ForretningLandbrug

Grå Wizard (kyllinger): råd om dyrkning. Kyllinger for kød og æg kyllinger

Hubbard Virksomhedens specialister er engageret i avl fjerkræ i mere end 90 år. De yngler også blev avlet til produktion på gården, Master Grey. Kyllinger, også kendt som Master Gries er kød og æg.

avlsarbejde

Nu afsætte to underarter af fugle, der tilhører denne race. Selskabet er involveret i avl af kyllinger Grå Master M. De blev opnået som følge af krydsning af haner med kyllinger Redbro M. Men det er ikke alle resultater af virksomheden "Hubbard". Også fra Master Grey haner og høns Redbro blev opnået S kyllinger, kaldet mester S. Gray

Som for krydsning i hjemmet, det forårsager nogle vanskeligheder. Ofte ved en fortynding opnået andre kyllinger. Hybrid afkom giver ofte de racer, der er blevet anvendt til at opnå det.

Bedre at købe kyllinger i gårdene testet, så efter den første molt ikke var der, at du har en meget forskellig kors. Men fuglene er hårdføre nok: under normale liv til at dø bør ikke overstige 2% af unge dyr.

Beskrivelse af arter

Kyllinger Master Grey er kød og æg racer. De er kendetegnet ved bemærkelsesværdigt hurtige vægtstigning. Den fjerdragt af deres grålig-hvid farve, kan de ligne gøg.

Kyllinger Voksne Grå Master kan veje op til 4 kg, haner nå og 6 kg. Sådan en masse ringes op uden indførelse af forskellige tilsætningsstoffer til kosten. Blandt de pårørende, de skiller sig ud på grund af dets dimensioner. I dette tilfælde kan de dyrkes under de samme betingelser som den konventionelle fjerkræ. De er ikke alt for kræsen til betingelser, temperatur. De passer en normal varieret kost, har de ikke brug for en bred vifte af kemiske tilsætningsstoffer.

fordele

Kyllinger Master Grey selv når blandet indhold med andre fugle er mere intensiv sæt af massen. Så i gennemsnit tre uger gamle kyllinger vejer omkring 570 g., Til den måned, deres vægt op til 1 kg. I en alder af tre måneder de unge høns vejer 2,5 kg. I dette sæt foderforbrug sådan masse på 2 til 3 kg for hele perioden.

På samme tid i 5 måneder, de kan begynde at lægge æg. I gennemsnit per år kan modtage omkring 220 stykker.

Hvert æg vejer omkring 70 gram. Det er klart, at unge kvinder, de er lidt nemmere, og i voksne fugle kan mødes og vægt 90 gram.

fængselsforhold

Kylling race Grey Master adskiller uhøjtidelighed. Det tilpasser sig næsten alle klimatiske forhold. Det er rigtigt, at fugle af denne art er nødvendigt at sikre et velplejet og altid rent sted. Det er også vigtigt at sikre, at der i stedet for kylling indhold var fugtig og fugt. I huset skal være ventilatoren, der giver ventilation. Det er tilrådeligt at placere det, så det er sydvendt. Men samtidig huske på, at udkastet ikke burde være der.

Den optimale højde på hønsehuset anses for at være - 1,8 m Det bør være moderat varme, lys, og selvfølgelig ren.. Den mest behagelige temperatur er 2-27 0 C. Hvis alle disse betingelser ung sandsynlighed for overlevelse er 98%. Dette antyder, at en tilstrækkeligt ihærdige kyllinger Master Grey.

Beskrivelse af arter og betingelser bør også indeholde oplysninger, at for hver 10 m 2 bør ikke have mere end 20 høns. For dem er det ønskeligt at organisere roosts. Du kan bruge stænger med en diameter på omkring 5-7 cm.

Huset skal være varm om vinteren. På grund af dette skal gennemføres i den kolde årstid kyllingerne. På snavs gulv nødt til at bygge en dyb leje af snittet halm, træflis, savsmuld, tørrede blade. Dens højde bør være mindst 15 cm. Ugentlige er det nødvendigt at løsne, blandes sammen, og tilføje et lag af ca. 5 cm i højden. På denne måde slutningen af vinteren det bør være i det væsentlige 0,5 m. Fjederen kan anvendes som gødning for drivhusene. De hønsehuse med trægulve skal opdateres jævnligt.

race produktivitet

I gennemsnit anslås det, at hver kylling race Master Gray giver mere end 200 æg om året. Jo bedre organiseret med hensyn til bolig og fodre fuglene, jo mere tilbøjelige til at få højere produktivitet. Så en af forudsætningerne er organiseringen af reder.

