Nyheder og SamfundNatur

Kinesiske svampe. Kinesiske svampe i medicin og madlavning

Kinesiske svampe er meget populære, ikke kun i den traditionelt nationale køkken, men i andre lande. De er saltet, tørret, fyldte og stuvet. Svampe kan købes i supermarkedet, oftest de sælges i komprimeret form. At de er steget i det omfang, de har brug for at tilføje vand og lad i omkring en time. Du kan derefter skylles og starte madlavning.

Mange mennesker er mistænksomme over for disse svampe, da det ikke ved, hvordan man koge dem. I sin oprindelige form, de er agglutinere briket. Men efter iblødsætning det nemt bliver til en velkendt svampe.

træ svampe

Kinesisk træ svamp, som også kaldes cloud ører, meget udbredt i køkkener i forskellige lande. Han er tynd og skør, så ligner stykker af forkullet papir. Hvis du trækker fanerne ud af pakken, kan du føle aroma vender røgen. Men det forsvinder helt, man behøver blot at suge svampe.

Træ ører bruges til supper, stegt og kogt retter. De er glædeligt sprøde og har en glat overflade. Efter iblødsætning svampe steget omkring 7 gange. Når ørerne svulme op, du har brug for at skylle dem og afløb.

Før madlavning, grundigt rense dem for skidt og snavs, fjerne hårde rødder. Det er ikke nødvendigt at skære ørerne er for små, nok til at opdele i separate dele, holder formen.

Hvor voksende træ svamp

Kinesiske svampe kan findes ikke kun på træerne, men også på cellulose, og andre materialer. De er nemme at identificere: de har en stor og kødfulde hætter og ben kan være kort eller lang.
Farven på hætten afhænger af typen af svamp og det miljø, hvor den vokser. Unge ører er forskellige grå-blå farve, men med alderen bliver de lysebrune farve. Uanset hvad kan være nuancer af en hat, Kødet af denne svamp er altid hvid. Smagen de ligner skaldyr, deres tekstur er glat og blød.

Uanset om træet svamp til hjælp?

Alle dele af ørerne, der kan spises, ikke kun lækre, men også nyttig. De er rige på vitaminer B og C, samt indeholder en stor mængde protein. I deres sammensætning indeholder alle sporstoffer, der er nødvendige for mennesket.

Især nyttigt kinesisk træ svamp i sådanne sygdomme:

  • Anæmi.
  • Hypertension, fedme og diabetes.
  • Forhøjede niveauer af surhed og kolesterol.
  • Med reduceret immunitet.

Hvordan at lave mad champignon?

Træ ører skal ikke koge over høj varme, eller omvendt, for lille. Dette vil føre til, at de vil være enten stiv eller halte. Kog bouillonen skal være ca. 15-25 minutter, afhængigt af størrelsen af svampen.

For ikke at overdøve smagen, er det ikke anbefales at sætte varme krydderier og stærkt saltede fad. Godt blandet ører med grøntsager, løg, urter og æble.

Kinesiske sorte svampe (Muer)

Denne art er meget nyttig, er rige på jern, proteiner og vitaminer. Madlavning kan suppleres med datoer eller lotus frø. Sort kinesiske svampe - bløde og silkeagtige, og på samme tid lidt sprød.

Muer kan spises som en noodle. For at gøre dette, skær dem, og derefter steger, gryderet, eller tilføje til bouillon. Hele svampe kan være proppet. Så at de er hævede, ikke nok blot at fylde dem med vand.

Hvordan forbereder Muer at lave mad?

De første kinesiske svampe skal rengøres for snavs og skylles i koldt vand. Efter dette, hæld varmt vand og lad i et par timer. Så er det nødvendigt at sortere dem og dyppet i koldt vand igen. På den nederste hylde i køleskabet, skal de stå i et par dage. Når tiden svamp udfolde og blive ca. 10 gange sin oprindelige størrelse, og erhverve den ønskede blødhed.

shiitake svampe

Denne art betragtes som en delikatesse og dyrkes på træstubbe, som er specielt forarbejdede. Takket være den behagelige smag, delikat tekstur og usædvanlige smag er meget populære shiitake svampe. Billeder hjælpe til at forstå, hvordan de ser ud.

