ModeShopping

Timberland kvinder. Fra hvad de skal bære sådanne sko?

Timberland kaldte meget komfortable vandtætte støvler af gul læder med gummi ribbede såler. I første omgang, sko lavet specielt til de amerikanske skovhuggere, men så begyndte det at bære i hverdagen. I dag er disse moderigtige sko bliver mere og mere populære blandt messen køn.

De kvindelige modeller adskiller sig?

I den klassiske version af denne sko er en demi gule sko med tykke såler stabile. De lukker anklen, så er ideel til vandre i vådt efterårsvejr. Sådanne sko er ikke bange for snavs og fugt. Det er klart, at Timberland Kvinders Størrelser er forskellige fra mænds, og skoene selv ser mere elegant.

Moderne fabrikanter fremstiller forskellige variationer af sådanne sko, så hver pige kan vælge en passende model uden besvær. I dag kan butikkerne se ikke kun de klassiske Timberland støvler til kvinder, men også sandaler, mokkasiner, støvler og lace-up ankelstøvler med høje hæle. Det bliver mere mangfoldigt og nuancer af denne sko. Ud over de klassiske gule støvler, kan du købe modeller af malakit, blå, pink og brune nuancer.

Fra hvad de skal bære støvler Timberland Kvinder i grunge stil?

Ting er designet i denne stil er praktiske, komfort og enkelhed i detaljer. Derfor er de helt i harmoni med de gule sko. Moderne damer kan bære Timberland kvinder med iturevne og flossede jeans. En stor tilføjelse til dette ensemble bliver store trøjer med lange strakte ærmer T-shirts og skjorter. Også fashionable gule sko gode udseende, komplet med nederdele har rå kant kurve. Vær ikke bange for at kombinere i én billedfiler helt usammenhængende detaljer, fordi det er netop essensen af grunge stil. Det eneste krav, der skal være i overensstemmelse med en sådan "tigger tøj" - er den renhed og høj kvalitet af selve materialet.

Timberland kvinder og militær stil

Denne sko er praktisk talt uundværlig for at skabe et billede i denne stil. Normalt er det foretrækkes af fed, dristige og stærke pige. I dette tilfælde, sko Timberland kvinder kan bæres med lige bomuldsbukser eller mini-nederdele, khaki. En stor tilføjelse til dette ensemble vil tunika, skjorter, jakker og T-shirts med korte og lange ærmer. Som ekstra tilbehør kan du bruge de massive stropper lavet af læder og solbriller i stil med en hær.

Hvad kan du bære disse sko?

De, der ønsker at se feminin og ikke ved, hvad de skal bære sådanne sko, kan vi anbefale at være opmærksom på leggings. I forbindelse med disse Timberland kvinder skaber en let, men alligevel enkel billede, som kan suppleres med originale elegante top. Nice udseende leggings og støvler i forbindelse med en kompleks multi-lag ensemble. Ganske interessant og usædvanligt udseende tunge ru støvler komplet med hendes kort jakke og kjole lavet af stof flyvende lys. For at give billedet et mere klassisk look, kan du vælge Timberland Kvinder høje hæle.

Det ser flot ud og ensemblet, der består af uslebne støvler, korset eller kursus, stramme bukser og en pels ærmeløs jakke eller vest. Denne kombination er egnet ikke kun til hverdagsbrug, men også til at slappe af til en fest. Timberland med en indsnævret-tåede højhælede sko gå perfekt med nederdele og bukser i en klassisk stil. Frisk se disse støvler komplet med nederdele eller kjoler i safari stil. I vinterkulden til Timberland kan vælge leggings, varm voluminøs strikket trøje og en frakke eller jakke. I disse tøj kan du roligt gå en tur på en snedækket park. Det ser store disse støvler med korte frakker. I dette tilfælde kan der ud over billedet blive tørklæder, hatte og vanter med originale stilfulde ornamenter fra naturlige fåreuld. Det er også meget interessant at se timberdlendy med sort eller grå frakke længde lidt under knæet.

For at gøre billedet mere feminin det kan suppleres med dygtigt valgte tilbehør. Aktivt bruge huer, halstørklæder, tørklæder, handsker, tasker og armbånd! For at finde ud af, hvad der er bedst til at se Timberland, skal du ikke være bange for at drømme og eksperimentere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.