SundhedMedicin

Japanske massage Asahi ansigt

Japanske massage ansigtsbehandling Asahi blev transmitteret i Japan fra generation til generation. En teknik, der anvendes kaldes "to fingre" (udført pegefinger og langfinger eller midterste og ring), også kendt som Y-metoden. Japanske ansigt massage Asahi påvirker knoglerne (dvs. osteopatiske), på bindevæv og muskelvæv, genoplive dem og vække den energi kroppen. En person bliver ældre.

Ser man på processen med massage, kan du tænke på det rynker kun stigning, men det er misvisende. Med alderen, huden og musklerne bliver slap, og du har brug for at arbejde på dybtliggende væv for at fjerne dem. Orientalsk massage teknik baseret på arbejdet med den person, der giver det virkelig nødvendigt belastning. Ved hjælp af teknikken med rimelig kraft kaldes "tantriske". Asahi Japanese massage personen skal gøres forsigtigt og omhyggeligt. Den største omhu skal tages på steder med placering af lymfeknuder, og hvor de ikke gør - kan du arbejde hårdt og støt. Asahi Japanese massage er MP motionscenter og bygget til at arbejde på alle musklerne i ansigtet, hvilket resulterer i forbedret hudfarve og muskler, der forårsager en løfte effekt. En lymfedrænage giver en person friskheden.

Før du starter massage er nødvendig for at rense huden. Glem ikke, at der er en række af kontraindikationer for dens brug: sygdomme i lymfesystemet, hud, ENT - organer, rhinitis, afhængigt af de individuelle karakteristika - kan være en kontraindikation menstruation, træthed.

Asahi Japanese massage personen kan gøres stående, siddende eller liggende. Under hele massage er nødvendig for at holde den korrekte arbejdsstillinger.

Alle metoder til slutter den sidste øvelse i punkt 9, som er placeret mellem tragus af øret og templet. Det er nødvendigt at fastsætte fingrene i det i et par sekunder, så er du nødt til at gå gennem siderne af ansigtet (uden at påvirke kæbeleddet). Fingrene vil være 2 cm under den nedre kæbe - et punkt 6 (dybe cervikale lymfeknuder). Efter at du har brug for at flytte fingrene ned siderne af halsen, og for at stoppe når fingrene nå jugularis depression og inderkanten af kravebenet. Det er det punkt 5.

Japansk massage til ansigt består af i alt 12 øvelser. Alle øvelserne skal udføres 3 gange.

 1. Fingers sat i midten af panden og presses mod huden. Tæl til 3 og tryk omdirigeret til templerne. Roter hænder ned med 90 grader ved at løsne trykket og udfører afsluttende trafik.
 2. Sæt dine fingre på de yderste hjørner af øjnene, uden pres fører til det inderste hjørne. Der øge trykket og tegne en halvcirkel langs radius af orbital knogler fra oven i den modsatte retning for at låse de andre tre fingre nær tindingerne. Gå tilbage til den inderste øjenkrog og pege fingre på den orbital knogle nedenfor, skubber omkring den ydre hjørne. Fortsæt med at røre indtil templerne.
 3. Fingre - i midten af hagen, 3 sekunder trykke dette punkt, gå rundt med fingrene omkring læberne og tilslut overlæben. Efter 3 sekunder, løfte dine fingre på ansigt og ryg, overføre dem tilbage til hagen. Denne øvelse er den unikke, hvorefter det afsluttende trafik ikke udføres.
 4. I den øverste hule nær næsen vinger nødt til at gøre 5 af buede bevægelser, derefter gnide bagsiden af næsen tre gange.
 5. Gentag 3, intens trykke på huden, fortsætter bevægelsen mod øjnene.
 6. Fast glide fra underkæben vinkel til den indre øjenkrog. For hver side - for sig.
 7. Placer håndfladen vandret på kinderne, næsen og presse fingrene, fordelt med kraft til templerne.
 8. Åbnede op håndfladen sat på læberne. Saml næsebor og "sted", hvor kinden.
 9. "Stole" hænder - i midten af hagen. "Uafgjort" de smiler.
 10. Progladte intensivt fra midten af hagen til tragus.
 11. Thumbs up - under hagen, og resten på næsen. Med et tryk trække armene til tragus.
 12. Zigzag bevægelser fra højre mod venstre udjævne panden.

Glem ikke at bære den terminerende trafik efter hver øvelse!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.