HjemlighedVærktøj og udstyr

Kedler "Vaylant": anmeldelser. Turbofan gaskedel "Vaylant"

Grundlæggeren af virksomheden "Vaylant" anses for at være Johan Vaylanta. Han er kendt for sin evne til i virksomhedens sfære. Plus, var han en fremragende ingeniør. Han boede i en lille by Remscheid, som er beliggende i Tyskland. I 1874, "Vaylant" produktionsselskab blev officielt lanceret. I begyndelsen af sin karriere en enestående iværksætter har gjort alt for at få succes. Alt dette har gjort det muligt relativt hurtigt at tage virksomheden til verden niveau.

Historien om gaskedler

I 1894 blev den første kedel "Vaylant" frigivet. Feedback fra kunderne har været god. Gaskedler er blevet et reelt gennembrud og gik over i historien som en væsentlig opfindelse. Boliger dem var lukket, så de vejede en masse. Yderligere udviklinger blev bevæger sig i retning af opfindelsen, væghængte kedler. En sådan anordning blev produceret kun i 1905 og blev udnævnt til "Geyser". I modsætning til sine forgængere, han havde en beskeden vægt og kiggede anstændigt. Et par år senere, blev det udviklet og udgivet af fritstående kedel. Han blev hurtigt meget populær og bruges af mange til boligopvarmning. Kun den første el-vandvarmer, som flyder typen blev udgivet i 1960. Han havde en ret beskeden størrelse og havde lidt strøm. Et år senere, var det designet vægmodel "Vaylanta" med single-funktion panel. Endvidere har virksomheden været fokuseret på produktion af mere robust dobbelt funktion af kedlen. Den blev først udgivet i anlægget i 1967.

kedel Manufacturing

Til dato, "Vaylant" selskab er en af de største producenter af kedler. Desuden producerer en række forskellige varmeapparater, som er kendt over hele verden. Produkt Features "Vaylant" er deres virkemåde. Nogle enheder opererer på andre brændstoffer - gassen, og den tredje - på elektricitet.

På forskellige kedler "Vaylant" blev præsenteret for det europæiske marked. Anmeldelser specialister bekræftede oplysninger om deres egenart. Kedler "Vaylant" meget alsidig. Der er modeller, der er i stand til høj kvalitet varme store moderne hjem og forbliver økonomisk. Desuden kan gasfyrede kedler bruges perfekt i de gamle bygninger, hvor varmeanlægget er forældet og skal repareres. forskellige enheder kapacitet gør det muligt at bruge dem som store virksomheder, og de beskedne forstæder.

Alt udstyr er gennemtestet og kontrolleret, før de sælges. I produktionen af alle krav er opfyldt, så problemerne med kvaliteten af varerne er ikke. På denne baggrund kan kedlerne til at fungere i lang tid uden nogen form for vedligeholdelse.

Til dato, valg af gas utroystvo meget store, så vælg den ønskede indstilling, i henhold til driftsbetingelserne, er ganske enkel.

For ikke så længe siden, firmaet "Vaylant" blev medtaget i virksomheden "Vaylant Group". Antallet af beskæftigede virksomheden vokser konstant og staten har 10 000 mennesker i 2010.

Efterspørgslen efter kedler

Efterspørgslen efter kedler "Vaylant" meget store år solgt mere end 2 millioner enheder og en omsætning i dette tilfælde er næsten 2 milliarder euro. Den mest populære er gulv kedler "Vaylant". Feedback fra kunder viste deres kvalitet. Kan fås som er de nye anordninger med alternative energiformer. Et stort antal enheder gør det muligt at producere store mængder af produkter, der er tilgængelige, udover Europa, Asien, Sydamerika og Afrika.

Det skal også bemærkes, at selskabet "Vaylant" højt udviklet partnernetværk. Bortset fra produktionscentre, der er laboratorier, hvor forskellige undersøgelser er gennemført og afprøvet nye enheder. Derudover er der udviklingscentre.

Kedler i Rusland

I 2000 til markederne i Den Russiske Føderation først kom Apparater "Vaylant", i bind. H. kedler "Vaylant". Anmeldelser taler om deres utrolige anvendelighed og pålidelighed. Gas-systemer er kendt for deres effektivitet og lang levetid. En bred vifte af kedler giver dig mulighed for at vælge den ønskede valgmulighed. Service system "Vaylant" for at kunne udnytte de produkter i mange år. Virksomhedens specialister er altid klar til at rådgive kunden og tilbyde ham den bedste løsning.

model TEC 242-3

TEC 242-3 - er en turboladet Turbofan gaskedel "Vaylant". Gæst eksperter siger om hans store præstation. Denne model frembringer 24 kW. Den er udstyret med to systemer til at udtrække alle forbrændingsprodukterne. I modsætning til tidligere modeller, TEC 242-3 udgivet med genbrugsmaterialer noder. Management er blevet mere automatiseret, tillader mere præcis styring af gaskedlen Vaylant. Kundernes anmeldelser bemærkede også den bekvemme elektronisk indikator, der bruges til at vælge driftstilstanden af enheden.

