HjemlighedGør det selv

Vand fra en plastflaske raket faldskærm

Vand raket fungerer glimrende homebrew kvist for en sjov tidsfordriv. Fordelen til fordel for dens oprettelse ikke behov for brug af brændstof. Den vigtigste energikilde her er trykluft, som pumpes i en plastflaske med en konventionel pumpe, og fluidet, der udledes fra trykbeholderen. Lad os finde ud af, hvordan vandet kan konstrueres ud fra en plastflaske raket med en faldskærm.

virkemåde

Vand raket fra en plastflaske med hænderne for børnene går til ganske enkelt. Det kræver kun en egnet beholder fyldt med væske, bil eller cykelpumpe, samt en stabil afsæt, hvor det vil blive fastsat hack. Efter installation af pumpen presser flasken raket. Sidstnævnte tager at luften ved sprøjtning med vand. Anmeldelse "charge" forbruges i de første sekunder efter start. Yderligere vand raket fortsætter med at bevæge sig langs en ballistisk bane.

Værktøj og materialer

Vand fra en plastflaske raket kræver følgende materialer:

  • faktisk meget kapacitet af plast;
  • prop ventil;
  • stabilisatorer;
  • faldskærm;
  • affyringsrampen.

Under arbejdet på opførelsen af en vand raket kan have brug for en saks, lim eller tape, nedstryger, skruetrækker, alle former for skruer.

flaske

Plastbeholder til at skabe et missil bør ikke være for kort eller lang. Ellers kunne det færdige produkt være ubalanceret. Som et resultat, vil vand raket flyve lige, fyldt op på siden, eller ikke være i stand til at stige op i luften. Praksis viser, at det optimale forhold her er diameteren og længden af 1 til 7. For indledende forsøg vil passe perfekt flaske 1,5 liter.

kork

At fremstille en vand raket dyse er tilstrækkelig til at bruge plug-ventil. Du kan skære det fra flasker af enhver drink. Det er bydende nødvendigt, at ventilen ikke lækker luft. Derfor er det bedre at udvinde fra en ny flaske. Det anbefales at tjekke det for utætheder ved at lukke beholderen og stramt knyttede sine hænder. Ventilprop kan knytte til halsen af en plastflaske med lim, forsegling leddene tapede.

raket websted

Hvad det tager at raket steg vand fra en plasticflaske? Pad spiller en afgørende rolle. Til dets fremstilling er tilstrækkeligt at anvende et ark af spånplader. Fastgør flaskehalsen kan være metal stropper, monteret på en træoverflade.

faldskærm

At vande missilet kunne bruges flere gange på grund af sin succesfulde landing bør gives i opbygningen af en selvudpakkende faldskærm. Sy sin kuppel kan være af en lille del af tykt stof. Slynger tjene som stærk tråd.

Foldet faldskærm blidt folder og passer ind i en konservesdåse. Når raketten tager ud i luften, beholderlåget forbliver lukket. Efter start missiler hjemmelavet aktiveres mekanisk anordning, der åbner døren banker, og en faldskærm åbner under påvirkning af luftstrømmen.

At gennemføre den ovennævnte plan er tilstrækkelig til at bruge en lille gearkasse, der kan trækkes fra de gamle biler på radioen eller ure. Faktisk vil der passer til ethvert elmotor med batterier. Efter start, de raket mekanisme aksler begynde at rotere, at tråden er forbundet med låget beholder til en faldskærm. Når den sidste blive frigivet, vil kuplen flyve ud, udfolde og raketten problemfrit gå ned.

stabilisatorer

At vande præcis raket steg op i luften, er det nødvendigt at fastsætte den på affyringsrampen. Den mest enkle løsning - at gøre stabilisatorerne ifølge andre plastflaske. Arbejde udføres i følgende rækkefølge:

  1. Start med en plastflaske, på ikke mindre end 2 liter. Den cylindriske del af beholderen skal være glat og fri for bølger og teksturerede etiketter, fordi deres tilstedeværelse kan skade den aerodynamik af produktet under kørslen.
  2. Bunden og flaskehalsen er afskåret. Den resulterende cylinder er opdelt i tre bånd af identisk størrelse. Hver af dem foldes på midten til dannelse af en trekant. Faktisk, de foldede strimler skåret fra den cylindriske del af flasken, og vil spille rollen som stabilisatorer.
  3. I den afsluttende fase af de foldede kanter af stabilisatorerne er skåret strimmel i en afstand på 1-2 cm. De dannede fremspringende lapper i den centrale del af stabilisatoren slå væk i modsatte retninger.
  4. Ved foden af den fremtidige missil gør et opslidset stabilisatorer, der vil blive indsat i kronbladene.

Et alternativ til plast stabilisatorer er i stand til at tjene krydsfinerprodukter i form af en trekant. Derudover kan raketten undvære dem. Men i dette tilfælde, bliver nødt til at levere løsninger, der vil løse produktet på affyringsrampen i opretstående stilling.

forgrunden

Da missilet er monteret prop ned, er det nødvendigt at sætte på bunden af den omvendte flaske strømlinet næseparti. Til disse formål kan du trimme tip fra en anden lignende flaske. Sidstnævnte er nødvendigt at sætte på bunden af de omvendte produkter. Sikre denne næsedelen ved hjælp af klæbebånd.

lancering

Efter ovenstående trin har en vand raket, i virkeligheden, klar. Det er kun nødvendigt at fylde beholderen med vand med omkring en tredjedel. Nedenstående sæt missil affyringsrampen og luften pumpes ind i det med en pumpe, presning på proppen dyse arme.

I 1,5 liters flaske, bør presses størrelsesordenen 3-6 atmosfærer. Nå målet det er mere bekvemt, ved hjælp af en bil med en kompressor pumpe. Endelig nok til at frigive proppen-ventil, og raketten tager ud til luften under påvirkning af angriberen derfra vandgennemstrømning.

Som konklusion

Som du kan se, at lave en vand raket fra en plasticflaske er ikke så svært. Alt, hvad der kræves for sin produktion, kan findes i huset. Det eneste, der kan give problemer - hvilket gør mekanisk system implementering faldskærm. Derfor, for at lette opgaven, dens kuppel kan simpelthen sat på næsen af raketten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.