige opskrift.

svinekød pølser

Denne opskrift til at gøre hjemmet pølser vil tage dig omkring tyve timer og direkte på madlavning kun to behøver. Tage rensede svinetarme, to kg magert svinekød, to hundrede gram svinefedt, hvidløg hoved, fem til seks teskefulde salt, sort og rød peber. Skal starte madlavning med kødet. Der er én lille underfundighed. Hvis du ønsker at gøre tynde pølser, hakkekød kød og fedt ved hjælp af en kødhakkemaskine. Hvis du ønsker at plumpe kupaty opskrift hjemme pølser kan ændres på følgende måde: slibe fedt gennem en kødhakkemaskine og en kød skåret i tern. Crush hvidløg særlige chesnokodavilku, tilsæt det hakkede kød. Salt og peber. På ganen er det også muligt at tilføje krydderier. Rør og fjern fyldet i et stykke tid i køleskabet, så det vil være mere duftende.

Afregnes Hakket gradvist sat i en kødhakkemaskine, der indgår i pølser de madlavning tilstand, og fylde dem gut hver ti til femten centimeter vride eller binde hendes kulinariske reb. Klar til at fjerne pølserne i køleskabet i syv timer. Du kan derefter gå videre til den afsluttende fase af forberedelse. Opskrift hjem inkluderer pølser og stegning og stewing og bagning. Du kan vælge at smage. Under alle omstændigheder, før madlavning pølser nødt til at punktere med en nål flere gange, så de ikke brister, når det opvarmes. Desuden kan denne parabol fryses til senere brug.

Opskrift hjem pølse kylling

For at forberede denne parabol kan du tage og kylling. Opskrifter med billeder af hjem pølser bekræfter, at det viser sig ikke kun lækre, men også meget smuk. Så tage hundrede gram kylling bedryshek udbenet, fire hundrede gram bryst, fem fed hvidløg, en spiseskefuld salt, et par laurbærblade, sort peber, chili, muskatnød, timian, koriander, kardemomme, tør jord ingefær og fire hundrede milliliter tunge fløde, og også et par meter af behandlede svinetarme. Rul gennem kyllingen i en stor kværn tilstand eller kun tilskåret i terninger med en kniv. Crush hvidløg chesnokodavilku, grind i hænderne på laurbærblad, tilsæt hvidløg og krydderier i hakket kylling. Bland grundigt og tilsæt fløde, så igen ælt med hånden. Tag væk i køleskabet for en dag.

Vask tarmen og proppet deres kød ved hjælp af en kødhakkemaskine. Hvis en sådan ordning ikke er simpelthen afbrød toppen af en plastflaske, for at få tragten og sat på halsen af tarmen. Ikke proppet pølse for stramt. Periodisk twist gut at adskille pølser fra hinanden. Før ristning nødvendigvis pinned deres tandstikker, ellers gut briste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.