Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Du havde et bad? Drøm bog vil fortælle dig, hvad det betyder

Hvad betyder det, hvis du drømt om Bath? Drøm bog kender svaret. At kende fortolkning af din søvn, læse artiklen. Ja, i mange henseender den værdi afhænger af de konkrete omstændigheder.


Hvis du drømte, at du bader i et dejligt bad, hvor en let damp og rent vand, det lover dig sjov og lykke i hans personlige liv. Hvis du er omgivet af snavs, rumtemperaturen er ganske lav, og generelt ubehageligt for du bad, drømmetydning forudsiger, at snart venter splid med sin mand.

Hvis dampbadet du synger sange i den nærmeste fremtid, kan du komme til tilbageholdelsessteder.

I tilfælde af at drømte om et bad, hvor du sidder i tøjet, gør dig klar til sorg, bekymringer eller alvorlig sygdom. Sådan en drøm er et dårligt tegn.

For at se andre mennesker, der er dampede, for at sikre, at du kommer ind i en spændende virksomhed for dig. Hvis folk danser, er det et tegn på forestående sygdom.

Hvis du drømmer få dig i bad - vil opleve håbløshed, apati og sygdom. Når du drømmer, at du går ud, betyder det, at du venter på sjov og fornøjelig begivenhed. Det betyder også, at din angst vil forsvinde og vil komme nye ideer.

Jeg drømte om en kvinders badehus? Drømmetydning varsler sygdom og sorg. Hvis en mand ser en drøm, kan det tale om sin forlegenhed, hvis en kvinde - at hun har eller vil kappes. Du ser mænd - er fattigdom. Blodet udgød i badet, til tidlig død. Hvis du står nøgen, vil du være bundet af nogen skandaler. Hvis andre mennesker er nøgne, vil dine fjender gøre noget for at holde dig på rette vej.

Du drømte den drøm, du er ved at opbygge et bad? Så så snart du møde din "soulmate", og vil leve lykkeligt. Hvis bygningen er engageret i den anden person, er det muligt forræderi på den del af din nuværende udvalgte eller udvalgte.

I tilfælde, når du ser, at rummet er tændt, drømmetydning forudsiger en alvorlig skænderi med familiemedlemmer. Det samme kan siges om en drøm, hvor du er sat i brand i bygningen.

Hvis du besøger et tyrkisk bad, kan du pludselig bliver syg, når du opholder dig væk fra familien og fra huset. Men denne drøm forudsiger og interessant, behagelig oplevelse.

Svedende i en sauna eller et bad - ikke et godt tegn. Han forudsiger, at du vil være omgivet af irriterede og bitre mennesker.

Hvis du skråstreg selv med en kost, der står, at du er på en eller anden måde føler sig skyldig og straffet for forseelser.

Drømte der brændte varm damp? Du vil ulykkelig kærlighed.

Hvis du gled, vil du hurtigt lave en uheldig fejltagelse.

Løsning af drømme Freud tyder på, at hvis badning i badet, du kan lide, du er helt tilfreds med kvaliteten af deres sexliv. Hvis du bliver forbrændt eller kulilteforgiftning, så er der seksuelle forstyrrelser.

Hvis du vasker tøj, så du oplever undertrykkelse, og du ikke kan lide din egen krop. I tilfælde af du steget, uden at fjerne tøj, du er bange for ubeskyttet samleje.

Hvis du har sex i badet, vil du snart komme til at kende den person, der vil være i stand til at realisere alle dine hemmelige intime begær. Og din fagforening vil være helt tilfreds.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.