Af de yderligere enheder kan skelnes diagnosesystem. Du kan bruge den til at styre trykket i systemet og til at overvåge vandstanden. Effektiviteten af denne model er meget høj: den minimale strømningshastighed på ca. 2 liter vand per minut. Ventilen er forsynet med en kontakt til det elektriske drev. Med det kan du hurtigt slukke for varmeanlægget af huset og flytte til brugsvand systemet. At rense vand kedlen er udstyret med et specielt filter, som er fuldt integreret og er velegnet selv for meget hårdt vand. Generelt er denne model klassificeret som en kompakt gaskedel "Vaylant". Kundernes anmeldelser kun bekræfte disse oplysninger.

Kendetegn TEC 242-3

Ved nominel effekt på 24 kW TEC 242-3 har et stort udvalg til modulering (9. 25 kW). I kredsløbet til opvarmning tilladte tryk er 3 bar. Den tilladte gastryk er på omkring 13 mbar. Koldt vand udøver tryk på systemet til 0,15 bar. Den maksimale værdi er kun 10 bar.

Vandforbruget mindre bånd ved 30 K. Et minut er gået over 12 liter vand. Den minimale skippeværdi - 2 liter vand per minut. Den samlede kapacitet af kedlen, som forbruges lig 145 watt. Det samlede volumen af tanken installeret - 6 liter. Tilslutning til den generelle varmesystemet billede gevindskåret. Vandtilslutning produceres også af en vikling på gevindet. et forbindelsesrør diameter for rørledningen er 15 mm. Diameteren af skorstenen, til gengæld er forskellig og afhænger af typen af konfigurationen. I nogle tilfælde er det kun 60 mm, og kan bruges i små huse. Også kedlen enhed kan være udstyret med en skorsten med en størrelse på 100 mm. Den totale højde af kedlen er 70 mm. Bredden temmelig kompakt og er placeret på omkring 400 mm. Dybden af kedlen har præcis 300 mm og vejer 30 kg. Som tidligere nævnt er den dobbelt-kedel "Vaylant" feedback fra kunder var god.

TEC 242-3 - en kompakt model, der har en temmelig god præstation.

Model TEC 202-3

TurboTEC 202-3 - vægmonterede gaskedel Turbofan "Vaylant". Feedback fra kunderne har været overvældende positiv, da denne model har en høj varmeydelse. For nemheds skyld er indretningen udstyret med en temperaturregulator. For at styre strømmen med en komfortabel brænder. Det er udstyret med alle væghængte kedler "Vaylant". Gæst eksperter siger brændere funktionalitet. Skifte foregår i forskellige tilstande ved hjælp af en særlig kontakt. At fjerne forbrændingsprodukter gennem udløbet flue er tilvejebragt.

Kendetegn TEC 202-3

TEC 202-3 Nominel kapacitet er 20 kW. Det er ikke særlig stor figur, der er meget mere kraftfuld end væghængte kedler "Vaylant". Anmeldelser sige, at dette er nok til opvarmning private huse. en temmelig stor vifte af magt kan inddrives fra fordelene ved denne model. Kedlen kan styre både ved 8 kW og en maksimal belastning på 20 kW. Det tryk, der kan tolereres i sløjfen er lig med 3 bar. tryk af naturgas kan spænde op til 13 bar. I nogle tilfælde kan det være 20 bar. koldtvandstrykket spænder meget bredt. Er det minimumsniveau på omkring 0,2 bar. På dette tidspunkt, den højeste tilladte hastighed er lig med 10 bar. Vandstrøm ved 30 K i et område svarende til et gennemsnit på 7 liter per minut. Det laveste tilladte hastighed - en passage 2 liter varmt vand i minuttet. Denne gaskedel "Vaylant" har positiv feedback, da den maksimale løbe af så mange som 10 liter vand. Magt at den forbruger, er 145 W kedlen. Ekspansionsbeholder for denne klasse har en standard volumen på 6 liter. Kedlen er forbundet med vandforsyningen, der er en gevindskåret måde. Rørdiameteren for rørledningssystemet er 15 mm. Generelt kedlen vægt kun 28 kg i en højde på 700 mm. Når kedelydelsen er utilstrækkelig til at opvarme hjemmet, rådgive eksperter yderligere forbundet til kedlen systemet.

