TravelingRetninger

Natklub "Jagger" (St. Petersborg): anmeldelser

Club "Jagger" - et af de foretrukne steder for beboere og gæster i St. Petersborg. Etableringen tilbyder kunderne fremragende køkken og drikkevarer fra in-house bryggeri. Men vigtigst af alt, hvorfor de kommer her Besøgende - liveoptrædender af rocklegender.

eksklusiv musik

Unik energi hersker i klubben. Atmosfæren i denne restaurant - det er sjovt og masser af positive følelser, der skaber et gæstemusikere. På den store koncertsal er stjernerne i den internationale scene. Nyd deres præstationer kan være hvem som helst. Salen er udstyret med lyd og lys teknologiske innovationer, der gør forestillingen mere end kvaliteten. Singing i klubben er ikke kun kendte kunstnere, og et par populære bands med en stor fremtid.

Det skal bemærkes, at musikerne arbejder kun "live". Grundlæggende stil - melodier i det sidste århundrede. Især: blues, rock and roll, jazz, disco, funk og rock.

udvælger omhyggeligt kunstnere club "Jagger". Adressen på en af de mest berømte institutioner i St. Petersborg: pl. Forfatning 2. Relativt tæt er to metrostationer.

Restauranten har en hjemmeside, som opdateres løbende. Det er, hvor du kan lære om mange forestillinger og koncerter af foretrukne musikere.

lækker mad

Men ikke alle kunder kommer til klubben på grund af opførelser af kunstnere. Mange er tiltrukket af de rige menu i restauranten. Komplekset har en fremragende køkken, som er rost uden undtagelse. Du kan prøve mexicansk, europæiske og amerikanske delikatesser. For kvaliteten af den mad, der er ansvarlige talentfulde kokke.

Club "Jagger" byder mellemmåltid som den vigtigste retter, supper og eksklusivt. Meget ofte besøgende bestille mærkevarer pølser og snacks pennomu drikke. Etablissementet tilbyder tre typer af øl, prisen svæver omkring 200 rubler per glas. Du kan spise og lækre desserter.

Men de besøgende hævder, at det bedste her til middag og beordrede en forretningsfrokost. Dette kompleks er meget solid, lækker og billig, er opdelt i faste kunder. Det skal bemærkes, at hver dag retter varierer.

Hertil kommer, at administrationen i weekender og på helligdage tilbyder en række tilbud og rabatter på både menuer og værktøjslinjen på kortet.

administrationen og den offentlige samarbejde

Natklub "Jagger" kan straks sætte sig ned ved bordet mere end 200 mennesker. Andre kunder, i mellemtiden, ser koncerten program på en bred dansegulv.

Især behagelig overraskelse gæster interiør. Stil afspejler Hovedidéen i klubben. Alt er designet i mørke farver. Komfortable bløde sofaer og et stort bord ud mod scenen. Dette giver os mulighed for ikke at forlade festen og nyde musikken. Tilstødende sæde adskilt fra hinanden af høje mure. Derfor vil andre besøgende ikke forhindre dig at have det sjovt med venner, gæster siger institutionen.

Det er meget praktisk at holde erhvervslivet samtaler, jubilæer og venskabskampe. Administrationen er opmærksom på henvendelser fra offentligheden og ofte inviterer kendte sangere i klubben. De, der bestiller en plads til en stor virksomhed kan aftale med ledelsen af sin tale, musikeren.

ukultiverede arbejdere

Men det har sine ulemper klub "Jagger". Især en masse negativ feedback utilfredse kunder forlader på arbejde af personalet. Især i kommentarerne, kan du ofte finde de oplysninger, de tjener er næsten krævende et tip til gæsterne.

Desuden er arbejderne ikke orienteret i sin egen menu, så bed dem om at anbefale en af retterne - er meningsløs, siger besøgende. En anden målgruppe klager over det faktum, at ferien er meget svært at passere kontrollerende. Normalt på indersiden kun tilladt til dem, der betaler en stor indbetaling på dørtrinnet.

Ikke opmuntrende besøgende og de høje priser på alkoholiske drikkevarer. Også kan ikke lide de kunder, i midten af nogle ryger. Rummet fyldt med cigaretrøg.

En anden detalje, som du vil vænne sig til: klubben "Jagger" - et meget populært sted. Derfor, i hallen er altid fuld af forskellige slags offentligt. Folk så meget, at selv bare at chatte og nyde musikken til tider umuligt. På den anden side, den siger, at stedet er populært og værdig til din opmærksomhed. De dårlige klubber en masse mennesker ville ikke gå.

Den negative side af klubben

Ofte gæsterne bemærkede, at lav kvalitet alkohol sælges i baren. administrationen har dog anført, at drikkevarer - en slags institutionens omdømme, så den manuelle omhyggeligt ser deres merchandise.

Et andet negativt punkt - uærlige kunder. Der har været tilfælde, hvor de besøgende klagede over tabte og stjålne genstande.

God musik - det er derfor, folk går til klubben, "Jagger". Anmeldelser af dansegulvet god. I hallen en masse af tabeller, men de er konstant booket, kunderne siger. Tomme pladser næsten ingen. Og i betragtning af, at ejendommen er fuld, dans, nyd showet meget alvorligt, besøgende klage. På grund af det faktum, at rummet er fyldt, meget lange køer dannet. Især for en lang tid, vi er nødt til at passere ansigt kontrol og vente på garderoben.

populært sted

I tillæg til ovenstående, nogle brugere er ikke tilfredse med placeringen. Ganske langt væk er undergrundsbanen (1,5-2 kilometer fra stationen). Også, kunderne ikke lide det faktum, at tabellerne kun kan reserveres til 22:00. Efter denne tid, sted givet til andre gæster. De, der forblev uden rustning, har mulighed for at sidde ned ved barrieren nær dansegulvet.

Mange mennesker tror, at de kan gøre en ferie mindeværdige eneste klub "Jagger". Billeder vise sig meget lyse og positive. Lånere af denne virksomhed en stor skare forstyrrer ikke. Kunderne siger, at jo flere mennesker, jo bedre. Hertil kommer, at administrationen klarer med sådan en masse mennesker.

Personale tid til at acceptere og levere ordrer, så du skal ikke vente. Sikkerhed tager sig af, at klubben ikke var berusede gæster. Og endnu en vigtig fordel - rummet har en fremragende ventilationssystem. Selvom den store tilstrømning af besøgende i rummet er altid frisk og kølig.

stor nat

Kontrol ved indgangen til anlægget - fyldestgørende og høflig, er loyale kunder opdelt. Selvom sikkerheden er ikke meget strenge om udseendet af de besøgende, alle gæsterne er altid pæne og velklædte. Ofte klager over, at administrationen undersøger posen og kontrollerer også omhyggeligt offentligheden. Men andre gæster forstå, at denne sikkerhedsforanstaltning primært har til formål at opretholde orden i retslokalet.

Jeg kan lide de mennesker og det faktum, at normalt hænge ud på en skole voksne besøgende. Publikum kommer til at nyde en fantastisk koncert med klar lyd. Over scenen hænger en stor skærm, som transmittere begivenheden i hallen. Derfor kan selv de, der udfører det sjovt med venner ved bordet se musikerne.

Det har sin faste kunder club "Jagger". Telefon steder kan findes i opslagsværker. Her hans pointe ikke giver mening, fordi det ændrer ofte. Opkald administrationen kan frigøre bog en tabel og bestille en menu til aften, som vil blive uforglemmelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.