SkønhedHår

Er det muligt at blive skåret i fuldmåne: tegn

Med hår er der mange tegn og folkeopfattelser. Hvad tror du - månekalenderen, vores forfædres viden eller din egen intuition? Vi vil forsøge at finde ud af om det er muligt at få et hårklipp på fuldmåne.

Månens indflydelse på det jordiske liv

Fra tidernes morgen tiltrak jordatelliten folkets synspunkter. Mange romantiske legender og ret praktiske overtroer er forbundet med månen. Videnskaben har bevist, at månens cyklus har stor indflydelse på mange fysiske fænomener, der forekommer på vores planet og levende organismer. Det er tilrådeligt at starte nye forretninger på en nymåne, og at afslutte noget anbefales i den aldrende måneperiode. Hvad med fuldmåne? Denne gang siden oldtiden betragtes som den mest mystiske og mystiske. Vores forfædre mente, at den periode, hvor Månens fulde skive kan ses i himlen, skal simpelthen opleves. Når fuldmåne ikke blev anbefalet til at starte nye sager og tage ansvarlige beslutninger. Og hvad med at passe på dit eget udseende? Er det muligt at blive skåret på fuldmåne, eller er det bedre at udsætte et frisørbesøg til en anden dag?

Tegn knyttet til en fuld længde hårklipp

Fullmånen betragtes ikke som den mest gunstige tid til hårskæring. Hvis du tror på folks tegn, er det ikke sandsynligt, at den hårklipp, der er lavet på denne dag, vil lykkes. Hertil kommer, at hårklipp kan medføre en forringelse i hårets kvalitet. Det anbefales ikke at lave styling på en fuldmåne, især langsigtede, da resultatet måske ikke retfærdiggør dine forventninger. Og dog nogle moderne astrologer på spørgsmålet: "Er det muligt at blive skåret i fuldmåne, vil det ikke skade?", Svar positivt. Fullmåne er egnet til at slippe af med splitte ender. Haircut vil være vellykket, hvis frisyrets form er enkel, og du kun forkorte hårets totale længde. En fuldmåne er også til en komplet ændring af billedet. I denne mystiske fase af månen ændrer alt sig drastisk. Hvis du drømmer om at skære lange krøller og lave et snit - beslutte.

Fullmåne - god tid til hårpleje

Full Moon er fantastisk til omsorgsprocedurer. På denne dag gælder for hår og hud nærende masker. I fuldmåne kan du vaske dit hår med en ny shampoo eller balsam. Sørg for at prøve nogle midler udarbejdet uafhængigt af folkemæssige opskrifter. Decoctions af urter og kosmetik, lavet af naturlige produkter, vil give dit hår energi og styrke. Bare for omhu kan du bruge naturlige æteriske olier. Men det anbefales ikke at male krøller den dag. Hvis du beslutter dig for et sådant eksperiment, skal du være forberedt på, at skyggen ikke vil være ideel eller vil hurtigt vaske af. Denne regel vedrører ikke alvorlige ændringer. Hvis du vil male dig selv i en brunette fra en askeblond, er det fornuftigt at besøge en mester på en fuldmåne.

Days antagonister

Lav en personlig prognose for en bestemt person, mange specialister tager ikke kun hensyn til fødselsdagens kalenderdato, men også ugedagen. Sørg for at finde ud af og huske, hvornår du blev født. For hver dag i ugen er der en antagonist, det er en dag, hvor alvorlige virkninger på kroppen, herunder hårskæring, er ugunstige. Du behøver ikke at huske hele bordet. Det er nok at kende den eneste ugunstige dag i ugen. Modstanderen af mandag er søndag. Hvis du blev født tirsdag - at blive afskåret, anbefales det ikke fredag. Modsat af miljøet er torsdag. Følgelig og omvendt: for de født på torsdag er den værste dag til et frisør onsdag. Fredagens antagonist er tirsdag, og lørdag er søndag. Født den syvende dag i ugen kan du ikke få et hårklipp på mandag. Er det muligt at skære hår på en fuldmåne på fredag, ifølge teorien om antagonistiske dage? Snarere ja, forudsat at du ikke blev født tirsdag. Den mest gunstige for alvorlige og ansvarlige anliggender er fødselsdagen.

