ComputereInformationsteknologi

Om hvordan man kan sætte anførselstegn-graner

Under de citater er beregnet parrede tegnsætningstegn, som meget ofte anvendes i en række forskellige tekster. Til dato er der kun et par måder, hvorpå du kan skrive data ikoner, der skal anvendes i visse dele af teksten, afhængigt af de sproglige regler. Hvis du har brug for at lære at sætte anførselstegn, juletræer, så i denne artikel vil du være i stand til at mødes med flere arbejdsmetoder for at nå dette mål. Af den måde, som standard disse tegn bruges i populære Office Word editor, og installere dem, kan du bruge tastaturgenvejen Skift + 2. Lige før du gør dette, skal du sørge for, at du i øjeblikket har aktiv russisk tastaturlayout. Selvfølgelig, hvis du ikke kan bruge denne mulighed en eller anden grund, så kan du overveje andre måder, hvorpå vi har netop i dag, og vi vil tale.

Citater, juletræer: hvordan du indstiller åben og lukket?

Vi fortsætter til de detaljerede instruktioner. Citater-graner på tastaturet kan installeres på forskellige måder, afhængig af den tekst editor du vælger. Alle de eksempler, vi fører i dag i Word, så hvis du ikke allerede har installeret denne ansøgning, skal du sørge for at hente den. For at skrive i en bestemt del af teksten til det angivne tegn, den første ting du skal trykke på tastekombinationen på tastaturet «Ctrl +« e", og derefter - Shift + 6. Hvis du er færdig korrekt, bør du har givet et skilt. Lad os nu tale om det afsluttende anførselstegn. For at bruge det, vi introducere kombination Ctrl + «e", og tryk derefter på Skift + «w" og symbolet skal vises i nævnte tekst del. Hvordan kan du have bemærket, dette er nogen big deal, men hvis du ikke kan beskæftige sig med den ovenfor beskrevne metode, så lad os se på nogle andre.

Arbejde med koden

I Word, er der også en anden mulighed-graner indsætte anførselstegn, og til dette har vi brug for at bruge en speciel kommando, som du kan konvertere de installerede koderne brug symboler, der svarer til deres antal. For at åbne denne funktion, skal du først klikke på tastaturet kombinationen Ctrl + X (glem ikke, at brevet skal indføres i den latinske layout). Nødvendigt at citere den tekst, du kan indstilles ved hjælp af speciel kommando Unicode - 00AB, der skal også være til stede bogstaver. Efter indsættes anmodning, skal du re-trykke på tastekombinationen, og programmet bør automatisk fjerne den installerede kombination, og på det sted, hvor hun var, vil en åbning citat installeres.

anden halvdel

For at sætte det afsluttende karakter, bør hele processen udføres i stort set samme, men du bliver nødt til at have sat en anden Unicode - 00BB. Hvordan at sætte citater, juletræer på denne måde, kan du allerede kender, i virkeligheden, han er meget hurtige kørsler, kun at du skal huske kombinationen.

konklusion

Så lad os nu se på den næste version af, hvordan man kan sætte anførselstegn-sildeben. Det er også en enkel og selv en nybegynder kan forstå. I denne metode, skal du bruge specielle ASCII-koder, som i øvrigt arbejder ikke kun i den populære tekst editor Word, men også i andre dokumenter. Du er nødt til at gå til det valgte program, skal du holde Alt-tasten nede, og skriv derefter yderligere kombination - 0171 - til at åbne anførselstegn og 0187 - til lukning. Det er alt. Spørgsmålet om, hvordan man kan sætte citater sildebens-afregnet. Der er mange forskellige måder at gøre dette, og de kan helt sikkert være nyttige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.