SkønhedHudpleje

Malingen uden ammoniak som et middel til beskyttelse af håret

Mange kvindelige repræsentanter elsker at eksperimentere med deres udseende. Nogle bare vil have en sort og derfor tyede til at ændre hårfarve, den anden er nødvendig for at skjule udseendet af første grå hår. En række midler til farvning hår er stor, og enhver kvinde kan vælge en maling, der er egnet til hende. Men ofte bliver malingen består af ammoniak, som ødelægger strukturen af håret, hvilket er grunden til de bliver sprøde og over tørret. Den bedste løsning er at male uden ammoniak.

Ikke alle ved, at ammoniak, der er indeholdt i malingen, ikke blot har en skarp ubehagelig lugt, men også ødelægger hårets struktur indefra, som efterfølgende fører til deres tab. Selvfølgelig, malingen på grundlag af ammoniak er godt og solidt farve håret til den ønskede farve, men ofte det fører til katastrofale konsekvenser: håret mister sin skønhed og sundt udseende. Derfor er producenterne nødt til at være mere opmærksomme på sundt hår farve uden brug af ammoniak.

Maling uden ammoniak er nu ved at blive mere og mere populære. Hun maler nøje håret, hvilket giver dem en naturlig glans og farve. Sammensætningen af en sådan maling indeholder naturlige næringsstoffer: birkeekstrakt, valnøddeskaller og hirse ekstrakt beriget med kiselsyre, som beskytter håret struktur. Med denne maling uden ammoniak, foruden omhyggelig farvning, tager sig af at fremme og Bygning af hår.

Nå bevist maling Loreal uden ammoniak. male værdighed L'Oreal Casting Creme Gloss er inkluderet i sin sammensætning Royal gelé, der nærer håret og giver det en sund glød. Royal gelé, ud over de dye komponenter, er en lise-balsam, som giver håret supplerende fodring.

Fraværet af ammoniak og aroma af vilde bær, som er fyldt med maling, gør håret farve behageligt og nemt. På grund af fraværet af ammoniak maling er ideel til gravide og ammende mødre.

Forskellige farver L'Oreal Paint lader dig vælge den rigtige nuance og maksimere den naturlige hårfarve. Malingen har en bred vifte af nuancer - fra naturlige farver til de mere usædvanlige ligesom perle, chokolade, karamel, rav, kirsebær, blomme nuancer. Maling uden ammoniak fra Loreal perfekt fylder de grå hår og er lige velegnet til dem, der først besluttede at ændre hendes hår farve, og dem, der ønsker grundlæggende ændringer i deres udseende.

Maling uden ammoniak Schwarzkopf Essential Color er også ideel til dem, der ønsker at ændre farven uden at skade håret. Blid Essential Color maling formel indeholder i sin sammensætning naturlige ingredienser, som tager sig af håret under farvning. Dette værktøj er helt fylder grå hår og har en bred vifte af farver.

Ved hjælp af en maling uden ammoniak, kan du nemt male håret, male grå hår eller dyrke din naturlige farve uden at beskadige håret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.