HjemlighedHavearbejde

Gulerødder: sorter og hybrider

Gulerødder dyrkes alle. Ikke alle af det vokser saftig, stor, smuk og sød. På trods af at denne rodfrugt indfødte til sydlige lande, er det godt slog sig ned på vores nordlige haver. Gulerødder uhøjtidelig. Den godt befrugtet, drænet, løs jord den vokser, uden behov for særlig pleje, men rigelig vanding og lugning.

Valget af sorter af gulerødder

Det vigtigste i dyrkning af gulerødder - korrekt udvalgte sorter af gulerødder og sunde frø. Seed centre tilbyder en bred vifte af frø af gulerødder. For at vælge de mest effektive redskaber, er det nødvendigt, først og fremmest bestemme målene.

Gulerødder, hvilke sorter er mest almindelige og populære, kan ikke altid opfylde de forventninger en god høst. Climatic faktor her er af stor betydning. Det er bedst at erhverve de frigivne sorter. De er kolde-resistente, egnet til hyppig podzimnego såning.

Der er sorter, der kan kaldes universel. Disse omfatter "Nantskaya 4", "Karotelka", "Santanu". Gulerødder disse sorter har de nødvendige påføringsegenskaber, beskatte, lidt modtagelige for sygdommen.

For vækstsæsonen anbefales at bruge flere sorter af gulerødder på samme tid. Så for den tidlige høst er god gulerod sorter "Santanu". Hun holdt trit tidligt - for 95 dage, godt holdes om vinteren. Den "Karotelki 'runde rødderne af den oprindelige form, er det bedre at bruge frisk.

Gulerod sort "Nantes 4" er godt for efterårssåning før vinteren, især fordi det har en lang vækstsæson - omkring 4 måneder. Denne sort er kendt for fremragende smag, men ikke egnede til langtidsopbevaring.

Langsigtet opbevaring af gulerødder

På grund af de særlige kendetegn ved sorter, en erfaren gartner, og kan give en tidlig høst, ved hjælp af frø af tidlig modning sorter, og gøre høst gulerødder til vinteren. Anbefalede sorter af gulerødder sådan opbevaring som "Vitamin 6", "Losinoostrovskaya 13", "Flaccus", "Rød kæmpe". Ejendom rodfrugter bevarer deres forbruger egenskaber og lange saftige avlere har bestemt en professionel udtrykket "holde kvalitet". "Red Giant" fremragende holdbarhed er forskellige gulerod sorter. Det bør huskes, uanset hvor god sort, lovende en god holdbarhed, langtidsopbevaring af rodfrugter er kun mulig under visse betingelser: temperaturforhold, fugtighed, mangel på dårlig kvalitet eksemplarer.

søde gulerødder

I det gamle Rom blev guleroden betragtes som en delikatesse og tjene til dessert. I moderne madlavning gulerødder, der anvendes i kosten ernæring, kødretter, salater, desserter. Velsmag gulerødder er af stor betydning i forbindelse med udarbejdelsen af en bestemt skål. I nogle tilfælde er det således ønskeligt at anvende gulerødder med lavt sukkerindhold, men oftere i efterspørgslen søde sorter af gulerødder.

Klasse Polar Cranberry "adskiller et højt indhold af sukker. En anden fordel ved de mange forskellige - fra såning frø til modenhed, han havde brug for kun to måneder. Denne precocity gør det meget bekvemt for dyrkning i de nordlige breddegrader.

Allerede nævnte "Red Giant" bevarer en sød smag under langvarig opbevaring indtil marts.

Meget saftig, blød og sød papirmasse fra gulerod sorter "Samson". Samt den "røde gigant", anbefales til langtidsopbevaring.

Forhøjede niveauer af caroten og sukker gør lønklassen "Viking" uundværlig babymad.

Den sødeste af alle foreslåede opdrættere af sorter og hybrider - den gulerod sorter "Sugar Gourmet."

Rækken af frø af forskellige sorter og hybrider af gulerod stor. Mangfoldigheden af deres egenskaber og kombinationer af funktioner gør det muligt at vælge de sorter, der bedst passer til kravene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.