SkønhedHår

Hårfarve uden ammoniak: eksperimentere med farve vil være sikker

Hår - en naturlig udsmykning af hver af messen halvdel af menneskeheden. Deres udseende, sundhed og glans kan fuldstændigt at transformere en person til at fuldføre den stilfulde billede og understrege elegance. Det er derfor, kvinder lave forskellige frisurer, eksperimentere med styling og farve. Det hår farve i forskellige farver er den mest almindelige måde at ændre kvinder eget udseende. Mange mennesker køber malingen for at skjule de grå hår, for nogle af de mere vigtig ændring af billedet, og nogen bare ønsker at give til den naturlige hårfarve dybere glans.

I alle disse tilfælde er det meget vigtigt det rigtige valg af maling, som vil give den ønskede nuance af strengene, og ikke ødelægge dem, der forårsager beklager beslutningen om ændringen i deres udseende. Hvis der er et ønske kun at se, hvordan du ændrer udseende med en ny hårfarve eller til at give en naturlig dekoration en minimal effekt, ville den ideelle løsning være for den hårfarve uden ammoniak, harmløse og omhyggeligt relateret til de tråde. Sådanne kosmetiske præparater har til hår blid effekt, og også holder håret er ikke så længe mere aggressive kemikalier. Sådanne malinger er udmærket i stand til at ændre den naturlige farve uden at bryde strukturen af håret pære og uden at kræve, at oprensningen blev udført af ammoniak i fremtiden, hvis de tråde vil matche og spare naturlige skønhed.

Der findes flere typer af farvestoffer, der hjælper ændring eller en lille nuance af hårfarve - farvetone maling, ustabil og semiproof og modstandsdygtig hårfarve. Den første er de mest harmløse i sin sammensætning ikke indeholder nogen ammoniak eller hydrogenperoxid, så effekten på håret forsigtigt, uden at trænge ind i deres struktur, og hurtigt vasket væk. Generelt er sådanne lægemidler valgt, hvis du ønsker at eksperimentere med dit udseende, for at se, hvor velegnet en bestemt nuance. Denne hårfarve uden ammoniak, hvilket giver en bestemt nuance kan fjernes i omkring en uge eller to. Betyder perfekt understreger dybden af naturlige farver, fremhæver skønheden i naturlige krøller eller allerede malet, samt gøre dem blødere.

Ustabile hårfarver, som navnet antyder, holder farve til trådene for en kort periode, og kollapse ved den mindste kontakt med vand. Normalt er de lakker, shampoo, skum og cremer, som, når de anvendes til håret danner ustabile farvefilm af forskellige farver. Hårfarve uden ammoniak semipermanent kan stå sin prøve skylle op til to måneder, hver gang en lille smule dæmpning, der gør det muligt at vurdere, hvordan en bestemt nuance vil være attraktivt for den enkelte.

Den bedste mulighed for en sikker og moderat modstandsdygtig hårfarve - harmløs farve creme uden ammoniak. Dette stof er i dem erstattes af de aminer, der kan slippe af med mærkelig lugt i anvendelsen af maling og bevare sundheden i håret. I modsætning til andre, blide og hurtigt vasket væk kosmetik, kan disse farve creme med til at ændre sig dramatisk, bogstaveligt vender fra blondine til brunette, og effektivt og permanent male over grå hår.

Når du vælger hår farvestof, skal man huske, at det er vigtigt at overveje ikke blot faren for ammoniak, men også, at enhver maling skal indeholde visse komponenter, uden hvilke låser alligevel vil blive ødelagt. Dette primært panthenol, planteekstrakter, vitamin B5, høj kvalitet UV-filtre, samt stof, som er betinget af farvning (normalt inkluderet). Kun betinget af tilstedeværelsen af disse midler til hårfarve uden ammoniak giver kvalitativt ændre farven uden at skade krøller og ikke at skuffe damerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.