Mad og drikkevarerOpskrifter

Kvark

Kvark - et uundværligt produkt i forberedelsen af desserter og sandwich, som han havde en blid cremethed. På grund af det faktum, at disse oste er meget dyre, er det bedre at tilberede dem derhjemme. Du kan gemme og gøre det på den måde, du ønsker, ved at vælge en passende opskrift.

kvark

En liter mælk til at blande med et glas yoghurt og 1/3 kop creme. Sætte gryde med denne blanding multivarku i den tilstand af "quenching" minutter ved 30. Dækslet ikke er lukket, at overvåge processen. Ved opvarmning blanding mejeriet til omkring 80 grader, vil det størkne. Sæt et dørslag i en anden gryde og dæk det med gaze, foldede flere gange. Sætte osteblandingen cottage, løfte kanterne af osteklæde og lad dræne serum. 5 minutter senere sættes i form af den resulterende ost, salt og blandes med persille og dild.

Kvark med svampe og løg

Af en halv citron og pres saften kræves derefter stamme gennem ostelærred, der ikke var kød og frø. Panden hæld 500 ml 20% fløde og sat i et vandbad, dvs. en mindre gryde lagt i en stor vand placeret deri. På lav varme under konstant omrøring for at opvarme cremen til 80 grader. Lidt salt den. En tynd strøm under fortsat omrøring, hæld citronsaft. I dette tilfælde vil cremen blive udfaset. 5 minutter senere, de rullede op - de skal fjernes ved 4 minutter til afkøling. I en skål sætte salatslynge, lægge sin calico klud og hæld den afkølede creme. Ikke presning, giver valle afløb. Det tager omkring 3 timer.

Den resulterende flødeost kan tilsættes fyldstof. For eksempel, hvis den er grøn - er det nødvendigt at hugge blenderen. Hvis dette svampe og løg, steger brug 200 gram friske svampe og hakket løg i en pande for at dræne olien, og male blandingen i en blender.

Fyldstoffet blandes med ost, når valle drænet. Bedre ost, der i et glas formular og derefter sætte i køleskabet 5 timer.

Skørost i et vandbad

Tre liter pasteuriseret mælk i et vandbad i ca. 5 minutter ved en temperatur på 85 grader. Lad den afkøle til stuetemperatur. Hæld 150 ml yoghurt eller yoghurt. En gryde med en blanding af mælkesyre wrap et håndklæde og sættes i varme til 8 timer. Kontroller parathed af flok. Spoon at øse op lidt af den resulterende masse. Serum bør have en grønlig farve. Fracture blodprop skal være glat og skinnende overflade. Pan af den resulterende masse sættes i et vandbad ved 50 grader i 3 minutter for blodproppen til jævnt varmet, gøres på flere steder brede kniv punkteringer.

Colander lægge en linned serviet og forskyde vægten af mælkesyre. Når afløbet valle, den opnåede ostemasse drejning i en kødhakkemaskine, tilsæt 30 g smør, rør smør. Hytteost svøbt i et lagen, sætte mellem to brædder og dækker en lille åg 8 timer. Ost indsat og sættes i køleskabet.

Kvark med dild og spidskommen

For sin forberedelse skal 100g smør 600g trummerum med ostemasse. Tilsæt 150 g creme og bland. Sætte 12 g salt, finthakket dild, og kommen. Curd sat i en stofpose, som du ønsker at binde op for natten og sat under åget på et køligt sted. Om morgenen osten er klar.

Hurtig flødeost

Opskriften foreskriver pulverisere ostemasse 2 kg. Kog 2 liter mælk og sætte det i sit sommerhus. Put i et vandbad ved 20 minutter, derefter dekanter ostemasse. Når valle drænet, tilsæt æggemassen, en halv liter creme fraiche, en knivspids bagepulver, 6 æg, 200 g smør. Kog ved svag varme. Når ostemasse vil strække, at sætte det i en passende form og sættes i køleskabet. Efter et par timer osten er klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.