FinanserPersonal Finance

Hvorfor kan man ikke "Kiwi" -koshelek sidst? tricks af svindlere

Hvorfor ikke "Kiwi" -koshelek siden foråret 2014? Det er dette spørgsmål af stor bekymring for mange internetbrugere og kunder af betalingssystem "Kiwi" (QIWI). For et par måneder, er der ikke kun fejl i stedet, men terminalerne. Hvad er årsagerne?

politisk udgave

Brand "Kiwi" (QIWI) blev kendt i Rusland siden 2008. Dette betalingssystem og banken kan blive en stærk konkurrent Sberbank. Dette netværk "har vundet" otte lande: Jordan, USA, Brasilien, Hviderusland, Moldova, Rusland, Rumænien, Kasakhstan. Med elleve lande (Ukraine, Colombia, Panama, Argentina, Chile, Peru, Kina, Malaysia, Indien, Tadsjikistan, Kirgisistan) arbejder på franchising, og med tre lande (Letland, Bulgarien, Serbien) - under licens.

Den officielle hjemmeside slutter med ".kom" (.com), men der er også russiske kollega i det domæne zone ".dk" (.dk). Medlemmer QIWI betalingssystem bemærket fejlfunktion terminaler og hjemmeside omkring samme tid som starten på den forværrede situation i Ukraine. Mange kunder tror, at fejlen på et websted relateret til påvirkning af Amerika, som er en russisk politiske forskelle. Men dette er kun observation af internetbrugere, da der er en ganske fornuftig forklaring på, hvorfor virker ikke "Kiwi" -koshelek.

Teknisk udgave

Indtil afbrydelse arbejdede en officielle hjemmeside (qiwi.com), som var den engelske og russiske versioner. I foråret kommandoen "Kiwi" -koshelka begynde at arbejde på et andet nyt site i domænet zone ".dk" (qiwi.ru). Det er derfor, det var umuligt at komme ind den officielle hjemmeside. Imidlertid er det tekniske arbejde udført døgnet rundt og uden varsel deres kunder.

De kunder, der abonnerer på nyheder QIWI-pung, blev informeret om de mulige problemer med sitet. Resten af brugere, når der kommer ind i pung set en advarsel om det tekniske arbejde og beklager ulejligheden. Nu begge steder er i drift uden problemer.

Vanskeligheden mange er opstået på grund af browseren. Det er derfor, udviklere rådes til at opdatere den gamle version til den nye til at arbejde enhver tjeneste, herunder "Kiwi" -koshelek. QIWI hjemmeside virker ikke i dette tilfælde på grund af uoverensstemmelser med browseren. I dette tilfælde er du nødt til at rense cookies eller gå til pung en anden browser (det er bedst at "Google Chrome").

Hvorfor kan man ikke "Kiwi" -koshelek? Version bedrageri

På grund af den popularitet af den elektroniske tegnebog QIWI på internettet begyndte at dukke bedrageriske hjemmesider med sit brand. Det kan også føre til, at folk ikke kan komme til sit kontor.

Hvordan at skelne det virkelige fra falsk websted? I øjeblikket til den officielle version af "Kiwi" omfatter følgende adresse:

  • https://qiwi.ru/
  • https://w.qiwi.com/
  • https://visa.qiwi.ru/
  • https://visa.qiwi.com/
  • https://old.qiwi.com/ (gamle udgave)

Som du kan se, den officielle hjemmeside efter slutpunktet på en "dk" eller "ru" og bruger https sikker protokol. Vær opmærksom på at låse i browseren, om den nuværende site af kiwi grøn, og han har en officiel bekræftelse.

Blandt de bedrageriske websteder, der bruger mærket "Kiwi", afslørede:

  • http://qiwirus.ru
  • http://new-qiwi.ru
  • http://zqiwi.ru
  • http://visaqiwi.ru
  • http://visa-qiwi.net

Svindlere bruger ikke en sikker protokol, fortyndet dash ord eller skriftlige sammen, som den officielle version anvendte et punkt efter hvert ord eller bogstav. For at undgå at falde i hænderne på svindlere, lytte til advarslerne fra browseren, som er overgangen til en tvivlsom hjemmeside giver tegn på mulige fejl i sikkerhedscertifikater.

Når du kommer til en svigagtig hjemmeside "Kiwi" og indtaste dine data, du kaster til en anden adresse. Således svindlere få adgangskoder fra din tegnebog. Så hvorfor virker ikke "Kiwi" -koshelek, når du prøver at komme ind den officielle hjemmeside.

kort resumé

e-wallet Den "Kiwi" giver en enkel og intuitiv brugerflade. Eventuelle transaktioner med penge afspejles i dit kontor. Hvis der var fejl i terminalen eller på hjemmesiden, bør du søge hjælp fra teknisk support.

Under alle hacking forsøg pung henvise til sikkerhed. Af den måde, den officielle version i afsnittet sikkerhed indsendt oplysninger om de forskellige former for svig, ved hjælp QIWI mærke (phishing, ondsindet software, lotteri, hyips, "gensidig hjælp" og andre.).

Hvis du hele tiden får nyheder fra de officielle steder og lære om arbejdet i QIWI, så vil du ikke har et spørgsmål: Er en "Kiwi" -koshelek? Betalingssystem, banken, i din tegnebog kørende tilstand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.