Mørkebrun hætte plade når en diameter på 5-20 cm har et smukt mønster, som skaber en fortykkelse og revner. Unge stipe beskyttet album. Det bryder når modne sporer. Den mest lækre er de svampe, hatte størrelse ikke overstiger 5 cm. De bør være åben med 70%, med en mørk brun, fløjlsagtig farve.

Shiitake i medicin

Disse svampe er ikke blot anvendes i madlavning, men også til medicinske formål. Selv i oldtiden deres egenskaber, som har en positiv effekt på mandlig magt blev set.

Et stort antal af vitaminer og mineralske komponenter, der er indeholdt i sammensætningen af svampen, reducere kolesterol, blodsukker, rense blodet, fjerne svulsten og gunstig virkning på funktionen af organismen som helhed.

Shiitake svampe, som overfører foto deres appetitligt udseende og skønhed, bruges også i virussygdomme, immundefekt, stress, konstant træthed, depression, sygdomme i mave-tarmkanalen og blodkar. Kinesiske læger mener, at regelmæssig indtagelse af denne svamp forlænger livet.

Shiitake anvendes til kosmetiske formål, som det regenererer epitelceller og behandling af forskellige hudsygdomme.

Shiitake svampe i madlavning

Dette produkt anses for at være universel, da det går godt med de øvrige ingredienser og afbryder ikke deres smag. Karakteristisk karamel smag giver fadet en usædvanlig smag.

Kog disse svampe kan være af forskellige opskrifter, hvoraf der er rigtig mange. Shiitake perfekt med grøntsager, nudler og kød. Hvis du bage dem på grillen, er det bedst at vælge de svampe, der har en hætte med en større diameter.

Er der nogen kontraindikationer?

Shiitake bør spises med forsigtighed, da de kan forårsage allergiske reaktioner. Indtast dem i kosten bør være små portioner, fordi de indeholder bioaktive stoffer. Kvinder i position og ammende mødre bør afstå fra retter, som er tilberedt med tilføjelsen af disse svampe.

Selv om brugen af shiitake er ubestrideligt, bør en dag spiser ikke mere end 200 gram frisk produkt eller 18 gram tørret.

champignon Ganoderma

De har stor helbredende kraft, så deres pris er ganske høj. Dyrk en kinesisk svamp Ganoderma svært, de kun vokser på stammen af en vild blomme og under bestemte vejrforhold. I dag er den kinesiske champignon også anvendes i kosmetiske og medicinske formål.

Egenskaber og sammensætning

"Svampe af udødelighed" har et væld af kemisk sammensætning og indeholder aminosyrer, vitaminer, mineraler og fedtsyrer, der er væsentlige for mennesker. Pulp Ganoderma har antihistaminisk og antiallergisk virkning og også forbedrer optagelsen af oxygen. Grund terpenoider svamp øger modstanden mod stress og forhindrer akkumuleret i kroppen fri radikaler.

Det bruges også i kosmetik og kinesiske svampe. Billeder vil genkende Ganoderma. Det forbedrer stofskiftet, stimulerer regenerering af væv, langsommere modningen, og har en foryngende effekt. På dette grundlag er det forbereder en særlig ansigts masker, som er meget populære blandt piger og kvinder.

Linchzhi øger immunitet og forebyggelse af autoimmune sygdomme. Det er effektivt i bronkial astma, virusinfektioner, sygdomme i det kardiovaskulære system og bevægeapparatet.

Kinesiske svampe bruges til at producere ekstrakter. De er ekstremt populære, da et positivt resultat er synlig allerede efter den første brug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.