Model VK 424/8-E

VK 424/8-E - er en gulvmodel kedel "Vaylant". Gæst eksperter beskriver det som en høj kvalitet single loop enhed. Som brændstof anvendes som naturgas og flydende. Den samlede kapacitet af kedlen er 42 kW, og systemet effektivitet er 94%. Det maksimale areal, der kan opvarmes, - 400 kvadratmeter. m. Kedlen bredde 800 mm og en højde på 845 mm. I denne anordning vejer 169 kg. Generelt kan vi konstatere den store magt af kedlen. Dens store størrelse og høje snak om behovet for at installere det på virksomheden. Udendørs kedler "Vaylant" anmeldelser generelt er gode, men for et privat hus dette er sandsynligvis ikke en mulighed.

Model TEC 282-5

TEC 282-5 - er monteret midt-niveau pot. Inkluderet med den er forsynet med brænder flamme graduering fra 30% til 100%. For nemheds af indbyggede brugervenligt display, som har en baggrundsbelysning. Til kontrol diagnostik kvalitet forestiller sig et system, der gør det muligt at overvåge fjernelsen af forbrændingsprodukterne. Der er en særlig pumpe for at spare energi, som styres automatisk. Desuden er det designet til at reducere støjniveauet. Derfor kedlen er næsten uhørlig i drift. At justere vandsensoren er installeret, og akvasensor. Går i forskellige tilstande er gjort mulig ved ventilen med tre passager. Varmeveksleren i kedlen er helt lavet af kobber, og har yderligere en særlig belægning, som øger dens levetid. indretningens effektivitet så meget som 91%. Til hjælp for alle de fortinning af kedelanlæg er let tilgængelige på forsiden. Fastgørelsessystemet gjort meget mobil, så installationen kan justeres yderligere.

Kendetegn TEC 282-5

Denne kondenserende naturgasfyr "Vaylant" har positive anmeldelser på grund af sin kapacitet på 22 kW. Termisk stress er i området fra 6 til 20 kW. Den tilladelige gastryk på systemet var 13 mbar. Det maksimale tryk, der kan udøves på kedlen, på omkring 20 mbar. Fremløbstemperaturen kan nå 85 grader. Den gennemsnitlige temperatur er 70 grader. Tank kapacitet er ganske stort og er lig med 10 liter. Overdreven pres kedel kan nå op til 3 bar. Således vandet strømningshastighed på 9 liter per minut. Kedlen er forbundet med vandforsyningen, der er en gevindskåret måde. Tilslutning til skorsten er forsynet med forskellige diametre, alt efter den valgte pakke. Den mindste størrelse er 60 mm, og den maksimale - 100 mm. Kedel højde 800 mm og vejer 35 kg.

TEC Model 240-3

TEC 240-3 - en unik hængslet kedel "Vaylant". Kundernes anmeldelser angive dens forskel fra andre modeller. Dette skyldes i høj grad af effektiviteten af enheden. Til at styre driften af kedlen har udviklet et passende diagnostisk system. Det omfatter særlige sensorer, ved hjælp af hvilken det er muligt at overvåge trykket niveau i kedlen. I økonomien tilstanden vandgennemstrømningsmængden er 2 liter per minut. Spring er lavet med ventilen installeret el. Vand behandling, såvel som i mange modeller, forudsat en kvalitet filter.

karakteristika TEC 240-3

Varmeafgivelse af kedlen - 24 kW. Power Betjeningsindretning går fra 9 til 24 KW. Det maksimale tryk, der kan udøves på løkken er lig med 3 bar. gastryk var 13 mbar. I nogle tilfælde kan det være op til 20 mbar. Vandtryk i kedlen er i gennemsnit omkring 0,2 bar. Det maksimalt tilladelige vandtryk på 10 bar. Samlet effektforbrug 97 watt. Tank kapacitet TEC 240-3 er 6 liter. Tilslutning til skorsten via konnektoren 130 mm. Kedel højde 800 mm, med en masse på 32 kg. Generelt kan vi sige, at gaskedlen er perfekt til huse og kan opvarme et stort rum. Efter installation af kedlen fylder ikke meget plads, og dens let vedligeholdelse. Det skal også bemærkes, at disse gas kedler "Vaylant" anmeldelser er også positive på grund af deres stille drift. Men deres største fordel er effektivitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.