Mad og drikkevarerOpskrifter

Lam i folie, bages i ovnen: en trinvis opskrift billeder

Lam, som du kender - kødet er meget velsmagende, kost, og endda til en vis grad deli. Men ikke alle kvinder vil vove at sende det på bordet. For det første på grund af den mærkelig lugt, som vil appellere ikke hver gæst. For det andet, vil ikke alle blive besluttet om forberedelsen af kødet, der mener, at processen vil tage en masse tid og tager en stor indsats. Og dem og andre er forkert værtinde. Lam i folie, bagt i ovnen - fad, perfekt til ferien bordet, og ganske hurtig at tilberede. Kødet bliver mørt.

Så på dagsordenen - lam i folie, bagt i ovnen. Trin for trin opskrift med fotos knyttet. Lad os starte?

ingredienser

Den vigtigste ingrediens - selvfølgelig lam. Leg bages i ovnen (i folie) og serveret på salatblade, vil se fantastisk på bordet og smagen er perfekt. Men du kan tage de spareribs, bacon eller andre dele. Alt, hvad vi har brug for et kilo kød.

Også, for at forberede lækker lam i folie i ovnen, det tager to eller tre store løg, salt og peber, en lille klase vindruer uden kerner, kaukasiske krydderurter (hvis de ikke er tilgængelige, kan du bruge nogen af de krydderier til kød, som du kan lide).

Trin 1: Forbered kød

Som med enhver opskrift, der er involveret kød, lam i forberedelse spiller en vigtig rolle forberedelse. Stykke skal vaskes og lægges i blød et par timer i letsaltet vand. I løbet af denne manipulation vil efterlade al unødvendig og overflødig blod, udhule mærkelig lugt, så uglesete af mange. Kødet bliver mere bløde og møre, prosolitsya. Efter lammet tog saltbad, vaske det ikke længere er nødvendige, simpelthen pat tør med et stykke køkkenrulle.

Trin 2. Krydderier

Vi går videre til tilberedning af kød til at grille. Det er vigtigt at bemærke, at udarbejdelsen af en parabol i en folie - processen hurtig og nem. Dette materiale er ofte gemt husmødre fra unødvendige udgifter tid på madlavning. Lam i folie, bagt i ovnen, opskriften med et foto, som vi tilbyder i dag er ingen undtagelse fra reglen.

Men før du lægger et stykke kød i folie og bages, bør det være en god smag krydderier. Til vores opskrift er bedst egnet kaukasisk. De kan købes på ethvert speciale butik. Hvis lam i folie, bagt i ovnen, forberede dig, så at sige, i al hast, og krydderier højre hånd er ikke - så fortvivl ikke. Tag den normale jorden allehånde eller en blanding af peber, lidt grønt (så det er præcis der i køleskabet), gurkemeje eller karry til en flot farve.

Trin 3. Bejdsning

Enhver kød før tilberedning marinere bedre, især lam. Før marinering anbefaler Hak løgene og gøre dem deres "kuld" og "tæppe" for kød. Sæt stykke løg i en skål, satte kødet på toppen og dække med den øverste "tæppe" af de resterende grøntsager.

Som sådan bør lammet marinere i køleskabet i tre til fire timer. Hvis tiden er kort, er det nok til en time, men ideelt set - jo mere, jo bedre, fordi den juicier og mere mørt kød vil være.

Trin 4. Druer

Syrlig og sød smag af drue spiller en væsentlig rolle i opskriften "lam i folie, bages i ovnen." Eksperter anbefaler at tage en sort eller grøn, uden kerner, så for ikke at bruge meget tid på slagtning af produktet.

Så skal vaskes en klase vindruer, taget fra hinanden. Hver bær, der skal skæres i halve. Omhyggelige arbejde, men det er virkelig værd at den tid og efterfølgende godt påvirke den samlede smag af skålen.

Trin 5: Folie til at hjælpe

Kom komplet fad til bagning. På et stort stykke folie (det er ikke nødvendigt at fortryde) Sæt marineret lam med løg, sted på toppen af drue skiver. Et vigtigt punkt - forseglingsfolien.

Prøv at holde kødet blev omhyggeligt "pakket ind", at der ikke er nogen huller eller pauser materiale. Dette er for at sikre, at der i forbindelse med udarbejdelsen af lam er ikke tørt og godt propeklas.

Trin 6. Ovn

Forberede og opvarmes ovnen bør forhånd (før 200 grader). Hvordan til at bage lammet i ovnen i folie? Tid til at tilberede denne parabol ikke brug for så meget som det ser ud til at mange elskerinder. Hvis du er godt indpakket kød i en folie det er kogt inden fyrre - Fifty minutter.

