Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Bedste russiske restaurant i Moskva

Russiske køkken - er i konstant udvikling med de samme traditioner. Prøv retter, der er af en særlig smag, kan det kun være i de bedste restauranter, som bruger de gamle opskrifter og ikke er bange for at tilføje dem noget nyt og originalt. Russisk restaurant i Moskva, hvor ratingen foreslås i dette papir, tilbyde besøgende et stort udvalg af moderne og traditionelle retter. Det er de forskellige fortolkninger af det samme med tilstedeværelsen af kærlighed gode produkter og kulinariske traditioner.

adgang

Rusland - et stort land, hvor du kan finde masser af muligheder for inspiration. Kulinariske traditioner er så stor, at de bedste kokke skabe unikke mesterværker, der vil dekorere den kongelige fest. Virksomheder, der tilbyder ægte russiske køkken, der søger at maksimere det fulde potentiale i dette enorme område. Det er derfor, det er så let, kan du ikke kun nyde de bedste retter så godt og har en stor tid besøger russisk restaurant i Moskva.

"Pushkin"

Dette er en af de første institutioner i hovedstaden, som tilbyder retter i de bedste traditioner i russiske køkken. Det åbnede i 1999, men er stadig en benchmark på området for madlavning. Vi kan sige, at dette er den bedste russiske restaurant i det centrale Moskva. Under ledelse af konstant kok Andrei Dellosa var han allerede en legende. Interiør af restauranten er meget original og de første skridt er forbløffende. Restauranten består af fem værelser, hver har sin egen smag til designet.

"Apotek" - et sted, hvor man kan opleve atmosfæren i den tid, nyder storhed og unik atmosfære. Salen er indrettet med antikviteter: fløjtende kedel, som næres af en underliggende alkohol lampe, den første hånd-symaskine, Sølv Chokolade maskiner, klaverer, ure med en melodisk slag og jukebox, som allerede har passeret en alder af 130 år.

"Pejs Room" - et storslået, grand værelse, som er dekoreret med smukke kalkmalerier, loft med billedet af gudinden for sejr Nike og en smuk pejs.

"Mezzanine" - Hall, der minder om en aristokratisk kontor. I den vil du finde hylder og skabe fyldt med bøger og en stor mezzanin, som er placeret over den store sal.

"Library" er indrettet i tidsånden.

Det vigtigste sted er besat af hylder med bøger, to teleskoper og kloden. På nogle dage, er det rygte opmuntrende turister levende musik (fløjte og harpe).

Hall "Kælder" er mere som Apothecary laboratorium.

Restauranten har en sommerterrasse med udsigt over den grønne Tverskoy Boulevard, og udestuen, som har et stort panoramavindue med udsigt over boulevarden og omgivet af grønne områder. For hver kunde, er der et hyggeligt hjørne.

menu

Bedste russiske restaurant i Moskva tilbyder sine gæster lækre retter tilberedt i de bedste traditioner. Det tilbyder en original menu, som kaldes "Gastronomisk Bulletin". Kokken af restauranten, som forbliver uændret siden dens åbning, er i stand til at skabe mesterværker af kulinariske kunst, som vil blive serveret mindst lige så fine vine. Til morgenmad tilbyder restauranten nogle mejeriprodukter, æg 6 madlavning muligheder, masser af desserter (pandekager, frugt, kager), marmelade, saft, slik, kaffe og te. Udvalg af appetitvækkere og salater, også er enorm. Bedste russiske restaurant i Moskva begrunder sin status.

Etableringen tilbyder mere end 10 salater, fra den enkleste til den mest sofistikerede, og et stort udvalg af appetitvækkere af fisk, kød, grøntsager og svampe. Glædeligt sortiment af lækre, lækre kager. De første måltider i restauranten er udarbejdet udelukkende af gamle russiske opskrifter. Kulinariske delikatesser af kød, fisk og fjerkræ er slående selv krævende gourmeter. Vinkortet - det er simpelthen et mesterværk. Dens Swell kun de bedste og mest lækre drinks. serveres Alle retter med masser af greens og grøntsager. Omkostningerne ved måltidet kan synes imponerende, men glæden ved ægte kongelig fest er det værd.

"Doktor Zhivago"

I betragtning af de bedste restauranter i russiske køkken i Moskva, for ikke at nævne "Doktor Zhivago". Dette er en forholdsvis ny institution, som allerede har formået at vinde over sit publikum. Det tilbyder en ægte russiske køkken. Restaurantens interiør er originale, er der ingen overdreven patos. Hvidkalkede vægge er dekoreret med reproduktioner af post-revolutionære maleri, mosaikker og statuer undergrundsbaner tid pioner. Dette er en typisk restaurant, der serverer traditionelle russiske retter. Moskva - en stor by, men så velsmagende måltid, kan du ikke overalt. placerer menuen er enkel. Du vil blive serveret en god portion grød, som krydderier kød, indmad og nødder.

Den første i suppen kan serveres i restauranten, lage, nudler, suppe og andre retter af russiske køkken. Kød, fisk, grøntsager, kulinariske kreationer fra kokken, pandekager med bær og vildt, pickles og marinader, desserter og kager - "Doktor Zhivago" alle dekorere dit bord når du besøger steder Blandt andet tilbyder restauranten omkring 300 sorter af vodka og et stort udvalg af læskedrikke. Kommer her, kan du blot nyde atmosfæren i den moderne russiske restaurant med lækre retter.

"Ærlig mad"

Russisk restaurant i Moskva "Fair køkken" - en selvstændig institution, som er populær blandt de besøgende og har et fremragende ry. Dets vigtigste funktion er ejeren og kokken Sergey Yaroshenko. Han har skabt sit barn og opvokset det til dette niveau. At være en ivrig jæger og tilhænger af god og velsmagende mad, betaler han stor opmærksomhed på restaurantens menu. I den vil du finde mange retter af vildt, laks og vildsvin. Fra Sibirien pålidelige leverandører bringe i restauranten fisk og små forstæder gårde levere mejeriprodukter.

Restauranten ejeren selv gør en tinktur, der har fremragende smag.

Dette er den sande russiske køkken i alle dens manifestationer. Særlig menu, der er gyldig for måneden er dedikeret til et enkelt produkt eller en betydelig gruppe. I den vil du finde retter med brug af den vigtigste ingrediens. Omkostninger er også en fest vil blive glædeligt overrasket. Her kan du spise lækker og billig.

"Oblomov"

Restauranter nationale russiske køkken i Moskva er på sin liste anden væsentlig institution. "Oblomov" er beliggende i et gammelt palæ, stylet i overensstemmelse med sit navn. Den klassiske restaurant menu indeholder alle de traditionelle russiske retter.

Det tjener suppe, kager, korn, kød, grøntsager, fiskeretter, som du kan afprøve et par årtier siden. Denne bagte sorte brød krabber, hvid laks, gås, bjørn kød og mange andre lækre retter. Primordially russisk måltid dekorere lækre drinks og desserter.

konklusion

De bedste restauranter af russiske køkken i Moskva er velkomne til at åbne dørene for besøgende. Her kan du fuldt ud at opleve smagen, og den måde at leve på en stor nation. Hver institution i sin egen originale, men alle set begrebet lækker mad i de bedste traditioner i det russiske folk. Kokke, fagfolk, skabe kulinariske mesterværker, med udgangspunkt i de gamle opskrifter og tilføje dem et strejf af modernitet og raffinement. Alle retter er maleriske, usædvanlige og samtidig enkel, som den russiske sjæl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.