Nyheder og SamfundMiljø

Slot Insterburg: beskrivelse, historie, interessante fakta

Insterburg Castle ligger i Kaliningrad-regionen. By Chernyakhiv, bortset fra slottet, tilbyder nysgerrige turister to gamle kirker, en gammel vand tårn og evnen til at trænge ind på et velbevaret tysk arkitektur.

beskrivelse

Slot Insterburg (Kaliningrad) - en af de ældste strukturer placeret på det område af regionen. Byggeriet er fra det 14. århundrede, et træ fæstning begyndte at bygge i 1336 til brug for den Tyske Orden, Master of som på det tidspunkt var Dietrich von Altenburg. Wooden slot efterhånden erstattet af en sten struktur.

Slot Insterburg henviser til en beskyttende struktur omkring det for en bedre defensiv evne har gravet en voldgrav fyldt med vand. Permanent vand indstrømning blev leveret af befæstninger, som rettede ressourcer to små vandløb. Byggeriet blev udført preussiske styrker erobrede under ledelse af Ordenen.

Hvilket år blev den træstruktur blev erstattet af en sten, historie er tavs, er det kendt, at slottet to gange udsat for ødelæggelser. Første gang var i 1376, da slottets mure var faldet under presset fra den litauiske storhertug Sverdeyka hær. Anden gang fæstningen ødelagt og brændt næsten hundrede år senere, i 1457, under krigen mellem byerne Preussen. Væggene var bygget og faldt igen, og det fundament, bygget af store sten vilde, forblev uskadt, han nu bevaret i næsten sin oprindelige form.

skæbne

Hvad er slottet Insterburg i hans oprindelige aftale? Først og fremmest er det en defensiv struktur bygget for at beskytte de erobrede områder fra razziaer af litauerne. Ud over militære formål, det fungerede som et sted for samliv af soldater fra den Tyske Orden, er indkaldt til grænsesikkerhed og kampoperationer til at indfange nye territorier.

arkitektur

Insterburg Slot - et kompleks af bygninger, der består af to hoveddele: citadellet og Forburga. Den citadel husede medlemmer af ordenen. Konstruktionen er i form af lukkede firkant med to etager i højden. Traditionelt tykke mure, ingen dekorationer og vinduesåbninger. Den indre del af citadel repræsenterer gård med en brønd. Fundamentet og kælder bastion bygget af rå sten hårde behandling gentagne gange vægge bygget af mudder mursten. På niveauet af hætten citadel smalle spalter blev leveret til at holde forsvaret. At gennemføre overvågning af terrænet og at konfrontere fjenden kunne kravle væggen, hvor en cirkulær bane (vergang) blev lagt. Slaget tilsynsmæssige cirkel var dækket med en stejl gavl tag. Den citadel førte eneste dør, ligger i vestfløjen.

Aflangt rum Forburga indeslutter tykke mure, gentaget topografien af toppen af bakken. I denne del af slottet kompleks samles tropper. Forburga komme ind i lokalet kan havde fra første sal, indgang fra den side af fæstningen. Placeret over de første sal brødre celler forbundet indre passage. Konferencerum og et kapel beliggende i de to nordlige bygninger var to-etages.

slot tårn

For at styrke beskyttelsen Forburga var udstyret med tårne, udfører patrulje og bekæmpe funktioner. Derudover blev de udstyret med de fængsel celler, og i kælderen i en af dem var fængslet. I en nødsituation, kunne soldaterne komme ud gennem en underjordisk passage. Han førte fra det nordlige tårn, kørte under voldgraven og trak de flygtende til floden.

Det samlede antal af garnisonen var omkring to hundrede mennesker. Northeastern Forburga tårn var ottekantet form, er nu kun fundamentet tilbage fra det. Den nordvestlige tårn kaldet Paynturm, det var rund, modtaget betydelig skade under Anden Verdenskrig, og i de 70 år blev revet ned, samt næsten hele slottet Insterburg. Historien fortæller, at dette tårn var slående ur og en stor klokke. En anden - den sydøstlige del - tårnet var den største i sin arkitektur indgangen vindebro og hovedporten, der førte ind i komplekset.

Slottet blev ødelagt gradvist: i 1684 indbyggere så det i al sin pragt, og i det 19. århundrede hele var der kun én tårn, væggene blev ødelagt.

