Mad og drikkevarerOpskrifter

Nyttige tjørn. opskrift på

Fordelene ved tjørn kendt af mange, og bruge disse funktioner til at forbedre tilstanden i kroppen. Brug den som en frugt, så blade og blomster af denne plante. Fremstillet af tjørn tinktur nyttigt for det kardiovaskulære system. De sænker blodtrykket, normalisere hjerteslag og rolig. Men du kan bruge dem til forebyggelse som en tonic. Det er sådan en vidunderlig tjørn. Opskriften på denne plante bør være blid, for at gemme alle de nyttige egenskaber.

tinktur

For det første skal vi tage hensyn til de gavnlige egenskaber af planter. Meget enkelt forbereder medicinsk tinktur af tjørn. Opskrift testet af tid og er meget effektiv. Til fremstillingen er det nødvendigt at tage de tørre blomster af planten i en mængde på 25 g og hæld 500 ml høj kvalitet vodka. Vi sætter tinktur i et mørkt køligt sted og vente tre uger. Endvidere bør det tage 30 dråber i 30 minutter før et måltid. modtager et kursus på en måned.

kompot

Nu forbereder vi kompot af tjørn. Opskriften indeholder ikke store mængder af ingredienser, men det opnåede drikke er meget velsmagende. Brug liter vand, 500 g sukker og lidt citronsyre. Tag tjørn og godt vasket. Derefter skæres i halve og fjern kernerne. Vi lægge dem i de forberedte krukker. Til fremstilling af sirup, er det nødvendigt at tilsætte sukker og citronsyre i vand. Vi opvarmes blandingen, indtil alle bestanddele er opløst. Fyld sirup tjørn. Opskrift på simpel. Det er nødvendigt yderligere at opvarme dåserne, utildækket. Så kan du lukke mere stramt.

Kaffe Hawthorn

Mærkeligt nok, kan disse frugter koges en stor kaffe drink. Du skal bruge et kilo jord tjørn og 300 gram jord cikorie. Tjørn bær er nødt til at være godt rengjort. Fyld dem med kogende vand i 3 minutter. Vandet drænes, og hvidtjørn tørre godt. Dette kan gøres ved at sætte det i solen eller anbringelse i ovnen. Første udførelsesform længere. Efter at male bærrene ved hjælp af en kværn. Bland med jorden tjørn cikorie. Brug denne blanding i stedet for kaffe. Det er meget nyttigt, fordi det har en tjørn. Opskrift på en enkel, og den resulterende drik opnås selv healing.

forfriskende drink

Denne drik kan erstatte morgen appelsinjuice. Det er helt puster nyt liv og forbedrer tone. Til forberedelse af glas tage honning, 3 liter vand, og citron kilogram tjørn frugt. Bær sortere og godt vasket, især hvis de har været opbevaret i et stykke tid. Vi skifter dem i en gryde, og fyld op med vand. Vi sat i brand, og bringe det i kog, kog omkring 25 minutter. Fusionere bouillon, frugt og presses gennem en sigte. Særskilt, koge to liter vand og afkøles. Så fortyndet med mosede kogt vand og nogle insisterer. Den resulterende bouillon filter og tilføje til det honning og citronsaft. Alle mix. Det er, hvordan du stadig kan tilberede tjørn. Opskrift præparat kan suppleres med mynte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.