Stjernetegn og hårskæring

Månekalenderen blev samlet i den antikke verden. Det er lidt kortere end traditionelt, dets måneder består af 29 eller 30 dage. Den første måndag er en nymåne. Under sin månedlige cyklus passerer den jordiske satellit alle stjernekonstellationer. Astrologer mener, at det er nødvendigt at overveje ikke kun månens fase, men også tegn på Zodiac. Når du passerer en jord-satellit gennem stjernebilledets konstellation, anbefales det ikke at få et hårklipp. Normalt stimulerer dette tegn hurtigt hårvækst, men det påvirker ikke deres kvalitet positivt. Er det muligt at blive skåret på en fuldmåne, forudsat at Månen er i tegn på Tyren, Jomfruen eller Stenbukken? Snarere ja - disse konstellationer er mest egnede til at ændre frisyren. I et vist omfang kan de glatte den fulde måns negativ-ubestemte virkning på håret. Når du skærer, mens du er i stjernebilledet af Gemini, risikerer du at blive ejeren af ulydige tråde. Vægte - et af de mest gunstige tegn på stjernetegn for at besøge en frisør. På denne dag vil det være nyttigt at lave et hårklipp til dem, der drømmer om hurtig hårvækst. Når månen er i stjernebilledet af kræft eller fisk, kan du få et frisør til ejerne af komplekse frisurer. Håret vil vokse længe, men formen af hårklippet vil være godt. Constellation af Leo er bedst egnet til at skabe usædvanlige frisurer.

Det ideelle tidspunkt at besøge en frisør

Hvornår kan du få et hårklipp på månekalenderen? Den gunstigste periode for at besøge en frisør er starten på månens cyklus. Sørg for at vælge den dag, hvor månen er i en gunstig konstellation. Astrologer rådes ikke til at forfølge deres skønhed på den første dag i månens cyklus. Hele dagen før fuldmånen kommer op, er bedre at tage sig af dig selv. Og alligevel, med en fuldmåne kan du få et frisør til dem, der vil have forandring. Det antages, at skærehårspidser i denne fase kan hjælpe med at slippe af med overdreven negativ.

Lunar kalender - din rådgiver for hver dag

Om det er muligt at blive skåret på en fuldmåne (15 månedag), er der skrevet i enhver månekalender. Hvis du vil tiltrække held til dit liv, skal du sørge for at få en sådan personlig assistent. Du kan bruge en papirkalender som et hæfte eller en moderne applikation til en smartphone. Hvis du vil, kan du hurtigt finde ud af månens fase i en vejrudsigt, eller bare se på himlen i mørket. Det er ikke svært at skelne mellem den voksende og faldende fase af en satellit på jorden. Hvis halvmåne er som bogstavet "C" - månen er ældning. Hvis den synlige del af disken ligner en halvcirkel fra bogstavet "P" - fuldmånen endnu ikke var, er det en voksende fase. Og alligevel er den personlige månekalender et nyttigt køb. Vælg den, hvor der er information om månens passage gennem stjernetegnene. Oftest i kalenderen er der flere tip, samt svar på populære spørgsmål, for eksempel: "Er det muligt at få et hårklipp på en fuldmåne?". 16 måndag kan godt være velegnet til et besøg hos en frisør, forudsat at dets negative kvaliteter bliver lidt glattet af gunstige faktorer. Hvis du er meget seriøs om månekalenderen, kan du bestille den med individuelle anbefalinger fra en praktiserende astrolog.

Er det muligt at skære hår på en fuldmåne? Anmeldelser til haircuts

Mange af vores landsmænd betragter den ideelle periode for hår, der skærer den voksende månes fase . Og nogle mennesker skriver endda til frisøren overhovedet uden at kontrollere med månekalenderen. Hvad siger de, der prøvede at have haircut på fuldmånedens dage? Full Moon er et tidspunkt for forandring, hvis du ændrer frisøren på denne dag, kan du gøre livet mere. Hvis du bliver forfulgt ved en fejl, kan du forsøge at slippe af med dem ved at skære hårspidserne af med fuldmåne. Men vent ikke på, at krøllerne vokser hurtigere. Den mest pålidelige måde at stimulere hårvækst på er en hårklipp inden fuldmåne. Så kan du få et hårklipp på en fuldmåne? Anmeldelser af dem, der har forsøgt at besøge en frisør i denne periode, er ofte neutrale eller positive. Glem ikke at tage hensyn til alle sidefaktorer og vælge det mest hensigtsmæssige øjeblik for et hårklipp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.