ForretningLandbrug

Kål - dyrkning og pleje, eller hvordan man får en ordentlig høst

Historisk set i vores land, så at en af de vigtigste kilder til vitaminer er i vinterhalvåret, selvfølgelig, kål, især syltede. Kål kål, dyrkning og pleje, som bør være særligt forsigtige, nødvendigvis findes i senge af det store flertal af hjem haver og forstæder. I dette tilfælde, meget populær blandt gartnere rette nyder tidlig kål. Men det er i stand til at levere en masse problemer, især i samarbejde med vejret. Meget ofte er der en situation, hvor de planter er forberedt til plantning i jorden allerede, man kan sige, udvikler, og muligheden for at gøde jorden for at plante der er ingen måde, fordi jorden er stadig ret rå.

Én gang i det åbne land

Der er en række populære og videnskabelige og teknologiske teknikker til at løse dette problem. Lad os prøve at lave en sammenlignende analyse, hvad der sker i slutningen, dyrkning af hvilket gøres på forskellige måder kål. En mulighed kunne være den næste. Selvfølgelig, i efteråret til rådighed for en række af sommerens hjemmehørende senge tilbage efter høst med en løs, ikke trampet jorden. Det er det ideelle sted, hvor kilden vil blive plantet kål, dyrkning og pleje meget forenklet i dette tilfælde. Det eneste aspekt, der er absolut nødvendigt for at overholde - er at skjule en seng af hø seng. Faktum er, at denne begivenhed er i stand til at sikre tilgængeligheden af jord, herunder luftfugtighed parametre for landing. Kål dyrkning som begynder i foråret, plantes direkte i det åbne jorden og dækket med et spunbond. I betragtning af, at efter vinteren jorden indeholder nok fugt, så vandes i nogen tid givet de planter er ikke påkrævet.

Vej gennem kimplante drivhus

En anden mulighed vokser sådan et værdifuldt produkt som kål, dyrkning og vedligeholdelse, dog lidt mere kompliceret i dette tilfælde, er følgende. Opretter en frøplante drivhus, hvor kopper er normalt plast halv-liters, spirer stille og roligt udviklet indtil slutningen af april. Det er først efter dannelsen af 4 til 6 hele blade transplanteret at åbne jorden.

Som praksis viser, kål, dyrkning og vedligeholdelse af hvilke den første metode, der er udviklet i første omgang mindre aktiv, en måned og et halvt efter landing i det åbne land den fanger op prøver af en anden udførelsesform desuden overfladisk ser meget sundere i det mindste i farve af løv. Naturligvis kål dyrket i drivhus oprindeligt mindre udsat for sygdomme og skadedyrsangreb. Men hvis du holder de økonomiske beregninger, kan det forstås, at i det første tilfælde, effektiviteten er meget højere.

Kålrabi - et alternativ til citron

Det er klart, at de interesser, hvidkål til de vegetabilske gartnere ikke er færdig. Meget populær kål blomkål dyrkning som kan udføres, også i de nordlige områder, hvilket er langt vigtigere for vores land. Hvad er hemmeligheden bag succesen af de sorter af kål? Alle meget enkel - mange flere end den citron, kan indholdet af C-vitamin Således kålrabi betragtes et universalmiddel i perioden med den såkaldte vitamin sult - vinter og forår. I det store og kolibrier kål dyrkning som i princippet ikke er en kompliceret proces, kan det blive et alternativ til nogle prydplanter. Det er klart, at du kan købe billig og enkel citron i den nærmeste butik, men produktet er dyrket med deres egne hænder er mere behageligt og kær til hjertet, smigrer forfængelighed og dekorerer bordet.

Alle gode høst, held og lykke og være glad!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.