Hjem og familieGraviditet

Blodkompatibilitet ved undfangelsen.

For nylig ægtepar passer med stort ansvar for at sætte spørgsmålstegn ved opfattelsen af børn, derfor træffe beslutning om en omhyggelig planlægning af barnet. For at gøre dette, de screenet før undfangelsen for tilstedeværelsen af eventuelle afvigelser og overordnede kompatibilitet partnere. Kompatibilitet af blod ved undfangelsen er en af de vigtigste faktorer, fordi det afgør fremtiden for sundhed baby.

Dybest set, under analysen tildeler specialiserede Rh blod mænd og kvinder, fordi for en fredelig graviditet og normal føtal udvikling kræver, at ægtefæller har samme Rhesus faktor. Blod kompatibilitet er nøglen til fødslen af raske børn.

Som bestemt af samme blod Rh faktor? Den omstændighed, at Rh-positive røde blodlegemer i blodet er en slags protein. Ellers taler om de negative Rh faktor. Det er således ikke så vigtigt blod gruppe partnere, hvor vigtigt det Rh. Hvis begge ægtefæller den er negativ eller begge - er positiv, på udviklingen af fosteret kan ikke bekymre dig og barn i fremtiden.

Ifølge statistikker, i næsten alle tilfælde (ca. 99%) Rh blod barn møder rhesus moderens blod. Blod Kompatibilitet af graviditeten for at sikre en sund graviditet. Problemer kan begynde kun i tilfælde af uoverensstemmelser abe mor og far.

Hvis der er konflikt Rh, kvindelige krop opfatter embryo som et fremmedlegeme og begynder producerer antistoffer for at fjerne det derfra. Sådan en graviditet uden særlig uddannelse kan resultere i abort tidligt i graviditeten. Der er en teori om, at blodet kompatibilitet når undfangelse er størst, hvis Rh samme partnere, samt blodtype hanner ovenfor.

Det er kendt, at de fleste mennesker på jorden har en positiv Rh faktor, og kun 15% - negativ. Rhesus-konflikt kan udvikle sig, hvis moderen er negativ Rh, og har en positiv far. Og sandsynligheden for en konflikt ikke overstiger 50%, det vil sige, ikke gå i panik, bare nødt til at foretage regelmæssige undersøgelser. For alle andre kombinationer af Rhesus-konflikt ikke opstår. Det er vigtigt at forstå, at blodet kompatibilitet ved undfangelsen - det er snarere en regel, og Rhesus konflikt - den undtagelse, at der kun er 2% af kvinderne i familien måde. I dette tilfælde eksperter i hele graviditeten tage en blodprøve, påvisning af tilstedeværelsen eller fraværet af antistoffer, der kan føre til abort eller forårsage for tidlig fødsel.

I tilfælde af konflikt Rh kroppen begynder at aktivt producerer antistoffer, som ødelægger føtale røde blodlegemer, og organer i embryoet kontinuerligt i spænding tilstand, forsøger at kompensere for den mangel på disse stoffer. Desværre, hvis du forlader denne kamp uden opmærksomhed, det er sikker på at vinde har allerede fået stærkere kvindelige krop. Som et resultat af konflikten tjener hæmolytisk sygdom hos fosteret, er der kraftigt reduceret hæmoglobin, hvilket resulterer i forstyrret hjernefunktion, tale og hørelse.

Oftest lægen overvåger nøje kvinden op til 7 måneder af graviditeten. Hvis Rhesus-konflikten før dette tidspunkt har vist, er det sandsynligt, at fødslen vil finde sted med succes og til tiden. Ellers foreslog han at have en abort, men beslutningen ligger hos ægtefællerne. Hvis parret har besluttet at beholde barnet, lægen er ikke ansvarlig for de mulige konsekvenser.

Således blodet kompatibilitet ved undfangelsen er en meget vigtig faktor, der er ansvarlig for den vellykkede forløb graviditet og fremtidige sundhed af barnet. Hvis der er en sandsynlighed for Rhesus-konflikt, så fortvivl ikke. Faktisk i øjeblikket, den gensidige følelse af kærlighed og lyst til at have et lille mirakel kan overvinde alle vanskeligheder og overvinde alle forhindringer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.