Konger og installatører

Gennem hele sin historie Insterburg (slot) blev et tilflugtssted for personer af kongeligt blod og den europæiske adel. Så i 1704 Pole Czartoryski velmozhny gemmer sig med sin familie inden for dets mure. I det 17. århundrede blev det frekventeres af medlemmer af den kongelige dynasti, i kraft, i lang tid boet i slottet af dronning Maria Eleonora af Sverige, som var den hurtige vækst i bymæssig infrastruktur og økonomien.

I de følgende år den kongelige fleur forvitret fra korridorer og Insterburg borg blev et sted for de mere verdslige brug. For to århundreder (18 og 19) er placeret inden for de komplekse militære depoter, rets- og jord domstole, under krigen med Napoleon - et hospital og kaserne. Med hver ny opgave af komplekset blev genopbygget Insterburg slot, tilgroede udhuse. I midten af det 19. århundrede fra det tidligere storhed forblive intakte vægge, fundament og Paynturm tårn stadig i timevis. Ved udgangen af dette århundrede, som forskerne indrømme, defensive vægge blev nedlagt som unødvendig.

Insterburg (lås) efter første verdenskrig var jeg ansvarlig for de to institutioner. Den citadel History Museum blev åbnet Forburga holdt landsretten. Under kampene, i 1945, blev den komplekse skadet ved brand og storm. Efter krigen blev den militære garnison stationeret i de øvrige områder, og i 1949 udbrød der brand i Borgen. Som et resultat, ydervæggene overlevede, interiør, tag og gulv brændte helt. Det var i begyndelsen af parsing Forburga, mursten blev eksporteret til restaurering af infrastrukturen i Litauen. I 50'erne resten af strukturen og området blev overført til RSU nummer 1. Det næste slotskompleks fandt sted i 2010, er Insterburg Slot nu administreres af ROC.

Fællesskabet "Castle House"

I 1997 kom en gruppe af entusiaster til Insterburg slot. Historien om slottet blev fortsat, og håbet om genfødsel. Siden 1999 har organisationen fået status som en non-profit samfund "Castle House". Meget arbejde er blevet udført, så der i 2003 NGO'er modtaget en formel mulighed for at være den eneste bruger af historiske monument.

I 2006 gennem indsatsen fra medlemmer af organisationen slotkompleks indgik i den føderale program for beskyttelse af historiske arv "Culture of Rusland". Midler tildelt i programmet mulighed for at foretage bevarelse værker, til at lave en række videnskabelige forskning, en del af dokumentationen design og skøn at genoprette monumentet.

aktivitet

Deltagelse i den føderale program ophørte i forbindelse med overdragelsen til den nye ejer af slottet. Under aktiviteten af organisationen "Castle House" for at gemme og fremme slottets historie Insterburg gjort og fortsætter med at fungere på følgende måde:

  • Et turistområde med levering af informationstjenester.
  • Den pædagogiske område for børn.
  • Workshops og brugskunst center Kulturstudier.
  • Lokalhistorisk museum udstilling. Præsenteret materiale om udviklingen af byen, der er bygget en diorama af slaget ved Gross-Jägersdorf.
  • Kontinuerligt arbejdende historiske laboratorium.
  • Kunstmuseum og hal møder.

Fællesskabet "Castle House" holder en række internationale projekter, der sigter på at løse uddannelsesmæssige og kulturelle formål. Men frem for alt, community-medlemmer har en tendens til bevarelse og restaurering af den Tyske slottet, lidt efter lidt indsamle oplysninger om ordenen og håndgribelige beviser på sit ophold på slottet. I kølvandet på deres forskning vil organisere videnskabelige konferencer, seminarer, der tiltrækker unge til Insterburg slot.

modernitet

Til dato Insterburg slot kompleks ligger i et fredet tilstand. Restaurering arbejde er ikke udført, men også, at den bevarede, ikke ødelagt. Besøgende kan værdsætte værdien af bygninger for at holde væggene i citadel, nogle nå deres oprindelige højde.

Den tilfredsstillende stand af de overlevende landbrugsbygninger i den sydlige del af komplekset. Gå en tur gennem haller af et middelalderslot vil ikke lykkes, de netop forladt. Men her kan du se den asfalterede vej, mentalt bygge et tårn på jorden undslap kælderen, for at høre mange historier om den Tyske Orden, at stifte bekendtskab med arbejdet i "Castle House" samfund.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.