Til disse formål kan du bruge trækasser, hvor du har brug for at sætte halm, træspåner eller hø. De skal være tørt. Dimensioner Stikkontakten skal være tilnærmelsesvis følgende: dybde - 35 cm, bredde - ca. 30 cm før ind deri skal være lille møtrik (ca. 5 cm) ..

nødvendige tricks

Mange mennesker, der kun lige er begyndt at engagere sig i dyrkning af fjerkræ, ikke ved, hvad der er behov, "bad" for eventuelle kyllinger. Fjerkræhuse såkaldte kasser eller andre beholdere, hvori hældes en blanding af sand og aske. Med sådan en "badning" fugl rense sig af parasitter til stede i deres hud. Ingen undtagelse og høns Master Grey.

Det er vigtigt at sørge for, at de ikke havde lus. Og på siddepinde og gulvplankerne ikke bør være et rødt mærke. For kyllinger for kød og æg racer bør overvåges. Hvert hus bør regelmæssigt inspicere dem.

Pleje steder

Før avl fugle, er det vigtigt at beskæftige sig med alle de nuancer, der kan opstå er de mennesker, der vil have høns Master Gray. Beskrivelse af arter er med til at finde ud af hvordan du kan lide fugle og beskæftige sig med, hvordan de skal indeholde.

Før du køber kyllinger er nødvendigt at forberede de lokaler og udstyr til dem. Så ud over at rutinemæssig rengøring og afstøvning er det vigtigt at desinficere alle. For udstyr, der anvender varm opløsning af soda ash koncentrationer på 3-5%. Desinficer vægge, salt gås, kan gulvet være en række måder. Således til disse formål, skal du bruge en af de foreslåede løsninger til dette:

- 2% kaustisk soda;

- 3-5% ksilonafta eller creolin;

- 3% formalin.

Desuden er alle vægge og lofter skal hvidvaske kalk opløsning 20%. Efter 12 timers behandling lufte rummet.

fodring

Hvis du vil have fuglen voksede hurtigt og begyndte at trave i tide, er det nødvendigt at vide, hvordan hønsene skal holdes Master Grey. Fodring dem skal være komplet og alderssvarende.

Således bør kosten indeholde friske krydderurter, grøntsager, korn, knuste æggeskaller, kridt, fisk og benmel. Men for bedre vækst er bedre at bruge færdiglavet høj kvalitet dyrefoder. Så under en alder af 2 måneder, kan de lever PC-2. A 8 til 20 uger er optimal foder PC-4.

Følg kost og er nødvendigt for et godt fejede kyllinger Master Gray. Anmeldelser tyder på, at dannelsen af high-grade shell æglæggende høns skal have særlige mineraler. Dette kan anvendes som æggeskaller anvendte, og knuste skaller eller formalet kalksten.

Men selv om kyllingerne og uden tilsætning af disse stoffer er født normal, betyder det ikke, at de ikke bør føjes til deres kost. De bidrager til at forbedre fordøjelsen, og derfor mere effektiv udnyttelse af foderet. Øvrigt næsten 1/5 af mineralet blandingen bør indeholde grus. Men det er vigtigt at undgå store sine sorter.

Det er ønskeligt, at kyllingerne altid har adgang til den mineralske fodring. Det bør være i lavvandede trug eller trug.

Anmeldelser af fjerkræavlere for Avl og vedligeholdelse

Før du køber en kylling, er det vigtigt at vide, hvad de vanskeligheder med indholdet kan forårsage høns Master Grey. klippe funktion giver fuldstændige oplysninger om alle krav.

For eksempel har de en højere immunitet end slagtekyllinger fugle. Men du behøver ikke opretholde dem i beskidte rå høne. I dette tilfælde har de mange fordele i forhold til konventionelle fugle. For eksempel, selv i den konventionelle afbalanceret foder dem meget hurtigere vægtøgning. Sandt nok, hastigheden for vægtøgning de har mindre end de klassiske slagtekyllinger, men de er ikke lunefuld betingelserne. Desuden er de udmærker sig ved en god ægproduktion.

Men mange mennesker siger, at dårlig avlet kyllinger Master Grays hjem. Hvis deres dyrkning er ikke noget problem, så få en hybrid afkom af denne race kan være problematisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.