SundhedMedicin

Hvor at donere sæd analyse? Resultater udskrift analyse

Mænd nogle gange nødt til at besøge lægen, der har ansvaret for behandlingen af sygdomme i det reproduktive system af mænd. Tag analyse for at kontrollere fertilitet er ikke altid let. Mænd er derfor nødvendigt at tilvejebringe materiale til diagnosticering. Hvor at donere sæd analyse er bedre? Det handler om det og fortælle dig i denne artikel. Du vil også lære at udføre afkodning og hvad der menes med analyseresultater.

Hvor at donere sæd analyse?

Diagnosen stilles i de fleste tilfælde, hvor du har modtaget en sådan aftale. I dag er folk opdelt i to undergrupper. Nogle foretrækker gratis medicin og deltager offentlige sundhedsfaciliteter. Andre er private klinikker. Sådanne patienter mener, at det er mere kvalificeret og hurtig hjælp i disse institutioner.

Forskning på offentlige sundhedsfaciliteter

Hvor at donere sæd analyse, hvis du bruger den gratis medicin og har alle de nødvendige dokumenter til dette formål (en forsikring, en russisk pas, pension certifikat)? Naturligvis i samme organisation, som det blev opnået ved retning af analysen. Der er tilfælde, hvor væggene i institutionerne ikke producerer sådanne undersøgelser. I dette tilfælde vil lægen ordinere dig en henvisning til en anden facilitet, men analysen for dig at fortsætte med at forblive fri.

Ofte en diagnose er en lille tur. Hvis du støder på dette problem, er det nødvendigt at foretage en analyse og en lille ventetid. Alternativt kan du bruge de tjenester af kommerciel medicin.

En undersøgelse i private klinikker

Hvor at donere sæd analyse, hvis du ser lægen i institutionens kommercielle? I det tilfælde, hvor centret giver en lignende tjeneste, kan analysen tages der. Hvis denne facilitet ikke er gennemført en sådan diagnose, vil lægen henvise dig til et andet center. Husk, at undersøgelsen vil fortsat blive udbetalt.

Hvis du ikke har en retning og uafhængigt udtrykke et ønske om at gøre analysen, så har du et stort udvalg af sundhedscentre, der leverer den sæd analyse mulig. Afvejes fordele og ulemper, og først derefter stoppe ved en bestemt institution. Altid huske på, når du vælger omkostningerne ved proceduren og den måde står for analyse. Detaljeret diagnose vil koste dig i intervallet 1.000 til 3.000 rubler. Gennemsnitlige samme undersøgelse koster omkring 1.000 rubler.

Hvor overgivelse spermogrammu i Moskva? En af de bedste muligheder for diagnose er en medicinsk institution med speciale i denne form for forskning. Center "Laboratory spermatologii" er placeret på følgende adresse: metrostation "Bagrationovskaya" Kastanaevskaya Street 9, Bygning 1.

Hvis du er i nogen anden landsby, finde ud af hvor du kan tage den sæd analyse. Vælg kun bevist laboratorium, der ikke er specialiserede i det første år af denne diagnostiske procedure.

Hvem udpeges af forskningen?

Hvor overgivelse sæd analyse, du allerede kender. Men ét spørgsmål tilbage, som illustreret denne undersøgelse? I de fleste tilfælde, mænd er nødt til at blive konfronteret med denne analyse, når den lange tid, det er umuligt at forestille sig et barn. Også i forstyrrelser af erektil funktion, læger anbefaler at udføre denne undersøgelse. Hvis du ønsker at blive donor af sæd, så bliver du også nødt til at gå gennem denne procedure.

Resultaterne af analysen

Hvor du kan tage den sæd analyse, fandt vi ud af. Lad os nu tale om, hvordan man får en udskrift af undersøgelsen.

Den gennemsnitlige tid for resultat på mindre end en time. Hvis analysen gennemføres i det offentlige sygehusvæsen, kan den periode stige svagt. Alt dette sker på grund af den store tilstrømning af patienter.

Det skal bemærkes, at pålideligheden af resultaterne af analysen er kun, når diagnosen blev udført straks efter levering af materialet. Også før testen har brug for nogle uddannelse. Oftest læger anbefaler at afholde sig fra sex i tre dage. Desuden er det forbudt at indsamle materiale til at ryge og drikke alkohol.

Analyseresultaterne er normalt udstedes præcis patient. Efter at du har brug for at besøge din læge og bede dem om at dechifrere dataene. Hvis det sted, hvor du kan tage den sæd analyse, har du valgt en tilstand hospital, kan konklusionen blive sendt direkte til din læge.

decifrere analyse

Når du har modtaget resultatet af undersøgelsen, har du på hånden var meget værdifulde data. Det er med dem er nødt til at gå til lægen for hans ekspertudtalelse. Husk, at sæden er ikke et resultat af selv-diagnose. Anbefalinger kan kun foretages, når den samlede registrerede klager og symptomer.

Antal testmateriale

Før starten af diagnosen skal tage hensyn til mængden af væske. Normalt bør det ikke være mindre end to milliliter. Hvis indsamlingen af det materiale, du har spildt en del af sæd, er det nødvendigt at informere tekniker.

surhedsgrad undersøgelse

Den normale sperm har et alkalisk miljø. Hvis du har fundet et surt miljø (pH mindre end 7), kan det være årsag til død af kønsceller.

sædkvalitet

Laboratorium producerer en milliliter af væskeindtag og beregne, hvor meget det mandlige celler. Efter at sædtal i alt. Normalt bør antallet af celler være mere end 40 millioner.

mobilitet

Ud over at bestemme det samlede antal, er vi nødt til at vise antallet af aktive sædceller. I normale mandlige celler, som bevæger sig i en lige linje eller en progressiv, bør være mere end halvtreds procent af totalen.

kan udføres yderligere forskning. Anvendelse af en sådan diagnose kan identificere nogle patologiske processer. Hvis du beslutter at foretage en detaljeret analyse, vil udskrift af følgende indikatorer medtages.

  1. Morfologi. Undersøgt sperm struktur og bestemmes af antallet af unormale celler.
  2. Levedygtighed. Det viser sig, et antal celler kan overleve i et bestemt miljø.
  3. Yderligere elementer. Den bestemmer om der foreligger yderligere urenheder i eyakulyante. Så måske tilstedeværelsen af nogle hvide blodlegemer. Bakterier også være på alle bør ikke være.

konklusion

Nu ved du, hvor der skal testes for sæd analyse og hvordan at afkode det. Må ikke deltage i nogensinde selvmedicinering. Resultatet af behovet for at konsultere en læge for aftalen. Jeg ønsker dig sundhed og gode resultater!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.