Selvfølgelig en masse afhænger af tidspunktet på marinering af kød, typen af kød, som du har valgt at bruge til opskriften og, selvfølgelig, af arbejdet i ovnen.

Trin 7. Feed

Der er flere muligheder. Hvis du ønsker at indsende et stykke fårekød til hver gæst, vil du have hvert stykke stegt i en separat folie. Men jo mere økonomisk mulighed ville være en "ét stykke", som du senere, før servering, bare narezhete i portioner og indsender på den samme plade. Indret det kan være en smuk grøn salat blade.

Lam med kartofler

Når du ønsker at spare tid og tjene kødet med en side parabol straks, lammet i folie, bagt i ovnen med kartofler, vil være en gave. Til denne opskrift skal du bruge: et halvt kilo af fårekød, en lille gulerod, fire - seks store kartofler, en knivspids rosiner og den samme mængde svesker, et halvt glas rødvin, at krydderier smag.

Til denne opskrift, eksperterne rådes til at tage et stort stykke mørbrad. Det bør vaskes og foroven for at foretage små indsnit. Disse huller sætte en lille plade af gulerødder. Kødet er derefter salt, peber og gnid med duftende krydderier eller tørrede urter.

Kartofler rene og skæres i skiver. Foret med folie på en bageplade. Det sætte skiver af kartofler, svesker og fortsætte med at blive lagt oven - kødet. Derefter sætte en knivspids rosiner, hæld vinen, og lukke stram folie, som i den første opskrift. Husk, jo tykkere vil være lukket folie kød, jo bedre er det propechetsya.

Til denne opskrift ovn bør opvarmes til 160 -170 grader. Tilberedningstiden vil stige, men ventetiden er værd resultatet. Jeg gik en time, og du kan få kødet ud af ovnen.

Fordelen ved denne opskrift er, at kødet allerede er kombineret med en lækker side skål. Kartofler under madlavning juice gennemblødt, mættet med vin og frugt smag, blød og smuldrende.

Lam med honning

Som du ved, lam - det kød, der er kombineret med en utrolig sød tilføjelser, hvad enten det er gulerødder, rosiner, svesker. Honning - er ingen undtagelse.

Vi tilbyder dig en hurtig og nem opskrift. Lam i folie, bagt i ovnen med honning, sandsynligvis vil kunne lide din familie og venner. Til fremstilling af take: et pund fåre-, fire spiseskefulde honning, rosmarin, et par skeer sennep, peber, salt, citronsaft (1-2 teskefulde), 3 hvidløgsfed.

I denne opskrift, det vigtigste punkt - marinering af kød. Denne procedure tager en masse tid, så forberede marinaden om aftenen, og den næste dag er tilberede kødet. Før marinering af kød, som sædvanlig, vasket grundigt under rindende vand og aftørring med en tør klud.

Forbered marinaden. Bland i en lille skål, citronsaft, honning og sennep. Tilsæt honning, salt, peber og krydderier. Vi smider en kvist rosmarin, knust hvidløg smag. Denne marinade kød skal bruge et minimum af 10-12 timer. Jo længere du marinere kødet, jo bedre og hurtigere de lave mad. Marinere et stykke af aftenen, i køleskabet, og du kan tilberede den næste morgen.

Når kødet er marineret, kan du koge ovn. Forvarm det til 200 grader. Spredes på en bageplade og lægge et stykke folie til kødet. Fra ovenfor, kan du hælde den resterende marinade. Wrap stramt og indsende til at bage i ovnen i 50-60 minutter. Fem minutter, indtil kogt, kan du fjerne gryden, lidt løft folie og sættes tilbage i ovnen i yderligere ti minutter. Efter sådan manipulering er inden kødet saftigt og mørt, og den øverste skorpe dannede rosenrødt honning.

Saucer for brændt lam

Bagt lam - det er elegant og festlig fad. Men hvis du ønsker at overraske og behage dine gæster endnu mere, stillingen derudover også original sauce - mynte, hvidløg eller tranebær.

Men vi tilbyder en version endnu mere usædvanligt - orange og vin. For at gøre det, skal du bruge: et glas rødvin, en stor orange, et par fed hvidløg, en stor løg, en knivspids tørret timian og rosmarin, en spiseskefuld smeltet honning, et par spiseskefulde vegetabilsk olie.

Hæld i gryden lidt olie til stegning og sat tilbage finthakket løg. Passeruem, efterhånden tilføje de øvrige ingredienser: hakket hvidløg, frisk presset appelsinsaft, tørrede urter og krydderier. Hæld et glas rødvin og lad det simre det hele på lav varme. sauce tjekket sig rede tæthed. Så snart den samlede masse af væsken er reduceret med 2-3 gange, sauce er klar. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.