ModeShopping

Skal jeg bestille en rygsæk "Madina" ( "Avon")? anmeldelser

I start katalog selskab Avon 2016 foreslog en ny rygsæk til kvinder i urban stil. Vælg mellem modeller i to farver: sort og pink. Rose Quartz, som blev den farve trend i år, straks tiltrukket sig opmærksomhed fra købere og gjort populær rygsæk "Madina" ( "Avon"). Anmeldelser af ham dukkede op på nettet. Denne artikel tager højde for brugernes konklusioner om de vigtigste fordele ved nye emner og lister hævder at varerne.

Beskrivelse og parametre

Modellen er lavet af kunstlæder (PVC), tværbundet polyester foring. Rygsæk ventilen lukker med et spænde på magneten og er dekoreret med to stropper. Ligeledes kan hovedrum strammes lace-kuliskoy af det samme materiale.

Inde i posen har to lommer: side lynlås og mobiltelefon lomme. Alle ringe, møtrikker og dekorative perler er lavet af formørket metal. Længden af skulderstropperne er justerbar og kan øges fra 43 cm til 86 cm. Siderne af rygsækken er udstyret med to praktiske lommer til små emner, lukning knapper. Ved tilstedeværelse af håndtag til at bære i hånden. Bunden af rygsækken blød.

Tilbehør størrelse: bredde - 28 cm, højde - 36 cm dybde - 15 cm Pris: 799 rubler ..

Rygsæk "Madina" ( "Avon"): positive anmeldelser

I betragtning af, at modellen er solgt til en rimelig pris, bog katalog besluttede mange kvindelige kunder konstant Avon produkter. På trods af, at købet af disse tilbehør kan blive en succes og ikke så, fordi emnet er valgt af billedet, at langt størstedelen af godkendt rygsæk "Madina" (lyserød). "Avon" lang tid at indsamle tilbagemeldinger ganske god. De synspunkter af rigtige mennesker bevise, at instansen har begrundet deres forventninger. Dens vigtigste fordele er:

  • Design: komfortabel, stilfuld, smukke;
  • kapacitet;
  • Q-faktor af materialet: kunstlæder blødt og slidstærkt, meget lig den fulde;
  • perfekt syet: aldrig holde tråden, flade sømme;
  • god kvalitet til en rimelig pris;
  • Clasp magnet fastgjort, det åbner ikke af sig selv;
  • Headset smagfuld, behøver perlerne ikke ser billige smykker;
  • Det kræver ikke særlig pleje.

ulemper model

Nogle kvindelige kunder klagede over dårlig lugt, der var, da udpakning en rygsæk "Madina" ( "Avon"). Anmeldelser, slidte positivt, siger, at de fleste kvinder gerne lugten ikke har bemærket eller hævder, at det forsvandt efter et par minutter.

Alle brugere er enige om farverne på produktet. Hun passede ikke i kataloget billeder af modellen: tilbagekaldelse, har en rygsæk, "Madina" farven pink ( "Avon"). Anmeldelser, der giver indehavere rygsækken, tyder på, at farven beige taske i stedet for lyserød, som dog ikke forstyrre de fleste af dem.

Prøvekørsel bevist, at på trods af kapaciteten, er det ikke nødvendigt at overbelaste modellen for meget vægt. Under påvirkning af tyngdekraften over 7 kg rygsæk stropper og håndtag begynde at strække, og tråd syning, som de gradvist vil bryde.

konklusion

En masse mennesker anbefales tilbehør, fordi de ikke finder det bemærkelsesværdige mangler. Folk beskriver rygsækken "Madina" ( "Avon"), efterlader positive tilbagemeldinger, og indikerer, at modellen kvalitet og praktisk, der er værdig til opmærksomhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.